samo smanjiš travu, BTW možeš još scrollati prema dolje :rotfl:
Printable View
samo smanjiš travu, BTW možeš još scrollati prema dolje :rotfl:
pentium, celeron, amd?= Citat =:
Izvorno postao Pippen47
celeron
apsolutno sve na low, isključi sjene i travu
jesam ne steka vise al na 640-480 rezi je= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
oce li brejkat na 800-600?
pokušaj
stavi na 720xnešto izgleda lijepo i oštro na 17`, a naravno manje je zahtjevno= Citat =:
Izvorno postao Pippen47
Evo jedna totalno luda modifikacija koja je tek počela... mislim, pročitajte što je lik samo napravio i koliki se bonus FPS dobije.
http://www.bethsoft.com/bgsforums/in...owtopic=681629
Postoji li cheat pomoću kojeg se riješiš vampirizma?? (u oblivionu) plz :pray:
@Arbiter of Change jel to samo za SI?
Za sada samo palača u SI, planira se daljnje širenje.
E vi cheateri :D , evo nešto šta bi moglo pomoći:
http://vgstrategies.about.com/od/obl...ionVampiPC.htm
thx :wink:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
BTW nije to zbog cheata nego sada ču kupiti SI pa ne bi želio biti vampir, inaće mrzim čitove a pogotovo na igrama kao što je oblivion.
ljudi molim vaaaas :pray:
kupio sam oblivion originalni cd, nasnimio sam ga, sve uredno kako spada , udjem u igru , kreiram lika malo se micem lijevo desno i vise se nemogu micat......sve oko mene ide (onaj smrad u kavezu prek puta me zajebava, dosli kralj i 2 strazara) a ja se nemogu pomaknut ni micat misem.....izbrisao sam igricu, pocistio registry i ponovno nasnimio i opet isto, u rku 2 min mi se freeza..... ( dok sam ja freezan svi likovi normalno pricaju i rade svoje)
sta da radim...ocajan sam :boohoo:
Pa koje su ti specifikacije kompa i to. Također preporučam da pročitaš readme i možda posjetiš Bethesdinu službenu Elderscrolls stranicu jer oni bi trebali imati odgovore na tech pitanja (ili postavi pitanje na njihovom forumu).
To se i meni dogodilo, ali kasnije kada sam opet instalirao bilo je sve ok. :o
konfa mi je :
Intel Core (2) Duo 2 x 1,86 GHz
1024 Mb DDRam
Maticna ASUSTek P5B
NVidia GeForce 7900 GT/GTO
nista mi od toga nije bilo na half-life 2 i doom 3 i na morrowindu.,..
hmm...probaj staviti nove drivere za grafičku, ali ove maknuti doslovce, reinstalirati igru i pokušati opet, onda bi trebalo raditi, ukoliko imaš problema javi se na offical siteu.= Citat =:
Izvorno postao Choso Diablo
u pitanju drivera:
http://www.ngohq.com/home.php?page=F...&dwn_cat_id=10
igre su mi se preporodile nakon ovoga, sve što mi se prije chrashalo nakon ovih drivera je prestalo.
+skini 1.2 patch sa bethesdine stranice.
hm,.neznam di drugdje pitati ovo:
kako raditi screenshotove u oblivionu,..?
..davno prije to sam u igrama radio sa nekim programom(nesjecam se koji),.pa me zanima,.koji sve nacini postoje.
Trebaš u Oblivion.in (My Documents->My Games->Oblivon) promjeniti:
bAllowScreenShot=0 u bAllowScreenShot=1
evo upravo radim sve sto ste mi naveli pa cu vidit...
Hvala vam svima puno!! :D
nista....opet freeza sliku :?
sve sam probao osim ovog drivera od McPingvina koji mi ne pase, neznam zakaj....
jel moguce da je to povezano s tim da mi nece prepoznat hardware tamo kod autoplaya...pise mi hardware unrecognized, stats are put on medium...
erm... moji driveri ti ne rade?
ok. reinstaliraj OSNOVNE drivere od grafe, restart pa stavi ove koje sam ti ja linkao.
ajmo ekipa hlp.
skinuo sam mod koji omogućava više hotkeyeva i brisanje spellova, no za njega je potreban OBSE koji sam skinuo, ali on kaže da neam dobru verziju obliviona. skinem 1.2 patch, oću ga instalirati i javi error:
http://img396.imageshack.us/img396/6646/oblivg3.jpg
slušam prijedloge :)
eda, igra je orginal ali sam stavio no dvd crack... no ni prije toga patch se nije htio instalirati javljajući istu grešku.
Khm....patchevi ne rade ako imaš no-DvD stavljen kao što si i rekao, ali koliko ja znam to je jedini razlog. Probaj kod nekoga drugog istu stvar ako ne želiš reinstall pa onda pogleda.
Ej Pingu... i ja sam imao isti taj problem! Ako nemaš Shivering Isles onda skini 1.2 patch ali obrati pozornost da ima dvije verzije <English> i <UK>! Meni English verzija daje error kao i tebi dok mi UK verzija radi super! Vjerujem da i ti imaš indentičan problem jer opisuješ simptome koje sam i ja imao :D Probaj i jedan i drugi, mali su (cca 5Mb) tak da nije bad...
Evo link: http://www.elderscrolls.com/downloads/u ... atches.htm
PS: Prvi ti je English a drugi UK... Naravno u Oblivion sekciji, ne u Shivering Isles!
Pošalji nam link onda.
Oce li oblivion raditi na ovoj konfiguraciji:
-AMD Athlon 3000mhz
-Nvidia 6200 TURBO CACHE 256 mb
-1536 mb rama
da, zašto ne bi...= Citat =:
Izvorno postao Witch King
@ hellboy...zašto bi skidao oldblivion kad igra podupire njegovu grafičku? oldblivion je za starije kante, mijenja shadere sa 2.0.na 1.1, a njemu sa njegovom grafičkom to nije potrebno
E ljudi pokušao sam se suzdržati ali mi nejde, pa da se pohvalim :D
Oblivion mi niti najmanje ne trza na 1024x768 sa svim detaljima na MAX, jedino moram birati između AA i HDR... izabrao sam HDR :D Jedini bad je to kaj imam 17" CRT tako da nejde iznad 1024x768 :cry:
Igra savršeno izgleda na MAX postavkama, da ti sline cure :D
PS: Nisam nikaj optimizirao... osim kompa naravno!
Stavi, ako već nisi, onaj Natural Environment mod. Da vidiš onda tek. :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc