Izvorno postao ringo
Logika ti je u tome sto se velik dio zajednice trudi da Airsoft pokazemo u sto boljem svjetlu,u Njemackoj je zabranjen,Britanija ima UKARA zakon (koji je primjer za nas koji se tek slaze,a u Britaniji je vec na zakonu da im pola puske mora izgledat kao da je ispalo sa rave partija). Hrvatskom airsoftu ne treba jedan decko od svojih 11 (da,zna se koliko si star,x fire je cudo) koji ce nesretnim slucajem ili nemarom (negovorim da si nepazljiv,nego znam da se u momentu moze glupost dogodit) ostati bez oka ili se gadno ozlijedit. A kod zracne puske,vidi s zracnom puskom ti sigurno nece pasti na pamet da pucas u nekog drugog (to nalaze zdrav razum,a i zakon RH) dok je sama bit Airsofta to da pucate jedni po drugima. A uostalom i ako se ozlijedis ljudi s kojima si igrao ce biti odgovorni posto nemas 18,a posto vidim da imas kliker u glavi,da nisi panglu vjerujem da shvacas da bi nasi dragi novinali jedva docekali da se nesto tako dogodi pa da nas javno razapnu. Moj ti je savjet pricekaj tu krvavu 18. kupi si neki pristojan gun i pristojnu opremu jer ako sad krenes stedit vjeruj mi,pri kupovanju opreme ce ti samo nebo biti granica