Tražio sam nešto dobro u tim queercore bendovima, e pa ovo je prava pankčina najbolja. :gitara:
20-09-2010, 10:27
The Great Duck
Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
[quote=Sonic_Moronic]
= Citat =:
Izvorno postao "beba nema zvečku":21p54sui
Sonče, si slušal Control Denied ?
Nope.
[/quote:21p54sui]
Obavezno poslušaj.Prog/power bend prilično sličan kasnijim albumima Deatha,samo s clean vokalom.U biti,to je Death s dodatkom pjevača Tima Aymara:
20-09-2010, 14:21
Kid A
Wtf is queercore?
20-09-2010, 14:37
Korpse
Koliko sam skontao nešto pedersko. :D
20-09-2010, 15:10
Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Wtf is queercore?
Pank s homoseksualnim tekstovima, još jedan besmislen žanr koji nije određen s ničim unikatnim nego ima malo drugačije tekstove od ostatka žanra. WOW.
20-09-2010, 15:12
Kid A
Tražio sam nešto dobro u tim queercore bendovima, e pa ovo je prava pankčina najbolja. :gitara:
to asu!
[quote=Duke of Earl]
= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":18k2jfae
Wtf is queercore?
Pank s homoseksualnim tekstovima, još jedan besmislen žanr koji nije određen s ničim unikatnim nego ima malo drugačije tekstove od ostatka žanra. WOW.[/quote:18k2jfae]
najbolji žanr. fags hate god. <3
a limp wrist je inače ovako najbolji bend. hardkor kak treba bit. <3
preporućil bi i grupu LOS CRUDOS sa nekim zajedničkim članovima jednako žestoku i brzu s angažiranim tekstovima al ne za seksualne manjine!
A SE SI NOSSSSSSSSSS :hangin:
20-09-2010, 18:57
beba nema zvečku
evo krenula prva stvar koja je odlična! za sad ne zvuče više ko hawkwind što je šteta al kaj sad! :D nadam se da je i ostatak albuma super!
inače me već lagano počelo nervirat kaj za svaki sludge/stoner/postmetal/doom bend cover radi bejzli iako su coveri najbolji. :D
24-09-2010, 07:44
The Great Duck
Odlični su. :gitara:
Baš me uhvatilo slušanje hc punka ovih dana pa ću to malo istražiti. A i zgodno se poklapa sa pankerskim festivalom kojii se održava danas u mom gradu :)
25-09-2010, 11:49
Korpse