jos cekam mail,a da utazim sad nestrpljivost dok dodje sam malo trazio po wikipediama itd. i nasao sam ovaj build, E/Me ,pa me sad zanima sto mislite o tome,da li je preporucljiv za njubinu? http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:E/Me_Echo_Nuker
Printable View
jos cekam mail,a da utazim sad nestrpljivost dok dodje sam malo trazio po wikipediama itd. i nasao sam ovaj build, E/Me ,pa me sad zanima sto mislite o tome,da li je preporucljiv za njubinu? http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:E/Me_Echo_Nuker
U PvE-u uvijek sam složim build,a fireball možeš odmah izbacit i dok ti capaš Echo stavi tamo npr. fire storm..
Pa baš i nije... A ako misliš da startaš s elite skillovima (Echo)...
a nisam gledao ako je elite skill, sry,pokusat cu nesto iskombinirat kad dodje igra,da ne kompliciram previse,ajd javim se kad dodje igra,valjda ce prije zimskih praznika 8)
Da i meni isto..već dugo čekam....Najbolje sastavi sam build,samo nemoj stavit fireball :rotfl:
Ne voliš baš fireball^^= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Ja sam se full nabrijal na Thunderclap :pray: ... Cijeli dan igram AB s njim. Mogu reči samo LOL... :rotfl:
lol ab... nest je dugo granica na luxon strani... jutros oko 7 h smo imali samo cavalon i arene :shock:
a zasto si tako anti-fireballisticki nastrojen? :o :)
ma zajebi echo= Citat =:
Izvorno postao Upitni
stavi SF i glyph of lesser energy i gg
sto je SF ? searing flames?= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Da.= Citat =:
Izvorno postao Upitni
Pa fireball je bacanje energije eto zašto ga ne volim..
dobro dođe za "Finish Him" situacije
ah,ali searing flames je elite skill,i jos gore,iz nightfalla je,a ja sam uzeo onaj paket P+F :( nastavit cu gledat,a ako netko ima ideju nek kaze,ne bih volio zapocinjat lika potpuno bezveze pa da poslije moram sve isponova radit jer sam uzimao bedaste skillove
LOL Vidim da ti treba to malo podrobnije objasniti.= Citat =:
Izvorno postao Upitni
Kad započneš igru dobiješ par skilova, a ostale "sakupljaš" riješavajući kvestove. Kak napreduješ kroz igu i povećavaš levelove dobijaš skill pointove koje možeš uz nofce zamijeniti za skill kod skill trainera. Njih ima više manje u svakome outpostu i gradu.
Skill koji s jednim likom otključaš ostaje na njemu i ti ga možeš koristiti kad god poželiš ili ti zatreba. Build (grupa od 8 skillova) možeš mjenjati samo u gradovima i outpostima.
Elite skill možeš dobiti tak da ubiješ Bossa koji ga ima i uz pomoć signeta Of Capture ga "zaključaš".
Sad postoje i Tomes uz pomoć kojih možeš utključavati skillove kolko normalne tolko i elite (elite tomes), ali su ove elite poprilično skupe.
Tomeima nemožeš otključati skill, samo ga naučiti. Recimo, Warrior Skill Tome može tvog lika naučiti skill Endure Pain ako ga Warrior taj još nezna, a taj skill je otključan na tvom accountu. Isto je i sa Elite Tomeovima. Ali je fora što Tomeovi ne koriste skill pointe.
My bad. Sad kužim.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
omg,samo da vas pitam nesto... cekam svoj gw vec mjesec dana iz crovortexa :cry: slao sam im mail,i rekli su da ce doc uskoro,i sad mene zanima ako imaju oni telefon pa da ih nazovem,jer ako mi ne mogu poslat P+F cu radije narucit iz algoritma P i EN,a pod kontakt im samo mogu poslat porukicu,na koju nisam dobio nikakav odgovor! volio bih vidit zasto im toliko treba,jer znam da iz algoritma uvijek posalju tako da dodje u roku od tjedan dana,a godisnji je vec odavno prosao :cry: :?
http://www.crovortex.com/webshop.php
Tu imaš broj tela i moba. Probaj njih nazvat. Možda te mogu barem dalje uputiti ako ne i konkretno odgovoriti.
Crovortex zadnja 3 mjeseca jako sporo isporučuje jer su bili na godišnjem i trebat će vremena dok se oporave,ja sam čeko "samo" 3 tjedna i to za to što sam član foruma i već sam više puta se žalio i naručivo igre.
ma znam da je bio godisnji ali me ljuti da im je tako tesko poslat postom igru,naplatit 400 kn i bok,jer je u trgovini sigurno imaju,ali ne mogu jer cekaju novu narudjbu :-x i sad sam dobio odgovor na mail od prije tjedan dana,da na kraju,oni ipak ne znaju kad ce stic igra,nikakvih informacija.
:killyou:
Da, željno iščekuješ,pregledavaš mail svakih 5 sekundi a ništa...Raspizdi čovjeka.
moj kolega ceka vec mjesec dana F iz crovortexa :kill:
namjeravam uzet u algoritmu
SGUILD WARS: EYE OF THE NORTH + PROPHECIES PACK DVD-ROM cijena 349,99 kn
pa me zanima sto sam propustio te dali mi treba 1 dio igre da bi mogao igrat ovo???
i ono najvaznije zanima me potrebna konfiguracija , te koji sve programi trebaju bit instalirani za bolji osjecaj igranja??
EDIT BY MODS: Ova tema je odsad sticky i u njoj postavljajte sva pitanja u vezi početka igranja GW-a, ili neka pitanja za koja mislite da su jednostavno njubovska. I zapamtite : ako mislite da je vaše pitanje njubovsko, prvo potražite odgovor naGuildWiki.
Pa prophecies ti je prvi dio igre tako da možeš igrat sve ,bez brige.
Ovo ti je prejeben sajt za usporedbu tvoje konfiguracije sa potrebnom,samo izaberi GW tamo i pričekaš koji 15 sekundi da ti scanira komp.
http://www.srtest.com/referrer/srtest
Super je sajt samo je u zadnje vrijeme krcat i serveri su prepuni pa te nekad ne puste.
mozda ti se vise isplati uzet P + F za 350 kn,ako je vise skillova?
Najviše ti se isplati uzet sve . :rambo:
ma sta se uopce zamarate s cro vortexom
algoritam i tocka
croo vortex znam odavno da je najsporiji
crovortex rluez!!!! 8)