prva 4 albuma Judas Priesta= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
S naglaskom na Sad Wings of Destiny i Sin After Sin albume ( koji mi je najbolji album od Judasa )
Printable View
prva 4 albuma Judas Priesta= Citat =:
S naglaskom na Sad Wings of Destiny i Sin After Sin albume ( koji mi je najbolji album od Judasa )
Briga me jesu li Hard Rock,Heavy Metal,Pop-rock ili turbofolk,često ih navode kao pionire ranog metala,stoga sam ih i naveo u postu.= Citat =:
Izvorno postao dal3
Anarion,kako si ti tu iz okolice Šibenika,jel znaš možda jel ima šta metala (npr. Maidena) u onom CD Shopu kod Poljane?
[quote=The Great Duck]Briga me jesu li Hard Rock,Heavy Metal,Pop-rock ili turbofolk,često ih navode kao pionire ranog metala,stoga sam ih i naveo u postu.= Citat =:
Izvorno postao dal3
Anarion,kako si ti tu iz okolice Šibenika,jel znaš možda jel ima šta metala (npr. Maidena) u onom CD Shopu kod Poljane?[/quote:37zlaspr]
ma ima svega tamo, neslušan metal pa nisan upoznat, al bi tribalo biti
Navode se na puno mjesta kao jedni od prvih heavy bendova,na granici hard rocka i heavy metala...Al dobro,ipak si ti jako glazbeno obrazovan i imaš istančan i profinjen ukus pa ti valjda znaš bolje od mene.= Citat =:
Izvorno postao dal3
Hvala Bogu da si shvatio. :rambo: Građančino!
zezam se
dale jednostavno prihvati da je on jači i pametniji od tebe u svakom mogucem pogledu, a zatim prihvati da si prljava metalčuga i ne pereš se nikada. volim te.= Citat =:
Izvorno postao dal3
Grand Funk Railroad, MC5 i probaj The Devil's Blood= Citat =:
= Citat =:
poslusaj "daletee yebomamu". Star je...oko '93 valjda.
opet ces dobit ben :(
???= Citat =:
Izvorno postao Norther
www.metal-archives.com/band.php?id=30945
= Citat =:
angel witch
;)
metallica je zakon...slušam i iron maiden :pray:
Daj me malo updejtajte o novoizašlim Metal albumima u zadnja 2 tjedna, zasad sam poslušao Blood OathSod Suffocationa, sviđa mi se, puno bolje od prošlog koji mi je bio prilično mlak. I novi Drudkh, Microcosmos, je vrlo dobar.
Drudkh je izasao...ok, nabavlja se:)
za novi Suffocation se slazem s tobom, bolji mi je definitivno od prosloga...
jedino novije je sta mi pada na pamet trentno je novi Dickless Tracy, meni je odlican...pa ako nisi jos cuo(ima vec mjesec dana da je izasao) preslusaj.
http://www.imagesforme.com/out.php/i536370_235070.jpg
edit:
sad sam se sijetio...novi Gorod(tech death), izasao je prije nekih tjedan dana. lomi kicmu.
http://www.imagesforme.com/out.php/i536500_234814.jpg
Tech death i još su k tome franceki.
Isplati se poslušat :)
u jebate, fala, za ovo nisam znal (novi gorod albumcek)!
ovo se nabavlja, oda ^^
E,Maloki,rekao si da bi mi htio nešto objasnit u vezi s ovim ekstremnijim podžanrovima pa možeš to napravit sad...Pa da vidim jel ima šta od tog brutalnijeg metala šta bi mi se moglo svidit...
oh, ne, goregrind cumming.
Arch enemy at the gates of šiptar!!!
Iako si pokušavao biti sarkastičan sa ovim dijelom o maštovitosti, ni sam ne znaš koliko je to točno. Death Metal (pogotovo tech/prog death) je jedno 10 puta maštovitiji od 90% powera. To ti se možda ne čini tako sada i vjerojatno ti se neće činiti još neko vrijeme, ali ako ćeš dovoljno pažnje posvetiti toj glazbi, i sam ćeš shvatiti o čemu ti pričam.= Citat =:
Jel postoji nešto od "brutalnijeg metala" što bi ti se moglo svidjeti? Ne znam, ja nisam odmah od početka mogao probaviti death metal i pljuvao sam masivno po njemu. Trebalo mi je vremena da dođem do tog stupnja kada sam mogao uživati u deathu.
Evo ti par primjera pa si poslušaj:
Death - the Philosopher
Death - Cosmic Sea
Atheist - Green
Atheist - Mother Man
Cynic - How Could I?
Cynic - The Space for ThisS(iako je ovo već jako daleko od deatha, tek par elemenata)
The Faceless - Prison Born
Gorguts - From Wisdom to Hate
Gorguts - Obscura
Obscura - The Anticosmic Overload
Origin - The Aftermath
God Dethroned - No Survivors
Gojira - To Sirius
Gojira - Wolf down the Earth
Nile - As He Creates, so He Destroys
Necrophagist - Extreme Unction
Pan.Thy.Monium - Untitled 2
The Project Hate MCMXCIX - And Damnation is Forced Upon the Weak
Mislim da je ovo dovoljno linkova zasad :)
Nocturnal (GER) - Violent Revenge
http://img7.imageshack.us/img7/5381/233716.jpg
jebite si mater
Jos cetri dana do pravog metala:)oujea
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Pa ono, Power se generalno ne trudi biti maštovit i super originalan. Ne znači da je nužno loš.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ali eto, neki valjda misle da slušaju stvari sa ogromnim glazbenim izražajem, koje se izdižu od onih manijaka koji vrište i drkaju po gitari. :(
Poslusao sam i to, ali mi je dosta lošiji od prošlog :( Možda treba vremena da sjedne.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Sad upravo slušam novi Project Hate, Lustrate Process, doživljavam simultane orgazme :)
http://www.metal-archives.com/images/2/3/5/0/235073.jpg
nemoj jbt da je novi izasao? isss, odlicno. idem i ja biti orgazmatron :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
e da...takoder novo izdanje(nekih 2 tjedna staro)...Gorod, novi projekt/bend ekipe iz Atheista(osim vokala), prasi se technical death/thrash. jebeno.
http://www.imagesforme.com/out.php/i...ngtherules.jpg
umro boško radišić, veliki čovek.
ko ide na slipknot?