Da...nasty...
Printable View
Da...nasty...
Bjež', mene bi to obradovalo :)
Mnogo se puta dogodi da u tom trenutku sam vičeš ili nešto da bi se probudio.
To bi značilo da si budan.
Nebi, još si u REM fazi :)= Citat =:
Izvorno postao Grammar nazi
Zadnje čega se sjećam da sam sanjao je kako sam naletio na najboljeg prijatelja i jednu curu s kojom sam htio hodat kako se žvale.
A u rl su na dobrom putu za to. :D
Meh, to sam ja danas...samo što sam se ja žvalio :)
Onako, počeo lucidan san, ja debil, naravno, žurio pa je kratko trajalo.
Inače, išao sam jednu određenu žensku spawnati, onako, stavio sam je na poziciju, ali očito spawn nije bio dobar jer je bila kao duh, prolazio sam kroz nju i bila je statična :)
Jebiga, žurba.
Al srećom, bila je taman tu neka druga pa...
I tako.
Jel moguce da sam se probudio iz sna a oci su mi bile otvorene ?
Prilicno sam siguran da mi se to dogodilo.
Sigurno... A jesi vidio rakuna?= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
A svisca, jesi li vidio svisca?!?!
Svizac je uvijek tu.
@mirko: Iako sam ovaj vikend imao dobre uvjete za WILD-anje, nisam uopšte probavao :( Al ako si i ti uspio doći do LD-a, pa što ne bi i ja.
Što se tiče "straha" ne bojim se uopće LD-anja, nego sam samo preuzbuđen kad dođem blizu.
Sanjao sam da imam mogućnost mjenjanja između čovjeka, predatora i aliena, kasnije proširim, ovo samo da ne zaboravim
danas sam sanjao kako sam isao u pekaru jesti dvostruku pizzu trokut, stavljenu 1 prek druge. pizza iz pekare. samo sam pola mogao pojesti. bilo je strasno
odavno nisam imao san da me isprepada.... fale mi
inace sve neke perverzije sanjam u zadnje vrime.......
zadnje sam sanao njemacki vlak kako ulazi u tunel.....
Dakle, što se tiče sna, nalazim se u nekakvom gradu, čovjek sam i u grupi sam sa drugim ljudima, jedna ženska liči na Ripley, zajedno smo i pokušavamo nešto postići, ne znam što, i nakon nekog vremena se jednostavno pretvorim u predatora i svi se isprepadaju i pođu pucati na mene, bježim u nekakvom Prototype stilu skačući po zgradama i penjući se po zidovima, počinjem ih uhoditi, vratim se u ljudsko obličje i opet sam sa njima, zatim se pretvaram u predatora opet, borba sa tom ženskom, hrvanje u nekoj zgradi, odjednom poplava koja brzo čitav grad potopi, mi smo pod vodom, čujem nekakvo upozorenje ili alarm i nekakvi crvi su u vodi, smrtonosni samo za mene, pokušavam pobjeći, iz nekog razloga dosta brzo plivam, tada se budim.Bilo je još detalja ali sam većinu zaboravio
U zadnje vrijeme imam proklete noćne more vezane uz tipografiju, a prošao sam ju (dvojka je odlična ocjena) :(
O jednoj curi.
Damn, jel ću to ikad prerast? :(
Mokre snove ne možeš prerasti, samo preplivati.
Ja to nemogu imat.
Pa ja sam sanjao da me rođak trebao negdje vozit pa sam ja sjeo, ali je on krenuo dok je meni jos noga bila vani. Išao je pod full gasom. Došli smo do igrališta u mom kvartu, probili ogradu, probili ogradu od crkve u blizini. Ja sam ispao iz auta, a on je odskočio od zida i odletio na drugi kraj grada gdje se zabio u rasvjetu. Kad sam došao on je tu bio u boli, noga mu je zapela. Pojavila se i moja rodica, nejgova sestra. Mi smo prošetali dok su njega vukli iz auta. Poslje kad su ga izvukli ja i moja obitelj smo otišli u njihov stan na ručak, a ja sam se poslje našao ispred one crkve i prepričavao prijateljima događaj s autom. Poslje smo se zajebavali oko crkve, a naišla je jedna cura iz mog razreda, a ja sam se našao kako je prosim (da se zna, ne sviđam se ja njoj niti ona meni). Ona je pristala. U crkvi smo radili pripreme, a meni su dali nekakvu tradicionlanu kinesku masku koju sam ja glatko odbio. Poslje kad smo se trebali vjenčati, otkantala me. Ja sam otišao u Joker s prijateljiuma utopiti tugu, gdje me uhitila policija jer nisam gledao izloge. U policijskoj stanici sam se igrao s puknutim kablovima pomoču kojih sam palio vatru. Dok sam to radio, pao sam kroz razbijeni prozor. Policija je to prepoznala kao pokušaj bijega pa je počela pucati po meni. Na kraju su me saslušali i pustili na slobodu. To je najčudniji.
