LoL je bio reklamiran na WAR eu siteu. tolko o igri :rotfl:
Printable View
LoL je bio reklamiran na WAR eu siteu. tolko o igri :rotfl:
aj razmisli sta pises
pa sve prije što je bilo napisano i igri nije moglo dokazat uber LoL igračima da lol saka, tak da ovo ni nemora imat smisla
nisam uber igrac lola, igrao sam hon i mogu rec da je lol zabavniji
kupio sam hon, zadovoljniji nemogu biti, dodajte me vi koji igrate, zovem se korpiklaani
viewtopic.php?f=8&t=39641= Citat =:
Izvorno postao bananac
e baš nije :(= Citat =:
Izvorno postao bananac
ak ima kakav klancic koji prima nubove, dodajte me: frulica
ja mislim da ces ovdje tesko naci klan... igra nas par i niko nije u klanu, osim mozda onog kaj sere po nama da smo nubeki i sve...
ali da odmah da ti kazem, ako planiras igrati tako za klan i to, nemoj igrati EM
ko igra KI KI?????
inace, meni je EM 0%, a tako ce i ostati
ja tu i tamo, samo no stats
tak da mogu raditi nighthounda bez ulti i smoke bomba, sa 6 powerthreadsa.
zasad mi je najdrazi hero balphagore, igrao 5 puta sa njim, odlican je, ima dosta nacina da ga se igra, pre zabavan je, ulti razara...
who the fuck je to?= Citat =:
Izvorno postao hansi
neki port iz dote ili novi heroj?
nisam igrao hon few months, outdatean sam.
a novi kolko tolko... nije nes... dobar pusher i to je to... ima big aoe stealing ultu xD onak u teamfightovima ak ju dobro bacis dobis double
:pray: :)
ako iko jos igra igru ovdje, dodajte me; korpiklaani
odigrao danas sa ovim novim... malo su ga usrali ali ajd oke prezivjet cu...
opet free week i ni u jedan game nemerem uc
sve sivo i kad ocu pise da upgradiram acc :S
kak sad?
a il ti seru... il si nes krivo xD
mogu jedino igrat ak ja napravim igru
a da udjem u neciju nemere :?
xD a jbg neznam xD mozda si nes krivo
mozes igrat samo no stats igre
kako sam se ispucao u ovoj igri aaaaaa :D
ubijam sa pyrom ko blesav :D
prou
daj ajvar dodaj me :(
korpiklaani
Kvragu, hoce li vise netko prebaciti ovaj topic ovdje:
viewforum.php?f=8
zašto? da ga niko nevidi?
da
ovdje mu je cist lijepo xD
i da moram priznati da doctor repulsive nije isti ko storm iz dote... jerbo sa ult mu mozes prijec duplo manje... to je retardirano... u doti sam mogo prijec skoro cijelu mapu i da mi ostane mane za fight...
ma previse su usrali neke heroje...
neke su previse oslabili a neke su nabildali do bola
samo cu reci engineer i rampage...
engi i ramp su sad savrseni. nit op nit ista. ne kuzim na kaj se ti zalis bzvze...
sta je to prejako na engiu? turret? prije je bio way prejak kad bi skupio thunderclaw. ramp prije sa geos je mogo permabashati kog je htjeo (je da iluzije nisu radile dmga ali bash je bash).
druga verzija
sta je na engiu preslabo? nista. turret je svrseno dimenzioniran, onaj njegov stun&push je savrsen isto. ulkti da ne psominjem nit prejaka nit preslaba, savrseno odradi svoj posao)
ramp sada nemre permabashati ali zato svakih x sekundi ima 100%sanse za bash i extra dmg. ulti mu je, imo mrvicu preslaba, ali to nije veliki rpob jer sve to ostalo nadokanduju ostali skillovi