snifam korektor i surfam
Printable View
snifam korektor i surfam
bar vec 5 godina ne igram na low sve lol. odnedavno ne mogu ni to :(= Citat =:
Izvorno postao Cookie monsta
Novo sve ode, igraju se igre na najvećim postavkama, 1680x1050 rezoluciji (moj monitor, jel) i s anti-aliasingom 8)
Naravno da se igra, pravi gejmeri nikad nemaju jake kompove. :eyebrows:
Ne, mislio sam reći da je to situacija u mene buahah :)
Skokni na MSN.
I ja isto.
Admir pobjeduje u natjecanju zastarjelosti konfe.
Inace, uzimam pauzu od M&M7. Zadivljujuce kako se sjecam layouta lokacija i nakon sto su prosle +2 godine od zadnjeg igranja.
Naviko sam igrat sve na high jer se užasavam igrat na low :( jednostavno fuj!
Lol. Unatoč tome što imam komp koji bi neke igre mogao komotno gurati na med-high ne forsam. Ak malo trza na med, sve na low osim reze.
Ko da mi bitna grafika.
Dođoh kuci nakon dve sedmice, dođem opet prekosutra.
Bas nesto mislio jutros kako te ne vidim okolo.
Taman se ošišao, vani je već jebena vrućina i bit će samo gore poslije, osjećam se vrlo gladno.
Molim boga da budu temperature i dalje 35°-40°, pa da mi mogu produžit školu. Stvarno nemam volje ići u tu robiju!
Ja baš naprotiv jedva čekam :(
I ja isto. To ti je zato jer idemo u novu sredinu. ili tako nesto.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
A valjda. Htio bih naći nekog novog da možemo raspravljat o vrlo bitnim stvarima o životu, tipa Deus Ex, glazba, svemir, postojanje, sviranje gitare itd. itd.
Molim Boga da neće biti mnogo seljačina u razredu :(
Kod mene gotovo sigurno nece, ali zato dom... :(
Ako nista, bar ce ti prof informatike valjda bit gamer.
Pa jedan mi je već i bio. On mi je i dao Oblivion, svaki sat bi pričali o igrama i teorijama zavjere u svijetu i crnim rupama :)
Lik je legenda. Žao mi je što ga neću moći posjetiti slijedeće godine jer ruše osnovnu pa se svi profesori moraju seljakati po cijelom gradu.
Rageam jer škola kod nas počinje tek 12og.
Tak da mi odlazak u Zg "krati" praznike, a ne školu. >_>
I tako ja surfam internetom, sve ok, kad odjednom podlaktica (ako je to onaj prostor između zapešća i lakta) me nažulja. Šta li je to, kad ovo ogroman pauk. Brzo sam uzeo Nokiu 3310 koja je ležala rastavljena na stolu i zgnječio i bacio dolje. Sad me strah.
Jako strah.
Jutro.
Igram Civ4 već satima, koje zarazno sranje to nije normalno.
Uzeo ruse i došao do 2000 i neke totalnim pacifizmom, onda Engleska objavila rat i smlavila me.
Glavno da sam došao do komunizma 8)
Sljedeći put ću uzet Njemačku i sve ih pobit odma!
Prvi i posljedni reich!
Pijem cajeve.Bolesno. >(
same= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
ipak se nije za zajebavat sa burom :<
I ja sam isto bolestan :(
Ja se juce onesvijestio :D sunce + alergije na travu ftw
Trazim verziju Gloomy Sunday'a koja mi lijepo paše. Dobrih sat vremena slušam samo to. Ono, gg.
Pazi da se ne ubijes