:rotfl: :rotfl: lol sta uradi covjek
Printable View
:rotfl: :rotfl: lol sta uradi covjek
:rotfl: :pray:
Ček jel ti to stara tipkovnica ili...
Nego trebao si je staviti ko most između nečega pa je prelomiti kamenom :D
stara je, trebalo mi je neko vrijeme da ju nađem u špajzi...
i da dignem jebeni kamen, tezak je :D
inace ovu ideju sa mostom bi mogao probat...ali htio bi ju bacit sa 4. kata na cestu jednom, a da je netko sa kamerom dole...pa to na jutub :D
uz cod2, high skill, ode tipkovnica
nikad u životu 8) nisam lupo po ničemu
odnosi se na komp
PES
cs 1.6, razbio tipkovnicu i mis...
a jbg, desava se :cry:
lcd monitor sam unistio tako da sam bacio mis u njeg i on je od mrcvarenja rikno.
need for speed carbon predzadnja utrka protiv ona cetri bossa vodim za sekundu i u zadnjem zavoju mi se stvori auto neki i slupam se u njega i spusim.
Trazio sam space po podu 2 sata
Ja sinoć kad mi se od alt tab shiftanja smrzo laptop pa ga moro restartat i gasit da proradi puko sam miš(laptop je preosjetljiv za takav udarac) i malo mu se dio za ruku rasklimao
jep klima se gad
football manager
Ja sam razvaljivo tastaturu uz wc3 i slot, naravno (wc3 = strado spejs, a slot- sve ostalo) :D
ne kontam kak se mos nanervirat uz WC3, al dobro. ja se barem nisam nikad nanervirao uz tu igru
ja sam zbog starcrafta mis ZDROBIO u ruci al fakat sam ga toliko jako stisnuo da je puknuo....... starcraft maajka
Jel ti shvatash kolko je elf imba,pa kad te ufati medju medjede i onda dryadama sve uspori MORA SAMO ATTACK-MOVE!!! A TEK DH!JOOJ! :twisted: et vidish ... :D= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
a lega, razvij taktiku protiv tog. sta se imas nervirat ak gubis, zamisli. sagradi bolju vojsku pa se nes morat nervirat
BTW elfovi FTW!!!
ja nekad kad se tolko iživciram i nemam više šta napravit samo sjednem i počnem plakat :cry:
jep elf ftw, samo ja im napravim vojsku onih hipogrifa s archerima i podjebavam protivnika
Resident Evil 4 na kraju kad sam se borio protiv ong govnara još malo je trebalo da ga razbijem.I nešto se dogodi i samo me vrati na početak.Tipkovnicu sam razbio Lupio sam ju čekičem ne lažem istina je.Ali imo sam jednu staru pa sam nastavio
= Citat =:
Izvorno postao VuJ2
Svaku koja mi se brejka i ruši di treba i di ne treba....
sinoć kad sam igro countera 1v1 na mapi dust 2,
bilo je 10-10 a igrali smo do 11... dogovorili se nema snipera i machine gun... lik je kupio magnum sniper rifle i pogodio me je, prvo sam mu sapsovo sve, a onda sam lupio nogom od kućište kompa i jadnik je se restartao... takve majmune treba naučiti igrati...
inteligencijo, po periferiji moras lupat ne kucistu= Citat =:
Izvorno postao misterante
u koju stranu si lupio? prednju?
ne mora se lupat uopće. ja sam jednom prilikom kada sam izgubio utrku u juicedu izašao iz igre i formatirao hard.
neznam nisam gledo, bijes me uhvatio...
NFS Underground, jedan race me tako nervirao da sam 3 dana prelazio i tukao monitor.
I uz jednu sam slomio tipkalo al vise ne znam uz koju.
pobijedim starijeg brata par puta u pes-u i ode tipkovnica
lupao sam dok sam igra stalkera i fear
a bilo je puno...
neznam ovak na brzinu mislim GTA: SA na onim glupim misijama kada trebaš plesat aaaa...
ono je mene pwnalo kada su mi kontrole bile na brojevima, a kada sam ja stavio kontrole na strelice eh...onda sam ja tu misije ownao 8)
ah, taj final fantasy XI prejebena igra..