imam neki osječaj da svi misle da lažem
Printable View
imam neki osječaj da svi misle da lažem
Dobro, vjerujemo ti, stari ti je pun para, a ti si njegov veseli sin. Počašćen sam što dijelim internetski forum sa osoom čiji otac posjeduje Fejtona.
Sretan? :)
baš i nije pun para
Ne, a ima tako vrhunska kola...
Je pa če ga otplačivat 12godina
a meni uskoro stiže novi ML320CDI.... al imat će njemačke tablice jer mi stari i stara ne rade al registriraju auto u njemačkoj jer im se neda kod nas jer je preblizu pa ono iz fore vozit do njemačke tak da mogu registrirat auto....
varaju državu u prijevodu :P
nhf, al onda ti je stari poludio.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
onak, mogo je vozit malo slabiji auto, s malo manje luksuznom unutrašnjosti i otplatit ga za recimo 6-7 godina.
osim ak je tolko zagrižen fan tog auta da ga je moro imat čim ga je vidio. onda ga shvaćam.
Auto se moze maksimalno otplacivat 7 godina. Kome ti bacas krafne u oci
ja se trenutno vozim u novom aveu naravno od starog pošto mi je golf na popravku i mogu vam reć da je auto mali ali pali
ful oprema 100KS za taj auto i više nego dovoljno eto ovakav http://www.ridelust.com/wp-content/uploads/aveo.jpgSista boja samo drugačije alu felge i troja vrata .. još razmišljam nekako nagovorit starog da preuzme nazad sebi golfa4 a meni nek ostavi avea :)
svidio mi se auto i dosta manje troši od golfa .. nekima je taj auto smješan no meni je vrlo dobar
Aveo je sasvim ok auto, makar je to opet daewoo i to je jedino sto mi se ne svida kod njega. Inace je auto ok, i koliko sam cuo mehanika im je sasvim ok, makar mi opelova tehnologija vise ne uljeva nikakvu sigurnost. O cijenama dijelova rade ne bi, jer su skuplji od vw grupacije.
dakle to je auto za jednu uporabu ?= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
meni je aveo zakon autić, inače ne volim male aute, ali ovaj mi se stvarno sviđa. nagovarao sam frenda da ga kupi, al on kupio "novu" fiestu, a na kraju je i to bila predzadnja generacija
taj aveo mi se svidio jer je mali a najviše 1 osobu vozim u auto i full oprema ljepo izgleda za razliku od teškog golfa kojeg vozim već 4 godine 8)= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
vozio sam razne aute i najviše mi se svidio jeep wrangler dok ga je stari imao al su djelovi bili užasno skupi pogotovo za wranglera iz 1994 god .. sad tražim po oglasnicim novije wranglere 2000god pa na gore al nema ih baš ispod 100 000kn što je moj gornji limit :thumbs1:
obožavam off road vožnju i razne manje izlete po planinama :)
ko moj frend, koji je inače s cipra, i tamo je na reli stazi vozio subarua jednom, pa od onda brije na off-road, mada nema auto za to. jučer po makadamu na platku u petoj s meganeom :(
Ne bi vjerovao koliko je taj megane ustvari izdrzljiv. A sto se tice aveo neox nije za jednokratnu upotrebu, ali opet ruku na srce to nije pravi chevrolet.
znam ja, ovo je stariji megane, drugi frend je s predzadnjim meganeom isčupao 3 stupića iz betona, njemu pale tablice i jedino što je ogrebao auto
Ma ta plastika je danas izdržliva u pm. Pogotovo od renoa kojeg čini 60% plastike -.-
Sjecam se jednog sudara u gradu. Neki kreten sa neki prastatim citroenom se zabio straga u neku fabiju (ali iz vrlo male brzine. Vukli su se ispred pjesackog) Citroen je ostao bez prednjeg plasticnog branika a fabia nije dobila ni ogrebotinu, doslovno.
LOL. Daj ne pričaj gluposti da je to blesava stvar.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Šta ti misliš da tvrtke dođu s cashom i kupe auto?
Auti se kupuju na leasing. Istina je da nije tvoj tako dugo dok ga ne otplatiš i istina je da se može dogoditi prometna, ali za to postoji osiguranje, amortizacija i slično...
Ne može si firma priuštiti da recimo kupi 20 auta sa cashom. A i ako si učila amortizaciju, onda znaš da za tih 5 godina, kada auto postane tvoj, ti ga komotno prodaš, jer on ustvari više nema vrijednost.
istina.. megane je izdržljiv auto.. i sam ga vozim pa znam xD= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
Evo jedna neočekivana slika :D
Nisam ni znao da frend ima, iznenadio me danas :D
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_90ce33c1.jpg
Dobro pa je okolo ravno! :D
Teraj teraj žestoko
Kuća nam je daleko
Neka cesta krivuda
Široka je livada!
doma imam mercedes 190e iz 84. god. oker zuta boja, servo, 4 brzine. vozio sam ga 140 ali na 140 i dalje kad stisnem gas vuce... :D
i opel corsa 1.2i, iz 94. boja: vatreno tirkizna metalik 3D... neko je rekao da je limarija losa. za sada nema niti jedne hrđe... jedino što je puna rupa po krovu i haubi. starog je uhvatila tuca u njemackoj i razbila oba dva stakla, svjetla ^^...
corsu sam vozio 120 i treba joj 3 godine do 120...
Evo dosao je dan kad cu se rastat od auta na nacin kojem se nikad nisam nadao. Policija je ucinila svoje, hitna takoder, nemam kazne ni bodova ni oduzimanja dozvole, osim sto covjeku moram ogradu platit, ali osiguranje ce sredit to, ali auta vise nema, meni je glava ostala citava osim potresa mozga, natucene lijeve strane glave i ovratnika. Ugl da ne duljim :((((
http://www.imagesforme.com/show.php/742 ... 89copy.jpg
Ujebate :o
Otišla Fabija, nije rekla zbogom...
A što se desilo?
A sta. Svasta. Vise faktora. Glatki asfalt + pjesak na njemu + zavoj + prejako sam kocnicu stisnuo i tocno na sodru i zabacilo me i odnjelo, izvrtilo na cesti i bacilo me po boku na drvo i ogradu.
Tak nes se i meni dogodilo kad sam tek polozio vozacki, prije jedno 6-7 godina, na autu od starog. Drito u ogradu u zavoju i prednji lijevi kraj je otisao, sva sreca pa uspjeli popravit. Danas vozim ipak pametnije, ipak je moj auto.
Ha dobro, svima se može dogoditi. Ja sam isto nekoliko puta skoro sranje napravio vozeći. Glavno da nije alkohol i to.
Ma da, to je najbitnije. A barem jednom ti se to mora dogodit u zivotu, svi moji frendovi su barem negdje lupili ili skroz zeznuli auto, to je neizbjezno. Bitno da je s glavom sve ok ;)