a) 6300 IP
b) IP cijena nije mjera snage lika
c) Zasluženo. I nije previše.
Printable View
a) 6300 IP
b) IP cijena nije mjera snage lika
c) Zasluženo. I nije previše.
Apsolutno se slazem sa Bozom sto se tice IP cijene i snage lika. JA sam uzeo Fiddlea za 1350 i bas je odlican. Morde je 3500 i isto je preepic.
ashe je 450 pa je najbolji carry u igri..
Project Last Stand je clan osnovan 2003. godine.
Recruitamo za league of legends, znaci trazimo jednog igraca,uvjet je da igra mid/jungle/support
znaci mi smo 2x 1700 elo, jedan max elo 2093 na solo q , jako smo dedicated ekipa , ja sam bio rank 2 cb 1v1 kad sam igrao te u world of warcraft rank 1 paladin stormscale eu,igrao sam dosta na acc koji je oko 2k elo, mi smo 4 igraca koji igramo svakodnevno,
preferiramo da taj zadnji spot je netko sa 1800+ elo na solo q , WEST server , i promjena imena ukoliko je igrac prihvacen u : LS nick
kontakt na xfire : traffic5
ja igram solotop ireliu i u pravilu nikad ne izgubim lane i uvjek carryam nakon tridesete minute i samo se bojim da je ne nerfaju opet , tj true dmg= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ma ti si najjaci...
Ireliu su sad nešto i boostali u zadnjem patchu..
http://blog.lib.umn.edu/meyer769/psy_1001/giggle.jpg= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Kupio Morganu sa smurfom. U lane sa frendom koji je Olaf, inba dmg.
Morgana OP :D
I onda mi banaju acc na 1 dan iz meni jos nepoznatih razloga. Nisam leavo match, jednom mi je pukla veza, ali sam se odmah reconnecto. Oh wel...
Pošalješ im mail da te izbacilo iz igre i nisi se mogao reconnectati i oni ti se ispričaju i daju ti IP boostove >.>
MA nema veze.
Sad ja i frend radimo referal accove. Do 10 lvla u jednom danu. 975 RP and morgana skin, see you soon!
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Darius
Nazvali su novog lika po Dariu (champion guide) :o :o :o :D
Počeo danas igrati Udyra solo top...koja je to životinja...jedino mi je teemo radio problema ali i taj gejm sam uspio 4 1 imati.
Udyra šteta igrati solo top kad je tako dobar in the jungle :3
Fali mu gap closer u ulozi junglera, bolji mi je solotop.
Baš to Boz, a i u jungly ide phoenix udyr dok mi je solo top tiger udyr ... Tiger>>phoenix
Jedino me solotop zajebava teemo...kud je prokleto brz, i kad mu se priblizis blinda te.... Ali onda treba igrat pasivno do nekih 7lva...sa prioritetom na W.
Prvi game sa Dariusom 15 killsa, reklo bi se pocetak dobrog prijateljstva :)
reklo bi se, da je dobra stara tradicija imbalansiranja novih heroja održana.
hehe, marketing je to= Citat =:
Izvorno postao 1van
Tek kad sam igrao s Garenom usporedno s Dariusom skužio sam kolko su međusobno slični. Brijem da je riot išao na Demacia-Noxus suprotstavljanje.
Sličan je i Olafu..
Ali nije toliko moćan kao Garen ili Olaf.
Nikad nisam igrao prije ad carrya, pa sam počeo sam Varusom. Mnogo mi se sviđa.
Ja igram s Evelyn u zadnje vrijeme. Ženska rula bogove.
varus mi je premocan, kupim ga
Ja se dvoumim. Bojim se da će mi brzo dosadit.
Ne rugam ti se ili sl., ali zar zbilja? Vidjeh je u protivničkom timu, jungle. Bila je ok dok nisam nabavio oracle, onda su popušili gadno.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
kupio merdekaisera i isplatilo se.... 4 v 5 san bio legendary, outlevela protivnike za 2 lvla a svoje za 4.... da je tim bio bolji, i da nan cass nije leaveala dobili bi...
Not sure if trolling...= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Inače, Varus mi je predobar i jako mi se sviđa, mislim da sam s njim bolji AD carry nego s ostalima, ne znam.