Ja cu kupit u Algoritmu običnu verziju, jer figurica je malena i neće se isplatit dati toliko novca za nju. :D
Printable View
Ja cu kupit u Algoritmu običnu verziju, jer figurica je malena i neće se isplatit dati toliko novca za nju. :D
Danas sam po prvi puta nešto pogledao od AC II,Assassin's Creed 2: Developer Diary 2.Ova igra izgleda preludo.... :pray:
link ti daje dev diary 1
Assasssins creed 2 developer diary 2
N85mkgjmJ04
Ma da gledao sam drugi i onda kako je bio zanimljiv išo gledat prvi i slučajno od njega link kopirao....Igra mi izgleda stvarno predobro.Od te kupovine oružija koje stvarno ima mac,do obavljanja usluga kriminalcima(koji su ustvari frendovi,nice) i njihovo vraćanje usluga.Grafika je na mjestu,dok neki budu igrali duju ja ću tek na jedinici bit :P.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Ajme jedva čekam, sve lijepe igre dolaze. Mw2, assasins creed 2 <3
Ma igru moram zaigrati samo zbog Nikolo Makijevelija, i koliko vidim, loše akcentovanog italijanskog engleskig.
Baš me zanima dal će reć onu poznatu "cilj opravdava sredstvo".....Ma meni je leonardo bolji,i device to fly "just fly with me".
E vidiš, drago mi je ovo da mogu kupovati stvari s lovom...bar sad imamo lovu...
I vidim sada su potezi zanimljiviji i više ih je.
Bravo!
mene baš zanima dal će uvest(možda u trečem djelu :D ) nelinearnost i utjecaj na svijet oko sebe kao u witcheru, dakle da ti njih sve odjebeš i sam da se snalaziš, te da po mogučnosti ima drugačije završetke igra... onda bi to bilo totalno savršenstvo.
prvi put kad sam igro ac1 kolko se sječam imo si odabir gdje češ prvo ič, ubit pravog robera il kod al mualima, al na kraju kad sam i 2. put ga odigro skužio sam da taj odabir nema baš nikakog značenja, a to bi lako mogli implementirat u igru : )
meni se najvise u 2 svidja ova kupovina oruzja i ekipa :rambo:
Lijepo idu sa AC-om u RPG igre, ako 3 dio bude full RPG kao što je Ranger rekao onda će to bit nenadjebivo!!!
A zna li se šta je ta bonus map sa pre-orderom?
Assassins creed 2 white edition
http://assassinscreed.uk.ubi.com/assass ... ws/?p=1552
pa ovo je vec bilo..
da sam što je sad na švapskom xd
Evo dojmova i screenova... izgleda da stvarno možemo baciti zlatnike u masu za izazivanje kaosa. :)
http://www.gametrailers.com/users/Blood ... &id=478700
Nenadjebivo, Black Edition evo me :D
Meni se čini da prekazuju previše ovih stvari, a kada se netko previše hvali onda taj nije pun uspjeha.
meni se čini da če sigurno biti goty =D
onaj sidequests sistem owna, secret areas također, poison, bacanje novca u rulju... ma ukratko sve owna =)
Bit će ovo super igra, al nisam očekivao ovoliko super.
Oh, nesto novo...novi grad ;)
GC 09: Creative Director Interview
I da, lik kaze da igra izlazi November 17th, i to na PS3 i Xbox360...a sta sa PC? Seljak.
Dao bog da crkli svi PS3 i XboX360
sav onaj text potvrđen videom, niiice :))= Citat =:
Izvorno postao Aral
Tad i naravno dolazi na PC ali samo ovaj lik nije rekao, bzvz.
Trovanje, bribe, gun. :pray:
Ne znam zašto ali ovaj kreativni direktor svakim intervjuom sve iritantniji, al to i nema neke vee igra djeluje bolje od prvog dijela i to je on bino....
Ja nemogu na Game Trailers, Service Unavailable
alternativa= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS