bufan vise nego dosta...haha...davno sam ja lvl 80 natuko...
Printable View
bufan vise nego dosta...haha...davno sam ja lvl 80 natuko...
koliko treba do 80 lvla???otprilike
ja sam za manje od mj dana, al ja sam se taj mjesec pripremio na 12h+ igre...
Oćeš reć da nije? Ne serkaj kvake momak... prije sam assove ubijao ko iz šale, sad il me ubiju, il se gadno namučim da ga ubijem - pogotovo ako ti iz ambusha skoči, najebo si ko mladi majmun.= Citat =:
Izvorno postao Gaas
Prije par patcheva u t1 i t2 instancama sam prao assove na DPS listi, sad me takvi nubovi operu da boli glava. Tolko o tome...
pokazi kolko se stvari na assassinu mjenjalo, tj buffalo u svim patchevima dosad
ambush je na TL serveru vec nerfan, sa tim nes imat brige vise...
inace ti koji su te namucili i ubijali su oni pravi koji su zeljni naucit i voljni ucit igrat, circle strejfat, joustat itd.. itd.. a ne kao vecina klasa spamat gluposti tipa CoS i 1shotat ^^
i ajd pliz nemoj mi se tako svisoka pricat
a koliko je to /played .. jel duze u WoWu treba do 70 ili ?
jel ima neka klasa u AoC-u koja moze bit i spellcaster i hiler i melee dps npr kao shaman u WoW.u evo ako mi mozete malo te talente pojedinih klasa pojasniti ? hvala !
EDIT jel to mozda : Tempest of Set ?
Tempest of Set ti je spellcaster+healer, a Bearshaman ti je melee+healer.
krace nego u wowu, dosta= Citat =:
Izvorno postao lizard
Kakvo strejfanje, daj make me laugh... Frajer iz stealtha skoči (ambush) i znjuka me u 5 sekundi da nisam stigao ni bunnyhupnut nit ga stunnat.= Citat =:
Izvorno postao Gaas
Na koju foru da ti dokažem ako FC ne piše nerfanje i buffanje u update notesima lol, no ti si to znao. Iz prve ruke govorim od strane mojih guildiesa, koji, bez uvrede, imaju malo više iskustva sa assom od tebe. U vidu /played, PvE contenta, World PvPa , raid PvE, Siege PvP. Pa iskreno, radije njima na riječ vjerujem.
A kaj ass radi nego one-shota lol? Stuna? Pukni si par stvari sa gemovima na sebe pa ćeš vidit što je one-shot... Ako guard iz moje guilde (GM) rokne 2.9k white dmg sa 36 gemova onda mogu mislit kaj ass radi...
Oko 6 dana played ako ne zujiš puno okolo, može se i kraće.= Citat =:
Izvorno postao lizard
arogantan kao i uvijek...= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
ne zelim se dalje upustat rasprave, videci po ovom tvom postu nema smisla= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
zivio
Danas ja (level 55) skinem sa sebe chest i legs armor da bi me mobovi mogli lakše ubiti (Death travel jel) i dobro ubiju oni mene i ja se rezam gdje trebam da bi me par sekundi nakon isticanja Shield of the Risen efekta napala dva Assassina iz stealth (level 50 i 51) i budući da mi je HP bio mali prikolju me kao svinju.
No da im nebi ostao dužan slijedim ja njih čekajući da napadnu nekog drugog i tako se otkriju, naravno grieferi ko grieferi napadnu lika koji prodava stvari Traderu i kada je lik bio na 50% HP ja napadnem ja njih i ubijem ih.
A da bi im uzvratio uslugu ja idem na Rez point, napadnem ih obojicu (jedan 100% HP i Stamina, a drugi 50% HP i Stamina) i ubijem ih.
E, sad to ništa nebi bilo čudno da ja nakon svega toga nisam vidio da ja još uvijek nisam obukao chest i legs armor koje sam bio skinuo da bi me mobovi lakše ubili.
Ovo će zvučati... da... Nisam arogantan, već sam u pravu, a kad sam u pravu, volim da se to i zna. "Nisam umišljen, al sam savršen..." - ako je tako zvučalo isprike.
Evo samo jedan ogledni primjer - Assasin does -> ambush -> highest dmg combo (x2 dmg cous of buff) -> pops the no kb/stun/snare ability FOR 20 SECONDS, DPS till dead, it cant move anymore anyway = pretty much dead class, except maybe a class who can fear.
