Ak je tako onda ok, sam mi objasni zas se svi zale na to, da je ta mehanika gamebreaking : )
EDIT: Uz gold trebat ce se dat i Myrrh za removanje, sta god to bilo
Printable View
Ak je tako onda ok, sam mi objasni zas se svi zale na to, da je ta mehanika gamebreaking : )
EDIT: Uz gold trebat ce se dat i Myrrh za removanje, sta god to bilo
Evo da se nade ako nekome zatreba database http://www.allodsdatabase.com/
Nemgu objašnjavat idem pajkit , ali uglavnom ni meni se ta mehanika nesviđa i valjda če je "nerfat" pošto se ljudi tolko žale , a ako ostane ista prvo ču lvlat lika do lvl capa i onda ču odlučit dal se isplati nastavit igrat.
Uf skoro sam zaboravio ljudi davajte nickove likova ja prvi:
1. Mentol
2.
Pozdrav,
evo i ja krecem igrat ovu igru,na empire strani, pa se vidimo u igri :)
Sto se tice FoD-a , zasada je malo kako se to kaze gamebreaking, ali ima tema na forumu ( http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_E ... DS_EN_F004S) gdje se daje misljenje na to pa ce valjda promjeniti uskoro.
Inace osim toga igra bas i nema nekih nedostataka. Cash shop nema neku preveliku vaznost u igri,a moguce je i kao drop dobiti chest koji sadrzi nesto iz CS-a. Neki kazu da je mana sto nema auto attack ali ima podosta skillova i taj AA uopce ne fali.
Inace igrat cu melee scouta; vjerojatno najlosiju char koji se moze igrat; a plan je dokazat da nije toliko los :D
Donx
Dodaj se na listu:
1.Mentol
2.Donx
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
1.Mentol
2.Donx
3.Zedeem
a.mronki
FoD ću komentirat kad ga osjetim na valstitoj koži :P
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
4. mronki
5. Saturas
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
4. mronki
5. Saturas
6. Karybdus
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
4. mronki
5. Saturas
6. Karybdus
7.Svodnik
8.Karfiol
9.Mymoon
10.Napster
dodo sam i neke moje frendove koji ne posjecuju forum, a oni koji posjecuju nek se sami dodaju =) svi smo liga =)
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
4. mronki
5. Saturas
6. Karybdus
7.Svodnik
8.Karfiol
9.Mymoon
10.Napster
11. Kebo (LIGA)
apdejta se... mislim da neće skoro xD
1. Mentol
2. Donx
3. Zedeem
4. mronki
5. Saturas
6. Karybdus
7.Svodnik
8.Karfiol
9.Mymoon
10.Napster
11. Kebo (LIGA)
12. ranger(renđer, rendjer, neš u tom fazonu)(liza :>)
Hmm ne znam zasto al jedan server trenutno radi i moze se igrati.
Yup, izgleda da je pocelo
nagovorio sam još jednog frenda da igra samnom, danas oko 20h počinjemo :>
Eh i jos kad bi svi bili na istoj strani :(
EDIT: objavili su da je pocela OB ali samo je jedan server :o
Jedan server je i prije bio..
Znam ali mislio sam da ce ih u ob biti vise...znaci onda na ovome igramo?
Ja skinuo igru i idem je instalirat ali neće jer imam valjda premalo slobodnog mjesta na C disku(ono kad se self extracta) a imam 2,3 GB slobodno.Zna netko kolko mi treba za to ili kako možda namjestit da mi se extracta na na D disk?
Naravno : )
Allods kad se instalira ima 2,91 gige i još 2,40 što se extraktira barem meni tolko ima , a imam sve updateove.
Ne, nećemo igrat na jedinom serveru koji postoji, nego na onom drugom.= Citat =:
Izvorno postao Zica
EDIT: Ponovno:
SUPPORT PLEASE!
viewtopic.php?f=11&t=37739
Jel neko več probo igrat da je liga ? Empire se nemože uopće igrat stalno 20 ljudi kempa mobove.
Baš sam sad krenuo mobove rokati.
Ma uvijek su vam takvi spamovi kad počne igra,
kad ljudi nahrle ko mazge : )
Nemože se uopće igrat :( I u S.U.N je bilo puno ljudi na početku i kempali su se mobovi , ali ovo je previše.
Bogu hvala da tek sada skidam client. :D
S:D :D :DCode:SAs a thank you for our Closed Beta Testers, you may receive an in-game mail in the upcoming days on the first created character of your account...
Što se tiče kempanja mobova evo kako sam napravio prvog mini bossa: http://img10.imageshack.us/img10/2131/a ... 153919.jpg
I na Ligi ima gužve, no ako se zakempaš na dobro mjesto questovi se rješavaju dosta brzo.
A ono, mogli ste još jedan raid povesti za 3-5 man bossa. :)= Citat =:
Izvorno postao mronki