-
Re: The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
zavisi s kim kreneš, kao dwarf npr. počinješ u blue mountainsu, 70 godina prije rata za prsten, tj. na dan kad su thorin i patuljci otišli na zapad da ubiju smauga. onda te poslje igra vrati u kolovoz/rujan(nisam siguran) 3019.(nisam ni za godinu siguran), tj. u vrijeme kad je frodo krenuo na put.
-
*istok da ubiju smauga :D
zapadno od plavog gorja je beleriand (potonuli, ofc)... :)
-
-
A gdje i kad kreces s elfovima? Namjeravam bit Elf Champion,pa me zanima...
-
ered luin, neki lame početak imaju. nesječam se točno, elfa sam igro prije godinu dana kad sam 1. put trialo xd
kad počne f2p rasu koja sigurno neču su bit su elfovi.
-
Sad malo proučavam na stranici, koliko sam skužio, to ima i ekspanzije, da li su i ekspanzije besplatne?
-
naravno da ne lol.
btw expanzije neče bit dostupne f2p igračima
-
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
btw expanzije neče bit dostupne f2p igračima
LAME :-x
Bice ko i svi ostali "F2P" mmo-ovi,limitirano ko kur*c.
-
-
Istina, s tim da meni to neće biti igra da se ubijam od grindanja i skupljanja itema i golda, nego čisto da vidim i doživim middle earth iz prve ruke, tako da me zaboli njonjo za fensi šmensi ful razvijenog i nabildanog charactera...
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Istina, s tim da meni to neće biti igra da se ubijam od grindanja i skupljanja itema i golda, nego čisto da vidim i doživim middle earth iz prve ruke, tako da me zaboli njonjo za fensi šmensi ful razvijenog i nabildanog charactera...
+1.
A ti Lucky,pa šta si očekivao, da ce p2p mmo samo tako postati u potpunosti f2p? Očekivanja su ti nerealna i glupava...
-
zapravo i nije tolko ograničen jer se puno stvari može kupit turbine pointsima, mene samo zanima kako se oni zarađuju i odnos kolko dobiješ/kolko košta :/
-
Pa ako je kao u DDO (Turbine, isti developer), te bodove ćeš dobivat kao nagradu za dobiveni favor neke sekte/organizacije (tak je barem u DDO), a favor dobivaš kroz questanje, tak da slobodno moš farmat za bodove...
I da,ako je imalo slično DDO, uopće neće biti ograniceno. Samo sam naveo da se ne smije ni previse ocekivat,kao sto je Lucky reko...
-
pa rješavat questove se mora ionako i ovako, dok god je taj turbine points gain dobar nebi trebalo bit problema s ograničenost :/
opet postoji taj problem da je igra nažalost jebeno ista ko wow samo malo bolja :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
pa rješavat questove se mora ionako i ovako, dok god je taj turbine points gain dobar nebi trebalo bit problema s ograničenost :/
opet postoji taj problem da je igra nažalost jebeno ista ko wow samo malo bolja :(
Ali si u međuzemlju, boli me kurac za sve, želim skakutat po rivendellu, vidjet kucu toma bombadilla, češat jaja u hobittonu, divit se nebu iznad maglenog gorja. Želim živit tamo, ne se živcirat oko itema, i koliko moram zgrindat za štit koji mi nadodaje +1 na streinght, to me ne zanima, apsolutno....
-
baš je to smeće, od svega navedenog ti jedino možeš češat jaja u hobitonu da ne grindaš, hrpa nabacanih monstera totalno upropaštava doživljaj, onak opis krajolika od hobitona do rivendella u lotru je takav da ama baš nigdje nikog nema, pravo nikakvih živina ni ičega, a u lotru imaš gobline u shireu(što su na totalno lame način opravdali), pun kurac orkova oko weathertopa, uglavnom pun kurac kripova svugdje.
doduše story questovi su prejebeni, još kad bi imali totalni VO kao u gw2 što če bit, to bi bilo savršenstvo(s izuzetkom dobre priče koja se ne krši s loreom, jel), a dungeoni u kojima sam bio su prilično kul.
-
Dajte mi zelenu livadu, polutanski list za pripalit ( :D ), hrpu orkova za makljažu i ja hepi...
-
meni su više zanimljivi okršaji protiv nekih posebnih neprijatelja. npr ivar the blood handed, on je kao jedan od 5 tih sauronovih magova koji su trebali bit mirrori 5 mudrih il kak se več zovu ti čarobnjaci white councila, ivar je bio "replika" radagasta, to mi je npr. jedna od tih sitnica koje su fora, lik je 4man dungeon i prilično je sjeban iz razloga što nemožeš ostati do kraja borbe a da ne potrošiš power(manu).
inače skupljanje itema ovdje i nije tako loša stvar, jer na početku likovi izgledaju jebeno loše, s vremenom izgledaju prejebeno ^^
-
Koliko ova f2p inačica ima servera? Na kojem ćete vi igrati / igrate? Meni je client na nekih 93%, pa ću uskoro o vodjet malo, možda bude zabavno.
EDIT - e da, može li se high definition inačica kasnije samo nadograditi na low def, ili moram baš cijelu skinut? Ova low def je 7gb, koliko je tek onda high def...
-
svi serveri če se automatski prebacit na f2p kad izađe taj novi patch koji če osim f2p systema uvest i book 2 volumea 3.
skini high definition ak imaš flat, high def je nekih 12 gb s patchevima
-
I,na kojim realmovima igrate :D
-
niko neigra, svi čekaju f2p :3
-
Sta nie f2p poceo 10-og lol,ja sam danas poceo igrat :?
-
Počelo je za USA tržište, a za EU neće skoro.
-
-
Kaj vi brijete? Pa jučer sam 2 sata odgulio sa elf huntericom...
-
postoji us i eu verzija, us ima f2p eu još ne.
-
pa sta fali us verziji,meni lijepo radi :D
-
hmm, mogo bi i ja onda preč na us, baš me zanima taj jebeni tp gain očeli sjebat igru ^^
btw recite na kojem serveru igrate, ja rollam minstrel hobita definitivno :))
-
igram na Firefootu,nisam jos odlucio sta,isprobavam sve pomalo