-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Slipknot je smece. A to sto ga slusa svaka wannabeSgoticarka ga cini jos vecim smecem.
Ja volim Slipknot i imam potpuno pravo na to, dok živimo u demokratskom svijetu.. i ništa što ti kažeš, neće me natjerati da počnem mrziti nešto što volim, samo kako bi me ti prihvatio.S:D :D
Pusti me da sanjam. Pusti me da radim ono što me usrećuje, pa makar to tebi značilo da sam wannabe, I don't care- samo me pusti da uživam u ovoj mladosti koju imam, jer ću kasnije moći samo plakati nad onim što sam mogla....
A nisam napravila...
još uvijek je smeće.
-
Ponekad sam preozbiljna.. Ne mogu si pomoći...S:D
A što se tiče demokratskog ponašanja, ne znači da mora sada napisati da je njemu Slipknot smeće. Vjerojatno ima barem jedna pjesma koja ti je dobra.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao xabaras
Psychosocial
Eto. I meni je ta dobra. Ali Dead Memories prevagne uvijek...
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
= Citat =:
Izvorno postao xabaras
Psychosocial
Eto. I meni je ta dobra. Ali Dead Memories prevagne uvijek...
...smeće.
-
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
-
da,smece je ....... zar nije najbolja gematria na novom albumu?
-
= Citat =:
Izvorno postao mirko l
= Citat =:
Izvorno postao smartass
= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
Spoznah da sam kreten jer nisam slušao Slipknot sve do maloprije. Ubijte me. :(
slipknot je smeće
Kako me ovo živcira.Neki stvarno nemogu svatit da je sve to do ukusa.
Ti jednostavno nemoš prihvatit da drugi možda nevole istu muziku ka i ti...
Tako i tebi bi neko moga reć za green day i ti bi rekla :''Ma ti si debil, Green Day je smeće''
Nažalost, ima puno takvih ljudi.
ali mene nije nimalo briga što ostali ljudi govore......i dan danas volim gd jednako koliko sam ih voljela prije 5 god :P
-
LL21,(V), Luka ili kako god oćeš da te zovem- ona njemu nije rekla da je on smeće zato šta je on reka da mu se nesviđa bend(njemu osobno), nego zato šta on to generalno kaže, ka da je svima smeće.OK da je reka: ''MeniSje slipknot smeće.'', ali tu podcrtanu riječ je ispustija.
I onda kad bi ja njemu reka da je ono šta on sluša smeće, on bi sto posto reka: ''Ej, koji si ti debil, kako to može bit smeće, nemaš ukusa, retaju!''
I koliko god većina vas govorila da to i je stvar ukusa, često baš te ljude vidin kako pljuju po cajkama.Mislin ono...
I btw, i meni je slipknot odličan bend, najdraža pisma mi je Left Behind.
Ali ne branim ja samo bendove koje ja slušam, nego sve kad se tako pljuje po njima.
-
= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Slipknot je smece. A to sto ga slusa svaka wannabe goticarka ga cini jos vecim smecem. I da, fakat ne razumijem ljude koji te vrijedjaju jer pljujes bend koji slusaju, ono, koji prozor :(
Znači, otkrili smo kriterij objektivnog ocjenjivanja ukusa. Ako je po tvom ukusu je dobro, sve ostalo ne valja.
Ako će netko ikada uspostaviti Utopiju, brijem da ćeš to biti ti. :wink:
-
= Citat =:
Izvorno postao mirko l
/nešto što mi se nije dalo čitat
još uvijek je smeće.
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Slipknot je smece. A to sto ga slusa svaka wannabe goticarka ga cini jos vecim smecem. I da, fakat ne razumijem ljude koji te vrijedjaju jer pljujes bend koji slusaju, ono, koji prozor :(
Znači, otkrili smo kriterij objektivnog ocjenjivanja ukusa. Ako je po tvom ukusu je dobro, sve ostalo ne valja.
Ako će netko ikada uspostaviti Utopiju, brijem da ćeš to biti ti. :wink:
Naravno. Sve sto nije po mom ukusu meni, naglasavam meni, ne valja. Niko ne govori da ti to ne trebas slusati/raditi/gledati, ali ja, naglasavam, ja, te necu previse cjeniti jer imamo drugacije ukuse/interesovanja/stavove. Ne znam koji je problem ovo shvatiti. I ne vidim zasto bi ti komentarisao i uopste te bilo briga sto ja smatram smecem a sto ne, ili da li te cjenim.
-
= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Naravno. Sve sto nije po mom ukusu meni, naglasavam meni, ne valja. Niko ne govori da ti to ne trebas slusati/raditi/gledati, ali ja, naglasavam, ja, te necu previse cjeniti jer imamo drugacije ukuse/interesovanja/stavove. Ne znam koji je problem ovo shvatiti. I ne vidim zasto bi ti komentarisao i uopste te bilo briga sto ja smatram smecem a sto ne, ili da li te cjenim.
Idi slušaj Opeth.
-
= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Idi slušaj Opeth.
:thumbs2:
-
Spoznao sam da je ovo dobar forum.
-
-
Dobro ti drug cham3leon kaže.
-
A vidim da ima nešto metalaca, valjda se da kvalitetno razgovarat.
-
-
Spoznala sam da mi je kosa kovrčavija više nego inače. :cry:
-
= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Spoznao sam da je ovo dobar forum.
Ako izdržiš konstantne interne fore i navale sarkazma... nije tako loš. Nov si vidim, a nisi još nikakvu glupost napisao... dobro je. Pročitaj pravila da se malo upoznaš sa svim i nadam se da ćeš ostat aktivan.^^
ot: spoznao sam da moram ići radit sad po toj vrućini -.-'
-
-
Rekao bi to i za tebe da nisam pogledao taj film.
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Idi slušaj Opeth.
A sto fali Opethu :(
-
-
-
= Citat =:
Gej je. :cry:
Makar se ne sminkaju kao Behemoth.
-
Spoznao sam da mi je konačno došao japansko-hrvatski/ hrvatsko-japanski rječnik koji mi je stara naručila. Kul je, sadrži i kratku gramatiku japanskog jezika.
-
Spoznah da je Eazy-E zakon, car prokleti. :D
-