Naletio sam negdje na Ryukovu sliku, i saznao za Death Note, pročitao plot :pray:
Sada na prvoj epizodi, me likes. :D
Printable View
Naletio sam negdje na Ryukovu sliku, i saznao za Death Note, pročitao plot :pray:
Sada na prvoj epizodi, me likes. :D
Ane, počelo se i meni motati odmah po glavi, na kraju jučer sat vremena nisam mogao zaspati jer sam se prisjećao Captainovih ispada. :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Inače, izašao je Toaru Kagaku no Railgun MMR II Special... Lulz incoming. :P
Koji randomness, moram ovo pogledat :pray: :pray:
"I wish i were a bird"
:rotfl: :rotfl: :pray: :pray: :pray:
100 puta sam već rekao da to moram pogledat i opet ništa. Idem odma nać to :)
edit: Našao ^^ I što je najbolje, ima 26 epizoda.
Niste pogledali AD...
:(
Lulz. :)
Nisam ni ja još to pogledao...
Sad sam čekirao Railgun special... Još više random nego prošli put, ali u ovoj epizodi nisam skontao gotovo nijednu referencu. :(
On the other hand, zvukovi koje proizvodi Kuroko, Misakine teorije urote, te prekid ED-a zbog štednje električne energije for the lulz. ^^
... I kad Misaka zabrije da je ona divovska čudovišna beba Harumino dijete. :rotfl:
@Arbiter
Jesi li ti gledao Sexy Commando? :3
Jel nam možeš oprostit Gospodaru Anime-a? :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Novi Naruto Shippuuden is out
Odgledao, dobar je iako ima dosta priče!
Omg, konačno :pray:
Randomness? YOU CALL THAT RANDOMNESS? Svašta te čeka. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Osaka kraljuje.
Završio B Gata H Kei...
Dajem 8/10Sili neš.
Also, lulz na insinuaciju incesta...
*par izlazi iz Love Hotela*
-"Let's come again."
-"Daddy, what are you saying?"
:O
Također, samo što se meni kraj zapravo i svidio.
Mislim da bi bilo se osjećalo užurbano da su nakon svih pokušaja secksa i time skipova, ovaj puta uspjeli pošto bi gledateljima falio onaj dio između svega toga, gdje se dešava neki character developement... kojega ovdje baš i nema. Kraj mi je sasvim OK, ako uzmemo u obzir da od jedne sitcom komedije ni nisam očekivao nešto previše, a komedija je od svih prošlih epizoda ovdje najbolje urađena. Nekih 7/10
Završio i sa Umisho... strgao sam se na captaina u završnim epizodama. Dio kada Orizuka nađe dečke obućene u njihove kupaće kostime je jednostavno priceless. :pray: :pray:
Nadam se da se manga nadovezuje na onaj slideshow nakon creditsa nastavlja jer ju namjeravam čitat... i jer sam sucker na romanse. 9/10
Ma da, razumijem taj dio, bilo bi rushano, i u jednu ruku bi poništilo ono malo napretka na Yamadinom karakteru i životnim ciljevima... No s druge strane, neirecivo mi se gadi kad neki anime tako završi u stilu "nastavlja se uskoro", a onda nikad ne dobije drugu sezonu... A mislim da će to ovdje biti slučaj. :I
Umisho je zakon... Khm, i ja sam nakon tog slideshowa rekao da ću definitivno čitati mangu, ali do dana današnjeg još nisam počeo s istom. :I
Prvih 5min Azumange i već se ludo smijem :)
Jok, ti si. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Naravno da ne. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
AD ti tek počinje biti urnebesan u 5. epizodi kad vidiš Summer house story arc koji će se više puta događati, a svaki put će sve urnebesniji biti (GRANDPA, RUN!!11). I ono, vidjeti ćeš odakle je potekao "mai waifu" meme. Za pravi radnom anime moraš pogledati Zetsuboa, to ni sa subsima nećeš pola pohvatati.
Da, Zetsubou je totalno lud, pogledao sam par epizoda pa pauzirao, al pogledat ću ga uskoro definitivno.
Odjednom me pukla želja da rewatcham Doujin Work~
EDIT: "Acknowledge your child, you bastard!"S :pray:
Btw, pogledaj Renkin San-kyuu Magical? Pokaan. Ako ti se sviđao Umisho, onda ćeš lajkat i ovo. :)
Već je na plan to watch listi, samo da uhvatio vremena... ^^
Doulbe post nyaa~! :3
Završio prvu sezonu Haruhi!
Eh da je cijela sezona bila kao zadnje dvije epizode... Ovako, dajem "prosječnih" 8/10.
Krenuo bi odmah s drugom sezonom da ne znam da me čeka osam praktički istih epizoda... >_>
Sad kreni Lakista pa te volim.
Megavoljim= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Soon enough~
Opet se zarazio ovim openingom. *_*
Sjeća se netko ovoga:
Nisam ga pratio, no ostao mi je u sjećanju taj opening. :)
Sad me nešto puca post-apoc faza a ovo je jedan od boljih crtanih sa tom tematikom, samo se nadam da ću ga ovaj put bolje shvatiti pošto me prije znao dosta zbunjivati XD
Gledam Nodame Cantabile... očekivao sam nešto full ozbiljno uz šale koje se očituju tek u razgovorima (kao Spice & Wolf primjerice), tako da sam se malo iznenadio zbog prilično lagane atmosfere sa dosta komedije. Naravno, to nije nužno loše jer je sve urađeno odlično zasada... definitivno jedan od animea sa najbolje tempiranom komedijom.
I ono, klasična glazba rula. :)
So, like... Jel itko pogledao epizodu 12 Angel Beats?
http://imgur.com/8R1jb.jpg
Lulz na ovo... Sa svim spikama o Bogu i računalima u ovoj epizodi, dobio sam laganu SEL vibru...= Citat =:
it's like suzumiya haruhi meets the matrix
Odoh baciti oko na Battle Angel Alita.