/players 8 ukucaj prije nego se Mephisto spawna, najbolje odmah na ulazu na durance of hate 3, jer to ne radi na neprijatelje koje već vidiš na ekranu. to govorim u slučaju da ne znaš :D
Printable View
/players 8 ukucaj prije nego se Mephisto spawna, najbolje odmah na ulazu na durance of hate 3, jer to ne radi na neprijatelje koje već vidiš na ekranu. to govorim u slučaju da ne znaš :D
Znam, odem prvo u grad pa ukucam pa se vratim na Mephista. Dok ubijem one prve minione i Councilovce. Oni su opaki na players 8 :D
EDIT:
Novi rekord -> 6:09 :pray:
Brijao sam da nebum stigel bolje nego onaj put kad sam štopao pošto su me dočekali jedno 5-6 onih Champion Blood Lordova, a napali su me u isti čas kad i Council. Brutalna bitka, morao sam u grad se ozdraviti i kupiti HP potione. Ali nakon njih je išlo kao po loju.
I opet mi Mephisto baci 2 žuta itema i jedno 4 plava itema. Odvratno, nikaj zlatnoga, nikaj zelenoga.
I meni Mephisto baca uzasno lose iteme :(
Mrzim ga :(
Ne znam zakaj, na v1.09 patchu je bilo zlatno doba, doslovce :D Od 10 runova, jedno 7x mi je bacio nekaj zlatnoga, a sada nikaj.
A ja budala bacio rukavice kaj su mi davale cca 30+ na Magic Find. Bacio sam ih zato kaj nisu davale nikakav resistance, pa sam sa poisonom u minusu. Zajebo sam se, sad mi je ista situacija sa Frostburn rukavicama. Dobre jesu zbog +40% na manu, ali je to pre velika žrtva za resistance.
Bartuc napravi se pametan :D
Nadi helm koji ima 3 soceta...stavi 3 perfect Topaza i imat ces 72% na Magic Find...
Isto napravi i sa oklopom... i to je vec 144% za Magic Find...
I ta dva itema koristi samo kad ides farmat Mephista ^^
Damn al sam pametan :P
Jesi, ali ja sam glup pa si čuvam samo Ruby, Dijamant, Skull i onaj plavi gem :D Ostalo sam došel do perfecta i prodao ih da imam mjesta u škrinjici, lol.
Znao sam da mi taj plan ima rupu, ali sad vidim koju :D
inace odlicna lokacija za farmanje je The Pit u Tamoe Highland, Act I, pogotovo level 2... :wink:
Mislim da vecina to zna, isto ko sto za rune je najbolje farmat Countess u Toweru, i sam Tower zna droppat lijepe iteme
I one dvije kripte kod Blood Raven. Puuuuuuno jewela i runa.
Prebacio sam si (uz pomoć Primusa) 4 Perfect žuta gema sa svoje Assassinice na Nekriča, a u Stashu sam imao Gothic Plate sa 4 socketa, pogađate, prodao sam ga :cry:
Sad ih nemam u kaj piknuti :D Prelazim ACT V tak da mi netko baci neki socketed item, i za peh već sam u Crystaline Passage-u i nije ispao niti jedan socketed item :(
zato ja prije nego ubijem nekog bossa lijepo pritisnem W i prebacim na oružje koje mi daje 107% na magic find :)= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Kaj taj magic find zapravo radi?
Da li on daje bolje magične iteme ili samo češće ispadaju. I kaj oni podrazumjevaju pod magic item, plavo ili sve boje?
Bartuče čudni čovječe, za nekog sa ekstenzivnim iskustvom kad je Diablo 2 nekad stvarno odvališ... čudno pitanje.
Item TypeS -------- Item Color
Magic Item ------ Blue
Rare Item ------ Yellow
Set Item ------ Green
Unique Item ------ Gold
Ajde da se malo reklamiram :D
Ovako.
DAJEM gold. Ali DAJEM. DAJEM iteme. Unique, Set, itd...
Zasad samo verzija 1.11b. Ako nekom trebaju hitno pare ili neki itemi neka mi javi. Dajem sve free.
P.S. Nije varka. Samo imam tonu toga i moram se riješiti.
Nemogu ni 1 gold pokupit a kamoli 6000 kolko mi ostavljaju monsteri.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
@Arbiter, crni Arbiter :D
Ljudi dolaze sa provalama da taj Magic Find utjeće i na pronalazak Rare i Set itema. Zato pitam, kak funkcionira Magic Find, a ne poredak itema :P Samo da li Magic Find utjeće na to da dobivaš bolje iteme, više magičnih itema ili da li pak imaš više šanse da dobije Rare ili Set item.
Mimoišli smo se na umnoj razini :D
Magic find ti utječe na pronalazak potiona, rejavunation potiona, plavih, rare, unique, set itema. I na gemove i rune. Ali ne primjeti se baš kod unique i set itema.