Kratak vodič kako ubiti nekoga u pet sekundi.
Ako ti ovo nema smisla, onda joinaj EVO i uživaj :)
Ako nemaš argumenata, napiši tako, ne se tu pravit ko da sam povrijedio nekom osjećaje lol.
koja klasa ? ranger ?= Citat =:
Izvorno postao ssalG
ne da nemam argumenata nego sam vidio da je tebi smisao pvpa 1shotanje, a to je daleko od pvpa= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
Evo samo jedan ogledni primjer - Assasin does -> ambush -> highest dmg combo (x2 dmg cous of buff) -> pops the no kb/stun/snare ability FOR 20 SECONDS, DPS till dead, it cant move anymore anyway = pretty much dead class, except maybe a class who can fear.
ovo iznad nije igra...
Pa to ti i pokušavam reć da to nije igra, ako nisi primjetio, igram Barba ne Assassina.
Taj ogledni primjer sam ja napisao da vidiš kako PvP na assassinu izgleda trenutno, ne zato da bih napisao nešto što zahtijeva skill... Smisao PvPa je ubit nekog prije nego on ubije tebe, a to assassinima trenutno vrlo lako polazi za rukom (skoro kao ToS na 68 lvlu pa me grune za 3.9k u 2 sekunde).
Malo bolje čitaj idući put...
Da.= Citat =:
Izvorno postao lizard
sory al to ne znaci da su assassini buffani, to je sta sam ja tebi htio reci...i ti si isto Rogue i imas ambush...to znaci da su i barbariani bufani...= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
stvar je da assassin sada kada mu sutra skinu ambush opet nema nista... tak da nemoj govorit da su bufani...
i da znam da igras barbara...
Al ja kad puknem iz ambusha najjači dmg skill, na clothu napravi 2.1k bez gemova - pazi, najjači skill poslije ambusha tolko radi. Od insta featova, i to na clothu, a mene ass grune 2.9k+ odma, bum bum - nemrem ga stunat / knockbackat / snareat, a bome se i ne mogu okrenut jer me sjebe s poisonom, a nisam keyboard turner.
Ovoga prije nije bilo, što bi značilo da su assove buffani trenutno od onakvih kakvi su bili. Svaki assasin u mojoj guildi kaže da im ide nerf uskoro, a ne kažu to iz razloga. Jer mislim da je svakom najgore igrat s buffanom klasom i onda se hvalit da je to skill, a ne OP kad nekog sašiješ skoro insta...
Ako smo svi primjetili taj "buff" ne kužim kako ti nisi, jebiga, sry.
Ja se iskreno nadam da ce doci do nerfa, jer meni nije normalno da me assassin charga iz cloaka i one shot-a, a imam 4000 hp (hox, cloth - assassin full gem-an)
assassinovi ambush combo ide ovako ambush->slam->gc ili ti ambush->lunge->slam
da slam onaj skil koji nakon 7lvla prestane bit koristan...i da i ti ga imas...
sve sta assassin moze sa ambushom mozes i ti tako da...
nije ovo obavezan tijek comboa, svako koristi sta njemu pase i kako je naucen, al ovo je neki standard..i to sve isto mos i ti...
jos jedna stvar me zanima, kazes nemozes se okretat radi poisona od assassina, daj mi samo to pojasni na sta tocno mislis
pippin, netreba nerfat assassina nego gemove...
Nisam siguran da svaki ass poslije ambusha radi slam, pitat ću malo ljude. Malo mi je nub radit lvl7 insta combo, bezveze dmg. Ja osobno radim decapitation poslije ambusha što mi daje puno jači dmg ili scatter foes. Meni su govorili da poslije ambusha radim slam, al reko ne hvala...
Ne znam jel poison il nešto, al sam snarean tako da mi je negdje oko 80% pokretljivosti gimpano i nemrem mrdnut na jedno 3 sekunde, što je i više nego dovoljno da me sašije.
Ass bez gemova sa imalo dobrim gearom radi iz ambusha 1 ili 2 - shot, a s gemovima neću ni pričat (1white hit).
...i onda je svizac zamotao čokoladu u omot.= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
Što te onda Assassin sa gemovima i u ambush-u treba samo pogledat da te ubije?
Kako volim te fore, jao. Baš si originalan.
Jesi ti možda isti ssalG kojega je ekipa otjerala sa aoc.hr? Mislim da jesi...
