Da, totalno nije katana.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Printable View
Da, totalno nije katana.= Citat =:
Izvorno postao unknown
zašto bi mač morao biti katana da bi mogao prerezati šperploču u jednom potezu?= Citat =:
Izvorno postao System
Pa zato sto je katana svemoguca, moze da presjece sve.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Not nice system. :) .
@Klip:o covece,kao prvo-postoji vise tipova dugog maca,Zweihänder nemacki mac koji su upotrebljavali najcesce Landsknecht pesadinci,i cija je glavna namena bila prosecanje kroz oklop i 'kosenje' slabije oklopljenih protivnika,onda imamo i 'Broadsword' tip dugog maca koji je upotrebljivan iskljucivo za probadanje,pa onda Claymore skotiskih pasnjaka,koji je bio odlican parnjak tipicnom engleskom dugom macu -(orig pre) Great Swordu.
Dakle-great sword ne sluzi da bi hirurskim rezovima presecao,vec da bi smrvio,grubo isekao,ubo,unistio protivnika.
@Unknown:stvar je u zamahu,veruj mi,drugacije bi bilo da je umesto debeljuskastog amerikanca pozamasnih godina zamahivala konjina od 30 i kusur godina koja redovno vezba.
Rijec je o je replici, a ne o pravom macu. Logicno je da nece presjeci nista (osim krmeta), a i zasto bih u 21. vijeku kupovao mac ako ne za ukras, necu ici sjec krmad s njim, a ni sperploce.
Ja bi. Zamisli, netko baca shurikene ili noževe u drvo, a ti dođeš sa fakin sekirčetima! Mislim da bi se tip osjećao ko zadnja pichka :D
daj sad si zelim kupiti onaj greatsword i te sjekirice te si ih objesiti o zid negdje.
precarski bi zgledalo :(
Jap, trebamo ubost neke dobre sponzorice da nam to poklone za rođendan :D
Fuck you guys! Sad sam totalka zabrijao na to, ali kad sam vidio cijenu poceo sam plakati. :cry:
:rotfl: :rotfl:
najjace :pray:
Ovo je ziher već bilo, ali sve jedno :D
Haha, zakon :rotfl: :pray: Nisam gad kad vozim al nekad slučajno to napravim nekome i onda se onako zlobno počnem trgat od smijeha.
:|
Da vidio sam to prije, sve se nadam da je fake :(
:thumbs2:
:pray:
Da nije ne bi bilo na youtubeu. Al je fora.= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
:pray: :pray:
"I'm not ugly! I'm beautiful!!!1" xD
Žena iz Dirty Dancing filma, pobijedila na DWTS, žena ima 50 godina :o Uglavno, epic :pray:
Pobjednički video,
UMIREM :rotfl: :rotfl: :pray: :pray:
Koliko je Sunce moćno, svjetlost iz kruga cca. metar i pol - dva u promjeru fokusirana u jednu točku tali kamen :pray:
Kako ludo :pray: A kak je svijetlost fokusirana u jednu točku. Koji mi izvor energije imamo, samo ga trebamo čim bolje iskoristit. Jedva čekam da naprave orbitalne kolektore koji će bežično slat eneegiju na površinu.
Ne gledati ako ste gadljivi.
Samo što to zapravo i nije velika količina energije, s time možeš rastaliti željezo, ali samo jedan mali komadić odjednom. Ipak, sa mnogo većim zrcalom... :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
You get my point ^^
:D
Na čemu on to svira?