To mi je na "to watch" listi, sad gledam weeds trenutačno, na 4. sezoni sam.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Printable View
To mi je na "to watch" listi, sad gledam weeds trenutačno, na 4. sezoni sam.= Citat =:
Znam, 14 epizoda+film. A sto ces. :(= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
[quote=Neven <R>]To mi je na "to watch" listi, sad gledam weeds trenutačno, na 4. sezoni sam.[/quote:2qvg4s7w]= Citat =:
Izvorno postao "Death By Sexy":2qvg4s7w
Nećeš požaliti. Weeds sam gledao, valja serija.
E imaš koju preporuku za seriju? Odgledao sam sad Dextera i Curb Your Enthusiasm pa nemam što, a ove neke nove me ne zadovoljavaju...
My name is Earl :D
Taman završavam prvu sezonu, prelegendarna je y2k epizoda i njihov novi svijet :rotfl: :pray:
Sons of Anarchy i The Shield od akcijskih, The Office UK i Californication od komedija, ak nisi gledao je'l te.= Citat =:
Za ove sam čuo da su dobre, checknut ću. The Office (UK naravno :)) i Californication sam gledao, prelegendarne serije. Kad smo kod Gervaisa, jesi gledao Extras?= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Tnx na preporukama
Ak se to zvalo Stažisti na HRT-u onda sam pogledao par epizoda.
I preporučam The Corner - ima 6 epizoda samo, ali je David Simon napravio i radnja je u Baltimoreu. :D
ja gleam MAN TO MAN WITH DEAN LEARNER evo.
spinoff GARTH MARENGHI's DARKPLACEa najbolje serije svih vremena.
nije ni ovo daleko od toga. :D
Jao, kad ih se sjetim. :rotfl:
Poceo sam gledati 2. sezonu Sons of Anarchy-a. Brutalan pocetak. Cini mi se da ce sukobi izmedu bandi ovaj put biti puno osobniji.
genijalna serija, posebno prva sezona= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Big Bang Theory. I Family Guy.
(gornji tekstni ulomak sasvim namjerno urađen po ideji velikog slova za svaku riječ. jednako kao što ovaj nije. jer mi je dosadno)
Na pola sam druge sezone The Wirea. Zakon serija.
Omarovo svjedočenje. :pray:
Još nisam pogledao sve sezone Seinfelda,ali sad sam na pola 7.Super mi je serija i prije nego što zaspnem pogledam par nastavaka i ugasim komp da nebi došao u napast pogledat još koji...
najjači. mislim da imam približno sve epizode po dvdovima.= Citat =:
Izvorno postao la50
A njih 4 u Seinfledu su stvarno savršen spoj,a i nema mi tu najjačeg lika jer je svako poseban na svoj način :D.
Pogledao par episoda Modern Family..Neko je već reko,neloše.
Drawn Together
Ovakvu bolest još nevidjeh!
Počela 3. sezona Chuck-a!!!
Ono, nije toliko loše jer nisam ni očekivao više, ali mi fali onaj štih iz prve sezone gdje je chuck samo berlavi prodavač i štreber!
3 epizode su vani!
Zakon serija, dobar humor, weeeeeeee= Citat =:
Izvorno postao Frky
Ahahaha! :pray:
Večeras na Novoj TV krenula nova sezona Navy CIS-a, jedne od dražih mi serija. Jel gledao tko? Fini twist je bio na kraju :)
Jel gledao iko prvu epizodu nove sezone od 24?
Nisam ni znao da je krenula :o
Na kojem programu?
:roll:
Na Fox-u. U Americi.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Nije vam baš neki sarkazam ali ajde. Btw. imam na MaxTV-u dva Fox programa (Crime i Life), pa možda bude na nekome :P
Nije sarkazam, samo kratki odgovor. Ne znam kako se emitiraju nove serije u Fox-ovim podruznicama. Tako da sam u ovom trenutku samo za prikazivanje u Americi siguran.
Zadnja epizoda Big Banga. :pray:
Sheldonovo nabrajanje igara. :pray:
E vidis to bi mogao poceti gledati.
Usput ako nades youtube klip toga,stavi ga ovde molim te