Ti ćeš mene prevariti? Misliš da moj nije post bio test tvojih svladavanja korištenja smileya? :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Your Kung-Fu is weak, grasshopah!
Inače:
http://forums.diii.net/showthread.php?t=416239
http://www.battle.net/diablo2exp/ite...agicfind.shtml
http://www.evula.com/diablo2/articles/why_mf.html
Hvala na linkovima, budem ih proučio.
A što se tiče smajlija, moram dočarati svoje emocije :( :D
ma ne dava samo dobre ajteme, dava i puno xp-a= Citat =:
Izvorno postao Teon
@Arbiter, pregledao sam linkove, drugi link sve objašnjava.
Pobrkao si Potion Find i Magic find. Potion Find pronalazi SAMO potione, a Magic Find SAMO iteme.= Citat =:
Izvorno postao Mafia
Jel netko hoće igrat s druidom 30 lvl,act 4,dajte javite se.
Izbrisao sam svog level 30 Nekriča kojeg sam koristio u Hamačiju sa Karlom i kompanijom :(= Citat =:
Izvorno postao CHOLIK
zasto ti non-stop brises likove?
pa nebu te zabili ako ostanu...
LOL, sorry na duplom postu, samo sam full happy :D EDIT: Karlo se ubacio, nema duplog posta.
Skinio sam si onu ATMU i radi najnormalnije sa v1.12a. Uglavnom, imam nekoliko bekapova svog Nekriča zbog hamačija i na jednom od tih bekapova još uvjek u inventoryu imam onaj Plate Armor sa 4 socketa i rukavice koje daju na Magic Find. Tak da sam si tog, starog Nekriča preimenovao u editoru, te sa njega prebacio ta 2 itema na noviju verziju Nekriča (onog kojeg sad koristim) :D
Odmah sam natrpao armor gemovima i sada to zgleda ovako:
http://img41.imagevenue.com/loc844/t..._122_844lo.jpgShttp://img200.imagevenue.com/loc501/..._122_501lo.jpgShttp://img101.imagevenue.com/loc199/..._122_199lo.jpg
Kad se sve zbroji, imam 143% na Magic Find... Još moram pogledati kaj onaj Angelic Prsten radi, morti i on dodaje na MF pa i njega stavim na sebe!?
Sad bum vidio kaj bu mi Mephisto izbacivao, idem ga malo farmati, pa javim da li ima pomaka u item dropu.
Ajda nakon par godina igranja si skužio neš novo :P
Prvi dojmovi.
5x sam klao Mephista:
1.S2 Zlatna itemaS-> Kaciga (sranje) i Frosburn rukavice (ali pazi ovo, ETHERAL su :D)
2.S1 Zlatni itemS-> neki low level mač /// 1 Zeleni itemS-> Sigon kaciga
3.S1 Zeleni itemS-> low level sabre
4.SApsolutno ništa
5.SApsolutno ništa
Uz to klasika, hrpa plavih itema koji nikaj ne vrijede. Tak da za sada nemrem još suditi da li ovo ikaj pomaže. Sutra i prekosutra sumnjam da bum stigao igrati, tak da bum u nedjelju dalje ovo testirao.
Ako mi ne vjerujete za Etheral Frostburn rukavice, imam SS :P
ja nisam nikad koristio te "editore" i nikad necu -.-
btw, nekro mi je dopizdi... čini se da ja nisam za taj stil igranja.... stvorio novog lika especijali za pvp... assassin :D
zanimljivo je da s players8 u prvom gradu, sam na 15 lvl a tek na misiju za spasiti caina XD
ali da ga mala rastura, bogami rastura :D shadow ftw
također igrat cu snjom da bude pure, jer mi nije gušt igrat kad već imam dobre iteme :(
nema onog gušta da ideš na mefista/baala 150k puta za dobre iteme :(
@Morgoth, točno tak :bravo:
Ja sam samo Wand za Nekriča dobio od kolege i malo mi je bad zbog toga. Vjerojatno bi ga hitio da nisam prodao onaj koj sam prije imao. Ali kaj je tu je, 1 item više manje :(
A na ovog Nekriča sam si prebacio 4 Gema sa SVOJE Assassinice i Armor kojeg sam bezveze prodao sa Nekričem kojega sad igram :D Hvala Bogu na bekapu :D
jucer dosao frend do mene, instalirali na sestrin komp d2 i krenuli od pocetka nas dvoje, on sa sorcerekom ja sa paladinom... igrali do pola 4 u jutro, dosli do lvl 19 i prosli cijeli prvi act... toliko losih dropova od kad igram diablo nisam vidio... jedino kaj smo uspjeli dobiti je jedno 10 ak rare ranged weapona (od bow, longbowa, throwing noževa itd...), a naravno da ni jedan od nas ne igra sa amazonkom... andariel je bacila 4 zuta i nijedan ne valja... cak ni od gheeda u par navrata nisam nista dobio... sad me zanima jedna stvar... cak smo sa players 8 komandom igrali i svejedno :yuck: ...