Sanjala sam da je ljeto i da sam u dućanu, čekam red i pored mene neke 2 cure. Jedna nešto mlati sa rukama i svaki put me pukne laktom, po rebrima, pa po rukama, pa po trbuhu... meni dopi*dilo i gurnem ja nju u frižider sa sokovima, opsujem joj mater i kažem joj da je retardirana i da prekine više. To je sve gledala policajka koja nam je napisala kaznu od 30 k kn svakoj. Okrenem se a ono mama iza mene, posramljeno gleda u pod. Meni bed radi mame i pitam je :"Hoćeš me ošamarit kada dođemo doma?" ( ...xD)
*/cut/prekid sna/*
Nalazim se na nekom mostu koji lebdi u zraku, a pogled dolje je kao pogled iz aviona.. sjedim na cesti i držim taj papirić sa kaznom i razmišljam kako da dođem do 30 000 kn...
Pogledam si noge i skužim kako su potamnjele od sunca i padne mi ideja da budem Marilyn Monroe, jer je ona bila slikarica i voljela je umjetnost, ja sva sretna:DAA! Bit ću glumica i plesat ću....to mi ideSi onda se sjetim da neznam pjevat, tako da ništa od Merlinke xD ... Samo sam nastavila razmišljat kako da dodem do para i onda sam se probudila :D
Too freakin' weard... :|
Dalje od ovoga nisam čitao, bojim se da ćeš uništit podlogu za odličan san.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
baš nemaš mašte, e.= Citat =:
Izvorno postao Strmi
Imo sam 2 zanimljiva sna u zadnjih nekoliko dana
(tj imo sam puno više ali il mi se neda pisat ili se ne sjećam kako treba)
Prvi je bio pridi mač kratak. Išo sam na bus kući subotom iz birtije kako to već ide i ugl vidim neki metež na stanici. Dođem malo bliže i vidim kako 2 frenda iz teretane pucaju pištoljima jedan po drugome. Ja utrčim u bus na prednja vrata i oni zamnom i nastave se pucati u busu. Svi počeli vrištati i bježati a oni se i dalje pucaju ali nikako da se pogode. I sad ja se sakrio tamo negdje ispod sjedala i taj jedan frend koji je bio bliže stražnjem kraju busa izađe na zadnja vrata van, i uđe u bus iza ovoga koji je taman došao. I sad kako sam ja osto u tom busu gdje je taj drugi frend, mogo sam vidjeti ovog prvog kako ulazi u taj drugi bus. I skonto sam samo kroz šoferšajbu da su u tom busu bili murjaci i da su ga počeli mlatit tamo i privodit. Kasnije kad sam porazgovaro s ovim koji je osto u istom busu ko i ja skonto sam da ima par rana od metaka, kod bubrega negdje i na ruci valda. I ugl ispalo je da su se nešta zakačili u novoj birtiji koja se otvorila u gradu i neko je nekome šakom izbijo zube pa je onda neko treći izvadio gan i tako su se počeli pucat jedni po drugima. Svašta ^^
E a sad drugi san je bio danas, i to točnije bilo ih je jedno jedno 8 najmanje. Razlog tome je jer sam lego u 5 ujutro spavati i stavim si sat u 12 da mi zvoni, ali onda svaki put bude ono, ajde još 15 minuta i tako do 5 sati posljepodne. Tako da taman zaspim u tih 15 minuta, sanjam neš kratko i budim se, pa sve ponovo. Al u ovom roku od 5 ujutro do 12 sam fino sanjo
Znači počelo je tako da sam ja bio u gradu u kojem sam prije živio i šeto se normalno po stazi, ali zapravo nisam skonto da hodam po cesti tako da me skoro neki auto zgazio pa sam se maknuo na stazu. Skrenuo sam tamo desno negdje kod hotela jednog i sad tu mi fali cijela scena u glavi ali kroz maglu nešta se sječam da sam s nekom bakom pričo o nekim mačkama i mazio ih tamo i ugl. Krenuo sam pješke kući u grad u kojem sad živim (koji je ujedno jedno 700 kilometara udaljen od ovog prvog, po cesti ako računaš) i ugl ne znam kako ali došo sam više manje brzo tamo. E ali problem je bio što je cijeli grad bio poplavljen s Dunavom (e, aj pogodi u kojem gradu živim ono) tako da je sve bilo puno komaraca i vode koja je ličila na močvaru. I puno žabokrečine i šašova. I sad ja znam da sam došo tamo da se nađem sa ženom i da vidim dal je živa, ali je nisam našo tako da sam krenuo onda kući. Imo sam 3 km do kuće i šeto sam se kroz tu močvaru koja je bila taman skoro moje visine tako da sam jedva nekako na prstima hodo a da mi voda ne pređe razinu glave. Konto sam si i da mogu plivati ali nisam htio, ne znam zašto. I znam da sam točno osjetio kako gazim po cesti po podu dole. I ugl tako sam išo kući, sve je bilo napušteno, samo je komaraca bilo pun k i tako kad sam došo do jednog dijela koji zapravo u