Ako mi ne vjerujete o nerfanosti buffanosti, odite malo na class forum od assasina / bear shamana i usporedite razinu "whinanja" sa jednim barb forumom (slučajno barb, jer pratim taj dio).
Uočili ste zavidnu veću razinu whinanja na barb forumu, bravo - sjedi 5. E sad... može bit da smo svi barbovi nubovi, a isto tako može bit da je balance u AoCu tolko u kurcu trenutno, da smo svi uočili to određeno "nešto" osim par prepametnih ljudi koji se igraju s omotima od čokolade.
I da, molim te, ssalG, ako nemaš nešto pametno za reć, nemoj ništa govorit onda, jer ne da mi se prepucavat bezveze. Pišem svoje primjedbe ovdje, imam drugog posla, tako da za prepucavanje vremena nemam niti bi odvojio da imam.
Tako mi ustvari i treba kad se još uvijek motam po ovom forumu, ošlo sve kvragu...
Nije mene ekipa otjerala sa aoc.hr s obzirom da ja još uvijek postam tamo, već je došlo do laganog neslaganja između mene i još dvojice likova o kojima svakako nisam imao nešto visoko mišljenje.
A što se tiče "whinanja" na Barbarian forumu, ono nije veće nego na ostalim forumima, a ako ćemo suditi snagu klase prema količini "whinanja" na forumima onda Ranger nakon nerfa Immolate feata nije bio u stanju ubiti moba 20 levela ispod sebe.
A ja jednostavno nemam izbora nego početi pisati o "omotima i svizcima" kada ljudi počnu kako Assassin bez gemova ubija ljude sa 2 white hita.
Di si ti vidio 2 white hita? 1 il 2 shot, je napisano, a ne white hit. Znaš da postoje instant comboi? Guardian sa full gemovima pukne 2.7 cca sa slamom, dok full gemman assasin stvarno 1 shota ljude.
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=83191
Evo ti mali test, koji je čovjek napravio sa BS / Rangerom i Barbom pa vidi tko ima razloga za whine.
Ti si se neslagao sa GMom i par officera otamo, a ne sa par likova. Whinanje na barbarian forumu je puno jače nego od BSa ili rangera ili bilo koje druge klase (demo jedino dolazi u obzir).
Ranger whina? vidi link gore, pa ćeš vidjeti jel ima razloga za whine. Ti i dalje pričaj o svizcima i omotima, ja ću i dalje igrat svog barba po t2 instancama i siegovima. Tolko o kredibilitetu...
Ne znam da je ijedna druga klasa dobila 80% nerfa na jednom od najupotrebljavanijih comboa kao barb (40% nerf zadnji patch, prije toga sve skupa 40% na CoS). Prvi nerfovi su bili opravdani, no sad DW reaver barb nemre kurca napravit. Clobber je pokvaren, radi pa ne radi, finishing blow ne radi, back to the fray ne radi, fearsome agility pokvaren, arcane marauder pokvaren / ne radi, pola general treea ne radi kako bi trebalo, unstoppable ne radi etc, etc.
Pa pričajmo o nerfanosti i o tome da li assassin sada može one shotat ekipu.
FYI, u sljedećim patchevima assassini dobivaju nerf - mark my words.
A gdje si ti to točno u mojim postovima vidio da sam ja rekao da Barbariani nisu nerfani???
Ja samo tvrdim da Assassin bez gemova neubija ljude sa 1-2 shota.
A ponavljam ti da u Barabarian forumu nema ništa više "whinanja" nego po ostalim class forumima, a najviše "whinea" ako baš moraš zanti se nalazi u DT forumu gdje je svaki drugi topic "whine" (opravdan ili ne nebih znao reći).
A FYI, ono što sam ja govorio u doba prije nego sam nego vrijeme otišao sa foruma ti sada govore oni koji su se u to doba "dizali AoC u nebesa".
To je bio hype prije izlaska lol, tako normalno. Prvih 20 lvla i je dobro napravljeno, poslije je druga priča.
Assasin 1 - 2 shota ekipu, pogotovo sa gem gearom...
Na BS i assasin forumu iskreno nisam našao whine postove odnedavno:
Assassin - http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=13S- traže samo 2 feat / skill fixa.
Bear Shaman - http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=15S- isto tako sitnice, možda dvije
Barbarian - http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=14S- whine away
Guardian - http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=19S- skoro pa ništa
Ti si na Battlescaru jel? Ako jesi, /w me ingame Lugh, pa ću dovest Assassina jednog pa ćeš vidjet kako one-shota...