Cini mi se da intel otpada :thumbs1:
:D Prezadovoljan :D
Printable View
Cini mi se da intel otpada :thumbs1:
:D Prezadovoljan :D
Phenom II ploče iz Gigabytea
http://www.bug.hr/_cache/1d23a1849d3...dc07bb9e28.jpg
(Na slici: GA MA790FXT-UD5P)
Gigabyte je najavio tri matične ploče s utorom AM3 za nadolazeće AMD-ove procesore Phenom II. Prva od njih je GA MA790FXT-UD5P temeljena oko AMD-ovog čipseta 790FX u kombinaciji sa southbridgeom SB750.
Ova ploča cilja na entuzijaste i overclockere, čemu u prilog idu i kvalitetno hlađenje s toplovodnim cijevima, podrška za procesore do 140 W TDP-a i kompletna oprema. Tu su četiri memorijska utora (DDR3), dva PCIe x16 utora za grafičke kartice, dvostruki gigabitni Ethernet, 10 SATA konektora, 8 + 4 USB-a, FireWire te 7.1-kanalni zvuk s optičkim i koaksijalnim izlazom. Ploča posjeduje integrirane prekidače za uključivanje i resetiranje računala.
Najavljen je još i nešto jednostavniji model GA MA770T-UD3P, također s DDR3 memorijom, ali temeljen oko čipseta AMD 770, a tu je i GA MA790X-UD4P s čipsetom 790X i podrškom za DDR2 memoriju. Cijene i početak isporuke nisu navedeni.
========
bug.hr
@bero ma premalo je ovo usbova :D (pogle sliku)
kad smo već kod novih ploča..
http://www.imagesforme.com/out.php/t307970_foxconn.jpg
Foxconn X58 Quantum Force BloodRage
valjda najljepša ploča koju sam ikad vidio..
samo nemoj da ti zena ovo vidi, inace bus moro jos jedan kredit dic... :D= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Yup, predivna ploča. :D
Najbolja stvar kod nje mi je da ima i rupe za LGA775 coolere.
aj ti pogle sliku malo bolje...= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
jesi? e sad pogledj kolko ti na svakom tom "neboderu" ima usbova a kolko ostalih portova :)
pa to i kazem, meni je to previse :D= Citat =:
Izvorno postao Ogg The Dogg
Fakat ploca izgleda fenomenalno :pray:= Citat =:
Izvorno postao Gwin
ostali se spajaju na prednji panel na kucistu, vjerojatno...= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
W3DR4N3 š'a ka'eš? (A sigurno si već vidio) :)
Philips Cinema LCD TV with 21:9 aspect ratio
Oh sheesh, instant hard-on. Philips has announced the 56" Cinema 21:9 LCD TV, this is the first TV that features the same aspect ratio as movie theaters. The Cinema TV will be available in Spring 2009.
Philips breaks new ground in the realm of home entertainment with the world’s first cinema-proportioned LCD television. Cinema 21:9 lets you enjoy movies as you would in the cinema and just as the director intended. Cinema 21:9 boasts a 56” screen that is shaped in the 21:9 aspect ratio, so movies in the 2.39:1 format completely fill the screen – exactly as you experience at the cinema. Complimentary three-sided Ambilight Spectra combines with the on-screen action to completely immerse you in the movie and deliver the ultimate home cinematic viewing experience.
Traditional LCD televisions compromise on this experience by distorting the picture to fill the screen – losing the full scope of the original shot – or by displaying the picture in letterbox format with black bars at the top and bottom. Cinema 21:9 solves these issues to give the viewer an uncompromised and absorbing cinematic viewing experience, never before available in the home.
Using highly advanced formatting technology, regular 16:9 content from sources such as TV broadcasts and games consoles is also adapted to fill the 21:9 screen.
Des Power, Senior Vice President Marketing Television, Philips Consumer Lifestyle, commented: “With our unique Cinema 21:9 we have developed a television which takes you as close to the experience that you enjoy at the cinema as you can get without buying a ticket. We believe that to really become absorbed in watching a film at home consumers are looking for a real cinematic viewing experience, so we have launched the world’s first cinema-proportioned TV screen perfectly complemented by our immersive Ambilight technology.”
He added, “Philips new Cinema 21:9 takes enjoying movies at home to an entirely new level, the advantages over a traditional 16:9 ratio screen in side by side comparisons are truly striking.”
http://www.imagesforme.com/out.php/i...geview.php.jpg
Guru3D.com
142cm dijagonale?? errm... ne živim na stadionu.. dobio bi muskulfiber od gledanja filmova.. kao da sam na teniskom meču.. lijevo-desno..
gwin, predivna ploča... ali 4x pcie16x... strašno :D
a kaj je ono na usb-ovima? neka mačka? :)
jel može socket 775 cooler (f7 pro)
hladit i7
na toj foxcon ploči
jer ima rupe za 775 kulere
na toj ploči moš 3 way sli i jednu physics :D
nemreš 3-way sli. bar ne jednostavno.. pcie slotovi su dosta blizu jedan drugome, nekih 2cm, i ne stanu 3 kartice sa standardnim hladnjacima. morao bi metat vodeno hlađenje sa ultra tankim blokovima..
jebiga
promijeniš kulere
Xigmatek Launches Thor's Hammer Heat-Pipe Processor Cooler
Cooling company Xigmatek has released Thor's Hammer - a new high-end processor cooler. Aside from its unusual name, Thor's Hammer covers all the basics of today's heat-pipe coolers. It measures 120 x 50 x 159 mm, weights exactly half a kilo, and can be equipped with up to two 120mm fans. It is constructed out of many aluminum fins attached to four 8mm and three 6mm U-shaped heatpipes that are in direct contact with the CPU. The Xigmatek Thor's Hammer is designed for Socket 754, 939, AM2/AM2+, LGA 775 and Core i7 1366. It is priced at 56.90 Euro.
http://www.dvhardware.net/news/xigma...r_s_hammer.jpg
http://img105.imageshack.us/img105/2684/s1263844zu0.jpg
http://img105.imageshack.us/img105/6589/s1263846vy2.jpg
techpowerup.com
cc 400 kn za kvrgu lima...hvala ali ne hvala.
pa za tvoj proc ne :D
ali za i7 itekako da
Po koga su vraga onda stavljali podršku za soc 939 i AM2 ?
samo me zanima hoće li ovo biti još jedan u nizu neuspjelih pokušaja da se svrgne TRUE sa prijestolja...
ili je konačno netko uspio napravit bolji cooler :D
bit će ovo najbolji kuler :)
FX serija..= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
FX60 recimo je bio brzi X2 na s939, mogao se clockat solidno, ali je trebala cisterna vode da ga ohladi..
Siguran sam da će mnogobrojni vlasnici jednojezgrenih FX proceva pohitati po ovaj hladnjak...koji je duplo skuplji od cijene njihovih proceva.
:P... rekoh, FX60 je bio dvojezgreni na s939.. :P
i nije bitno.. uvijek se nađe neki telac koji odluči clockat staru konfu a zapeo je za BAŠ TAJ cooler..
Bokte e! Barem močno izgleda ako ništa... :D
izgleda odvratno,bas je grozan i baza mi se ne sviđa,ne kuzim zasto nije potpuno glatka.
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Zato jer su toplovodne cijevi direktno u doticaju sa bazom procesora te tako najbolje odvode toplinu .
Da,ali nebi skodilo da su stavili samo mali ultratanki sloj metala da pokrije to.
Bi , škodilo bi.Jer baš ovako kako je se najbolje odvodi toplina .