Da mi je došla majica od Pantere, ali da nisam baš zadovoljan kvalitetom :(
Printable View
Da mi je došla majica od Pantere, ali da nisam baš zadovoljan kvalitetom :(
Daj sliku ak nije bed. Ja imam jednu prastaru zlizanu do jaja, al super izgleda.
Spoznao da sam si još kulje sredio bradu. AEEE
Mrzim printere.
Mrzim ih iz dna duse.
Di su nestala vremena kad se trebalo samo ustekati printer te stisnuti print bez ikakvih problema. :(
+1000= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Tu su? Osim ako ne koristiš neki printer iz kamenoga doba pa nemaš drivere. :)= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ne, nego ozbiljno, imam sve drivere za ove winse, sve programe i sve proklete stvari koje trebam imati i opet se trebam zajebavati da isprintam ~20 strana jer RMB + Print uspiju 1-2 strane i onda se zajebu.
Ne moram napominjati da ako uzimam 2-3 strane odjednom za printanje da uopce nece printati.
Ovo je jebeno genijalno, mogu instalirati winse i slicne stvari napraviti bez problema dok zesce fejlam na osnovnim stvarima tipa printanje i email attachment, dode random osoba, napravi ISTU stvar i njoj to radi. :\
Najpametniji potez u zivotu je kada sam svoj bacio kroz prozor. Sve sto trebam printam u fotokopiraoni(a to se vecinom tice faksa).
Otišla mi memorija jutros dok je stara usisavala komp (dok sam ja bio na faksu), -350 kn na kontu u banci :( ....
Dis. Pred koji tjedan mi nestalo crne tinte u printeru, a nemam nikako vremena ići po novu ili da mi ovu napune, a danas sam imao nešto za printat da donesem na predavanje, jedna stranica. Donio na sticku lijepo i žena u kopirnici mi to fino isprinta za pol kune. Pa šta će mi onda printer u životu?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Kod mene je jedna stranica 25lipa. :D Dok si malo preracunam, daleko isplatljivije nego kupovati boje za printer i cekati pola sata da se nesto isprinta.
Kod nas u skoli isto kopiranje 50 lipa.
Sad cekam da mi stari donese iz banke punu vrecu onih sveznjeva od 50 kovanica po 1 lipu.
Zasad im dolazim sa 5x 10 lipa. :)
Ne, komercijala.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Vidi se da se reklamira :)
Čem- Hm, hoćeš reći da se ne treba tražiti istina, nego povjerovati odmah eh?
Nemam čime slikati, izgubio sam mobitel :toilet:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Sliku su ok isprintali, ali kvaliteta majice tj. tkanine nije neka. Uzeo sam je u Stressa.
Zašto bi netko uopće htio imati majicu nekog benda na sebi? Metalci su mi oduvijek bili čudni po tom pitanju da ih se mora raspoznat na 10000 metara daljine.
Spoznao sam da volim čokoladu s rižom.
U raspravi na fejsu:
:pray: :pray:= Citat =:
Ti se Šime(*fejk account, kickalo mi onoga*) deklariraš kao ateist,a jednom davno mi je jedan svećenik rekao kako su i oni vjernici:ne vjeruju da Bog postoji.
ono.Morao sam.
Ja se slažem. Makar je momak vjerojatno htio reći "vjeruju da Bog ne postoji".
Da, sigurno je htjeLA to reći.
Ili je svećenik tako rekao :)
Da, ali to je potpuno drugčije.
Ali ono, non-stop mi govore da se ostavim svojih besmislica i da prihvatim boga.
I iako sam miljun puta ponovio da sam ateist, kažu da se molim da mi krist spasi dušu.
I kako mogu bježati od boga kad me voli, zašto ga ne želim prihvatiti...
Oni jednostavno ne shvaćaju da ateisti ne vjeruju u boga.
Da je Puki bio jeben igrac, da je ima veze svuda, da su ga mnogi htjeli skinut, da je on znao tko ce ga skinut i da je imao dobre zenske u diru stalno. Procitao sam policijski transkript svih SMSova i malo ostao i iznenaden...
u skoli printanje 50lipa, fotokopiraona 3min hoda printanje 32 lipe (je, 32 lipe ali jbg, radje cu dati toj zenskoj koja je uvijek ljubazna 32 lipe neg ovom pederu kaj u sk radi i stalno je nadrkan)
Who the hell eje Puki?= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
Pukanić.
a sudski postupak je toliko spor da ce ih osudit za 20 godina
Spoznao sam da mi se igra Mass Effect jedinica, nakon što me od igre odbio njezin čudnovati sistem. I dalje mi vjerojatno neće biti jasan inventory sustav i 90% svih itema koje nađem, kao i biotičke mogućnosti, ali priča je najbitnija :D
... A do tad će zločin zastarit.
Spoznao sam da mi se gadiš bre.
Spoznah da fear ide u pakao.
da mi instruktor za vozacki ide na jetru, naporan je previse
Da, i meni je moj instruktor bio pao u očima kad je rekao da pazim na civile. :(
Inače, dvoumim se bi li preko Algoritma naručio Dragon Age knjige. Mislim da je svaka 50kn ili tako nešto, ali 2 mjeseca čekanja.
Da sam prešao 1000. postova. :friends:
Spoznao sam da sam previše počeo trollati.
I za to krivim forum.
Želim prestati, bože, trollam ljude uživo svaki dan.
Svaki put kad netko opsuje ili nešto loše napravi, pozovem ga da se ispovjedi, da skrene na isusov put jer ga isus voli...i tako non-stop.
Ljude više živciram.
UNIŠTILI STE ME! KAKO ĆETE ŽIVIT S OVIM HA?