Trine je bio prejeben. postoji jos nesto takvo slicno? ono bas mi se svidjelo ovo sa 3 karaktera u jednom
Printable View
Trine je bio prejeben. postoji jos nesto takvo slicno? ono bas mi se svidjelo ovo sa 3 karaktera u jednom
demo za wyv & keep ima dva lika, takođe postoji i the lost vikings (trebaće ti dosbox) ali je izuzetno nepristupačna igra u pitanju, mnogo gora od trinea i mnogo prostija
Dajte mi preporuku nekog LAN multya za 6 igrača, do 2002. godine, a da nije FPS žanra, niti Diablo, Rune, Warcraft ili Starcraft.
Age of Empires 2
Age of Empires, Age of Empires 2, Age of Mythology... Mislim da se čak i stari Shogun: TW može igrat u 6-ero.
HOMM3 ako ste hardkor igraci. Otherwise C&C:RA2.
Eh da, HOMM 3 isto igramo, u zadnje vrijeme jednom tjedno HC sessioni od 8 sati :D A niš, probat cemo RA 2, to smo zaboravili skroz. Age of Empires je dosadio nakon 2-3 puta, zato sam ga i zaboravio spomenut.
RA2 je čisti tank rush (ili nuclear rush radije), uopće mi nije zabavan u multiplayeru.
Nox za H&S potrebe sa FPS elementima u MP-u u vidu bržih partija, capture the flag mehanike, SKAKANJA, itd.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Možeš Battle Realms ako ti treba RTS. Cossacks ako imaš par mozgova umreženih.
Yuri's Revenge popravlja stvari a i RA2 nije bas tolki rushing osim ako niste igrali ko mala djeca "e ajmo se ne napadati po ćuke".= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kad ti u 3 minute dodje transport sa pijanim kubancima pa ti je veselo.
I da jel postoji nacin da se igra RA2 na win 7 meni nikako da proradi jednostavno kad udjem u igru sve je usporeno :/.
Probaj stavit compatibility na XP service pack 2.
To je prvo sta sam napravio. Isti kok.
Onda ne znam, možda postoji neki patch u dubinama interneta.
Koje su trenutno najbolje - must play trkače igre? Uopće ne pratim taj dio "tržišta"...
Doma imam samo Dirt 3 kojega još nisam isprobao.
Shift 2 te Dirt 3 obavezno a i novi F1 2011 je sam vrh
Navodno je novi Driver San Fran oduševio kritiku i publiku, čekni ga...
Odličan, puno hvala! To mi je i više nego dovoljno, treba se naviknuti na 4 različita vozna sistema :D
Još jedno pitanje... Fifa 11 vs Fifa 12?
Za Phenom II x4 955, 3GB RAM i HD6850 1GB.
Fifa 12, očito.
Pitam pošto su se jučer u HW temi žalili na zahtjevnost 11-ice, a čitam da 12-ica još dodatno nosi napredniju fiziku!?
Ima neka igra da me malo zadrzi za racunarom, ove nove su mi vecinom lose, zadnja koja me odusevila je stalker, oba DSpace-a i amnesia. Eh ja bi nesto na taj fazon, da ima dobru pricu i da je jako duga (ne spominjite DEx :)) Znaci ne igram klasicnerpg niti strategije. Mozda mi je neka dobra promakla pa eto preporucite nesto. (H)Fala :)
Penumbra
Metro 2033
Cryostasis
Silent Hill
Vampire the Masquerade - Bloodlines (s time da je ovo više RPG)
Ajde dajte mi neki RPG, al ne ove poznatije kao Witcher, BG, Planescape etc.
I ako ima neki RPG da se odvija u trenutno doba. Znači ne fantasy, ne sci-fi niti post-apo.
Ako ne pljunite čega se sjetite :D
Alpha Protocol
- jedan od najboljih čistokrvnih RPGa u proteklih par godina. Ima mana, ali pređi preko njih i uživaj u najboljem dijalog sistemu od Fahrenheita pa do danas... zanimljivoj priči, zanimljivim likovima, teškim odlukama s pravim posljedicama i sl.
Cryostasis nisam igro, pa odo da pogledam gameplay kakav je, hvala :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
hahaha.= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
haha.
ha.
a šta je tu smešno?
živeli!
Mislio je na to kako ga nikad nisam prešao jer jednostavno nisam imao vremena, a htio sam se uživiti u igru.
Al nezna on šta čika Pero radio zadnjih par tjedana ;)
Pa nije baš toliko opskuran da moš reći da nitko nije čuo za njega. Uostalom, igra je i postala popularnija s vremenom i neš naći neki popis najboljih RPG-a bez njega, osim ako ga je radio neki weaboo ili neki od nove generacije "RPG" igrača koji jedva čekaju Skyrimjob.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra