valjda je sad ok,jbg.SSSSSSSOOOOOOORRRRRRRRYYYYYYYYYY :( :( :( :( :friends: :friends:
Printable View
valjda je sad ok,jbg.SSSSSSSOOOOOOORRRRRRRRYYYYYYYYYY :( :( :( :( :friends: :friends:
He, he, ajde, dobro je, sve OK. :)
BTW Nisi rekao kako ti se čini muzika koju sam napravio. :(
Eto vidis kako si ti covjek zao :D ,ja tebi sinoc pola sata pisem da mi neda rapid share da skinem file,a ti jel dobra,jel dobra,neam pojma.Velim ti sinoc da mi uploadujes na megaupload jer me handri rapid :( .Al sigurno mora da je dobra,nemoj se ljutiti bogami nisam preslusao mjuzu :( casna rijex :D .= Citat =:
Izvorno postao C
BTW: Hajde ljudi napravite ovaj forum prca me sa jebenom porukom "Poslana forma je neispravna.
Pokušaj poslati ponovo.",vec deseti put saljem poruku i sve isto pokazuje.
Pa skini je sada.
Meni je 4 puta pukla veza dok sam ga uploadao na rapidshare. Ne mislim se s time mučiti.
Imam problem i ne zenm kako ga riješiti.
Znači, stari CPU sam izvadio i stavio novi. Novi radi savršeno. Imam 2 windowsa. 1. je onaj uber dobar, a drugi je samo windows, nema ni drivere, ni ništa. I sada, kada god se boot-a Windows, Windows 1. stane, zamrzne se. Dok se Windows 2. pokreće bez problema i sve radi normalno.
Pri bootanju, nakon detektiranja tastatura i miševa, zamrzne se. No, nakon doslovno 100 restarta se pokrene normalno i sve je savršeno. Safe Mode na Windows-u 1 mogu pokrenuti kada hoću, bez problema. Našao je novi CPU i instalirao ga, no opet isto, pri bootanju Windows se zamrzne.
To mi se dešavalo i prije, ali samo kada bi CPU OC-ao full puno. Ovaj nisam OC-ao, i radi savršeno na windowsima koji su svježe instalirani. Pokušavao sam i sa od-OC-anjem, i opet ništa, uvijek je isto. Znači, moje pitanje bi bilo, kako sada ovaj novi instalirati, pa da radi Windows 1 normalno?
Pomoć mi treba brza. Jako brza.
reinstall kompletni
to ti se dogodilo zato što si promijenio CPU. Kako iznad kaže kompletan reinstall, ja kad sam prešao sa amd-a 3000+ na 4000+ imao sam lošije perfomanse nego sa single core procom. Kad sam napravio reinstall sve je radilo dobro.
Znam to sve...
Sve na novo ne pomaže. VGA vuče struje, VGA Voltage "High", CPU Voltage "Very Low", ne radi nikada i nikako, ni s jednim CPU-om koji je iznad 2.1 GHz, koliko god im voltažu nabijao. Ovaj sadašnji po defaultu je 166×12.5, no sada ga vučem na 133×12.5, jer na 166 ne radi, a između 133 i 400 se gasi i sl. Ako ga i uspijem pokrenuti sa 200×12.5 ili 166×12.5, nakon nekog vremena se samo ugasi, doslovno kao da je netko iskopčao kablo za napajanje. Ne znam dali treba jače napajanje, ali kada stavim staru ATI Radeon 9550, mogu OC-ati do 2.5sa High Voltage za CPU, tj. mogu i do 400×12.5, ali onda imam "Banana-VGA" s kojom ću teško šta moći. Vjerojatno bi mi jako napajanje dobro pomoglo, ali ne planiram sada za 550 ili 600 W davati preko 200 KN...
Inače za reisntall CPU-a, odeš u Windows\system32\drivers i obiršeš sve s AMD, CPU i eventualno K i sl. oznakama, zatim u Device Manageru uninstalliraš CPU i odmah, imaš 5 sec. da ga resetiraš. Pokrene ti se, pričekaš malo, ajvi da je novi hardware instaliran i traži restart odmah. Nakon restarta, sve super.
Inače, kada se Windows instalirava, tada ti instalira drivere za CPU, tako da ako neki naknadno drugi CPU staviš u rad, neće raditi kako treba, jer ima krive drivere. Tj. trebaš instalirati CPU taj na novo, a to se radi kako sam malo prije rekao, e pa tako ili cijeli Windows na novo, opet dobiješ isto, jer je riječ samo o jendom driveru koje Windows ima u sebi integrirano.
:wink:
Doktore C, jedno n00by pitanjce: Mogu li IKAKO staviti LAN vezu s ruterom kao default connection? Sve šta se spaja na net mi izbaci tonu dial up prozorčića i ide mi više na jetru.
Dial-Up prozorčiće ti baca Dialer koji se veže za sve skoro moguće programe. :wink:
Ja inače nemam sada više te Dial-Up prozorčiće. A znaš kako sam ga otkrio? Onda kada mi je to stalno izbacivao, ja sam imao Dial-Up u utičnici i nabijao mi je računa, a išao sam preko Tele2 Mobilnog interneta. :wink:
Inače, možeš( :wink: ), ali taj Dialer ti je neki novi, još ne otkriven, tako da će ti on uvijek bacati te prozorčiće kada se ne možeš spojiti na dial-up jer si već spojen na neku konekciju, ali kada nisi spojen na ništa, a imaš dial-up kablo u utičnici, očekuj račune.
Tog se prozorcica rijesis tako da odes na control panel -> internet options -> connections-> i tamo dolje kruzic stavis never dial a connection.
