Ne svi, ne vrijeđaj.
Printable View
Ne svi, ne vrijeđaj.
Šokac master race.
LOL.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Javlja se primorac.
Odi pričaj s slavoncem i pročitaj neku normalnu hrvatsku knjigu. Hint: Oboje je na štokavskom.
Ja sam iz Slavonije pa mi kažemo da vlak na stanici "staje".
= Citat =:
dijalekt = književni jezik
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
le much smiley face
Štokavsko narječje je najbliže književnom jeziku. Imaš problem?
Prikladno.
http://i.imgur.com/FPoZhP9.jpg
Najbliže je i srpskom.
Wat :pray:
Realno, zvučite kao bosanci.= Citat =:
Šta nisu to Dubrovčani?
Dubrovčane ne razumijem kurca.
Ja ne razumijem ikoga osim primorce.
Bjelovar.
pjur štokavica - savršenstvo.
Mrtvi sinusi i kosinusi i pizde materine. Neopisiva mržnja.
Dakle u redu je spustit ocjenu na 3 iako je čitav kontrolni točan ali "postupak ne valja", iako je postupak skroz točan samo eto je drukčiji.
Sad se moram jebat sa glupim formulama koje valjda nitko ikad igdje nije koristio za išta. Za drugi test. Kojih pola nema na papiru s formulama. Jebeš takvu matematiku sa silovanjem formula do besvijesti. Nismo imali zadatak s riječima još od osnovne. "Izračunaj, dokaži" i siluj brate. Jedine greške koje se dogode su puka glupost (mada mogu shvatit da je i to bitno izbjegavat, ali je svejedno retardirano), sitni propust ili nešto takvo. Samo bezvezno nabacivanje formula i beskorisno kompliciranje. Pljuc.
S tim stavom, predlažem ti da odmah počneš razmišljat o upisivanju filozofskog.
Ali Mateljan traži postupak za 2 :(
Btw nemam ga sutra, cijeli dan slobodan :))))))))))))
Oke, bilo što osim jednopredmetnih informacijskih. I sociologije, ona ima statistiku.
U McDonaldsu možeš i bez diplome s filozofskog radit.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Još će prije zaposlit nekog bez diplome, nego nekog sa završenom filozofijom naprimjer.
Ne poistovjećujem s takvima.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Mogao sam ovako tupiti i pred godinu dana, dvije, tri, ali na kraju se 90% tog "beskorisnog" znanja iskoristilo i dobro mi je došlo.
Ovdje pak, ne vidim niti jednu situaciju gdje će mi trebati.
Doduše, mogu ja biti u krivu, naravno, ali trenutačno pljujem na te debilane :(
Da ne spominjem kako je frustrirajuće činjenica da se bavim glupostima, a skok na višu matematiku će biti ogroman. Npr. u mojoj struci je dobro poznavati integrale i ine stvari, npr. kod elektronike a ovdje se bavimo funkcijama dvostrukog kuta, i takvim stvarima. Ajde da je to još nešto vrlo korisno, ali ako imaš formulu - ti ćeš to upisat u kalkulator i voila. Ne zahtjeva apsolutno nikakvo razmišljanje osim ono "koju ću formulu primjeniti". Ništa više.
Pricas s covjekom koji ce jednom dana radit u Googleu= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zaposlit će ga samo zato što je žena.
Ne zapošljavaju lezbe
Mobitel mi se pregrijava i gasi se! :-x Nemoj me jebat, šta hoćeš da ti pastu promjenim i stavim bolji hladnjak?
I filozofski je valjda korisniji od ženskih studija i rodne teorije.
Samo da te upozorim. Fizika.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Šta fizika?
Vidit ces. U fizici je razumijevanje i primjena kutnih funkcija u racunima zbilja zabavna stvar.