stvarnosti ne postoji u tom gradu, neki onako strmi brežuljci s borovima i prašnjavim putem (al sve bilo mirno i tiho, jedino se ptičice čule kako cvrkuću, ugl lijepo mjesto ^^)ugl, tamo gore desno sam vidio na nekoj visini jedno 6-7 ljudi kako pričaju o meni nešta i jedu neki grah valda, nešta iz velikog lonca. Prepozno sam dvoje od njih, to su bili mama od frenda i susjed moj jedan. I sad kao pričali su da vlada neka bolest na mesu i kao da ako pojedeš to zaraženo meso da će doći neki državni službenici i ukokat te i kao da su stavili namjerno to meso na neko drvo tamo u blizini da ga ja pojedem pa da vide jel to istina. I stvarno, ja pogledam na neke poslagane trupce sa strane i vidim super uber finu kobasicu kako mi se smije. I pošto sam bio gladan, nisam uopće vjerovo u priče ovih gore da će doći neko i ukokat me. I tak se ja fino najeo i ništa ofc. Krenem dalje jedno 50 metara kad odjednom ispred mene iskoče 2 neka lika s nekim čudnim pištoljima koji svjetle. Ja reko bok dečki kako ste, kad ovaj jedan ispali neku malu raketu gore u zrak. Ja nju gledam di će ona kad odjednom promjeni smjer i ravno na mene i pogodi me u vrat. Tu mene to sranje paralizira i dok sam se polako kočio, ovaj drugi opali i ista stvar, samo što me ovaj put ta druga raketa bacila na pod. Strpali su me u neki kombi (ali zanimljivo da sam ja sve to gledo iz trećeg lica, otkad su me onesposobili) i tako gledam kako me trpaju u kombi i bježe negdje samnom. Nisu dugo vozili po tim brežuljcima kad odjednom odroni se zemlja na rubu i cijeli kombi propadne dole u neku provaliju, izlomi se i zgužva. Tu su ta 2 lika poginula a ja sam nekako osto živ. I odjednom, dođe po mene moja žena (a tu si bila cijelo vrijeme pi*da li ti materina) i odvuče me u neku kolibu koja nije bila daleko. Neka drvena, jadna, ofucana kolibica. I ugl to se ona počne brinuti o meni jer sam još paraliziran i retardiran od raketa i objasni mi kako furam neku boleščugu zbog koje sam opasan i da me sada državni službenici traže da me ucmekaju ali kao ona zna kako to izlječiti samo treba malo vremena tako da ću se morati sakrivati u toj kolibi s njom dok ona ne napravi ljek za to. I bome nije dugo prošlo kad sam vidio kroz prozor kako me neki lik snajperom cilja ali nisam mogo se mrdat. Reko sam ženi kad crknem da ću je čekati u raju ili paklu i čak joj dao adresu u kojem ću dijelu raja/pakla biti da i ona dođe tamo jer će vrlo vjerojatno i nju ubrzo ubiti ^^
I tako ja sam dobio metak u čelo i crko navodno a ona je počela bježati kad taman na vrata kolibe uleti taj snajperist i na nju. A zanimljivo da sam ja mrtav ali opet sve gledam iz svog tijela i vidim šta se događa. I tako taj snajperist počeo nju smirivat i kao govorit joj da je to moro al kad je skonto da je ona seski žena i da je sam s njom, počeo ju vatat tamo i šamarat. E sad ja sam si tu konto jbte pa reko vidim šta radi, čujem ga, i onak mogu razmišljat - pa reko ja uopće nisam niti mrtav niti paraliziran, to sam ja neš zabrijo. I tako se ja od bijesa ustanem, zaletim se na ovoga i kad sam taman došo po metra od njega, i žena i snajperist slože facu ko da su duha vidili ali ja ne stanem već opalim tom kretenu taku šamarčinu da je proletio kroz zid kolibe. Tu ja i wajfi pobjegnemo negdje ko zna gdje i to je zadnje čeg se sjećam
Jedino što me je fasciniralo u ovom snu je zapravo, ne znam iz kojeg razloga, ali je bio toliko realan da sam se stvarno usro i stvarno sam mislio da sam gotov kad mi je rekla ova da me ti neki državni oćedu ubiti. Uopće nisam imo osjećaj da sanjam i bio sam uvjeren da je za mene kraj. Al eto, očito da nije i tu sam živ i zdrav više manje ^^
Od ovih ostalih snova se nešta malo sjećam, znam da je bilo neke veze s nekim brodom, da sam trebo na neki otok otići ali nisam mogo jer je frend ošo već s brodom i neki vlak u kojem sam šeto di je bilo puno govana i sve je smrdilo
Ti si u prozoru. Al majkemi.
:D
pusti ga, mentalno ga je poremetio skok sa 10 metarske litice/pad u saht/nes trece u kojem je dobio samo ogrebotinu na lijevoj ruci
sanjam zenske, igrice i zenske
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Anyway...I OPET sanjaš močvare!
Ti čitaš te epopeje? gg...