To je onda morao biti neki bogovski dialer kad je prošao t-comovu zaštitu, firewall na ruteru, windows firewall i comodo personal firewall i još izbjego detekciju AVG-a.= Citat =:
Izvorno postao C
Ne, ne mislim da je to. Kad sam instalirao Skype, on npr. sam od sebe izbaci desetak dial up zahtjeva kad se komp pokrene.
@Kalhant: E, to je to :pray:
Ma meni to ne baca ni jedan program. :)
Samo na jednom počeo bacati svaki drugi. :yuck:
jel mi moze ko reci koja je fora u sudoku igre,kako da znam gdje koji broj pase na kojoj kocku.Znam pravila al neznam kako se igra,znam bezz pisati brojeve,pa sad jel ima koja caka kako redati brojeve.
Pa mislim da bi ti zbrojevi redaka trebali biti uvijek 10 ili tako nešto. U glanvom, igraš ti, pa on, ti, pa on i tako stalno, i tko napuni jedan red, sa ispravnim brojem (da zbroj tog reda bude =10), taj ima +1 u bodovima (kao poen). Ali to nije samo tako, jer bi to bilo kao da igraš križić-kružić sa 4×4 polja, nego se tu razvijaju redovi, osim po horizontali, razvijaju se i po vertikali, pa je malo kompliciranije za strategije. Tako nešto.
isprobam kasnije sad idem uciti nesh.Thanks
ljudi kako se pravi ovo u photoshop-u.
Slika:
http://hadouken.files.wordpress.com/...2hdsprites.jpg
jel treba neki posebni program ili nesh vise neki plugin za ps cs2.
Samo trebaš Photoshop, smisao za crtanje i mirnu ruku. I preporučio bih neki
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg
preciznosti radi.
Pa jednostavno napraviš mrežu. Npr. za lošiju kvalitetu 16×16 ili 32×32 i sl., za veću kvalitetu možeš i 768×512, itd., mrežu možeš po potrebi, ne moraju to biti "standardni" PC brojevi. Kada napaviš takvu mrežu, onda praviš lika u svakoj od tih mreža.
Manja kvaliteta - manja rezolucija svake sličice - manje posla.
A ako misliš na kvalitetu jednog te istog crteža, ovis. Ako imaš kvalitetniju sliku, s opcijom pixelize ju pixeliziraš, pa je bolja za manji veličinu. Npr. sa 512×512 na 64×64 nije isto ako je resize-aš ili ako ju prije toga pixeliziraš. pixeliziranjem obično bude puno bolja. A ako misliš iz lošije dobiti kvalitetniju sliku, tada moraš imati mirnu ruku za mišonjom, i koristiti sekundarno sharp koji poslije mičeš. I kao što je kolega rekao, smisao za to što crtaš.
Evo ovako mali jedan dokaz da ne postoji program koji ti to može sâm automatski napraviti.
http://xs137.xs.to/xs137/09116/sonic2hdsprites366.png
Sve to moraš ti napraviti svojom tehnikom, maštom i ostalim.
Ok,ok sad sam skontao kad si malo objasnio,potrebna je i ploca za crtanje,jel da.Pa mi recite koja je najbolja ploca za crttanje od 50 €,ako moze i da je bezicna jos bolje,ako ne onda nish.
BTW: Neznam kako se zove ovo sto je pokazao Hellboy pa ga ja nazivam ploca za crtanje :( .
Imaš one dječije za 15 KN. :D
Crtaj i briši, ne trebaju baterije, struja i ostalo.
LoL :pray: :pray: .= Citat =:
Izvorno postao C
Vidicu da to kupim :D .
Malo sma sverao po webu pa otkrijo kako lik crta bas ovako kao na slici gore.Objasnio je koje stvari trebaju i kako je lahko napraviti,trebace i dobra jedna godina rada po cijeli dan da bi sve to mogao postici.Veli da sa adobe illustrator nacrta crtez pa u potoshop-u oboji i doda detalje.
Njegovi radovi su auta veli da voli najvise auta dizajnirati.
Pogledaj ovo, smijati ćeš se kako lik crta sve od ku*ca, pi*ke i ostlaih stvari. :rotfl:
pBmCOVStFyw
Začudio bi se kad bi vidio da ti za fenomenalne crteže ne treba ništa osim Painta, miša i malo mašte i smisla.
vUWqRhReaZk
Kolega, ja se ne bi začudio ni malo, jer je meni pored PS-a, Paint glavni progogram za 2D.
Ali meni nitko ne vjeruje da je Paint tako dobar... :cry:
Kolega, govorio sam Ghost_Rideru. :D
Znam, ali velim samo da ispadam glup kada kažem da je Paint toliko dobar. :twisted:
wow odlicno :pray: :pray: != Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Znaci kada bi sada nesh nacrtao u paint mogao bi dalje u photoshop-u,kao npr.bojenje i dodavanje detalja.
C@: Ja ti vjerujem :D ,al ozbiljno :wink: .
Evo da bezveze ne otvaram topic novi. Imam problem sa instalacijom igre Lost Planet: Extreme Condition. Igra je original dobijena uz komp. Instalirao sam je prije godinu dana, igrao je par dana i makao. I sad me opet opalila volja da je zaigram. I kada sam pri instalaciji ukucao key code javilo mi error da je key već iskorišten (od one instalacije prije godinu dana). Jel to znači da mi je ta igra izgubljena zauvijek ili mogu nekako to riješit?
Pokušaj biti offline kada ukucaješ key, da se slučajno ne spaja na net radi provjere. Ako opet veli isto, znači da je taj key ostao u registry-u negdje zapisan, i ne može ponovno biti zapisan. Točnije, trebaš ga maknuti iz registry-a, ili instalirati igru bez da upisuješ key.