da, trojka završava trilogiju te igraš s likovima iz prvog F.E.A.R.-a ;)
Printable View
da, trojka završava trilogiju te igraš s likovima iz prvog F.E.A.R.-a ;)
Kaj nije bila riječ o tome da je jedan od tih Fear-ova od drugog dev-a te da nema veze sa prvim + exp!?
je, ovaj treći nije od Monolitha i prilično je drugačiji te malo slabiji od prethodnika ali priča se nadovezuje i nastavlja
OK, hvala. Bum onda odigrao i Project Origin i trojku.
Dajte neki FPS koji moram odigrat...
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Call Of Juarez, prvi FEAR
Stalker je loš, probaću FEAR.
Blasphemy!= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Sad ćeš ti vidjeti dok ti hrpa fenboja dođe. :D
Bring da ruckus!
Mrš s foruma pederu hejterski!
http://www.pivarstvo.info/forum/file...ppoint_166.gif= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
http://i.imgur.com/vPtHD.gif
Koja je ovo igra? :)
Terrorist lunattack?
Mislim da je Roller Coaster Tycoon 3
Koja ima igra slicna Mount & Bladeu,znaci srednji vijek,imam svoju vojsku ali ja sa jednim likom samo upravljam tojest sa sobom :D
Nema nijedna, zato i je Mount&Blade tako popularan unatoč slabijoj grafici.
Aha :D
Preporucite mi neke dosta nasilne horror shootere al novije...
Clive Barker's - Jericho, svidjeti će ti se. Krvi koliko hoćeš, odlična atmosfera, zanimljive lokacije, sexy grafika, možeš igrati sa više drastično različitih likova (skakati iz tijela u tijelo) itd.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Naježim se svaki puta kad ju čujem.
Najveći problem koji sam imao sa igrom su užasno dizajnirani leveli... nemaš uopće mjesta za manevriranje. Ali da, dosta dobra igra.
A ne, jedna od najgenijalnijih horror muzika što sam čuo :D I da, meni su također najveće mane linearnost i level dizajn, ali za jedan prelazak je igra sasvim dobra.
Bas cu je probat,al vidim da ta igra izgleda sjajno a nije toliko popularna?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pa uglavnom je jedina zamjerka level dizajn pošto je dosta skučen i linearan, ostali segmenti su svi više manje odlični. Igra je definitivno must play, a koliko puta, ovisi o pojedincu :D
Trazim nesto tipa Braid ili Captain Claw, ugl pomogucnosti 2d. i onak zabavno, moze i humoristicno. grafika nije tolko presudna, ali da je onak ljepsa, veselija i glatka. nista prezahtjevno i tako
Dajte mi najbolji 3rd person RPG za PS3, a da nije dragon age.
umm. demon souls?
demo za wyv & keep, the misadventures of p.b. winterbottom, limbo, trine, nightsky= Citat =:
Izvorno postao KI KI
[quote=_baldrick]demo za wyv & keep, the misadventures of p.b. winterbottom, limbo, trine, nightsky[/quote:3usrft2s]= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":3usrft2s
Nadodao bih još And Yet It Moves, Super Meat Boy, Emberwind, Capsized, Gish, Terraria (iako je ovo više crafting rpg, ali u 2d i igra se kao platformer)
I Owlboy kad izađe. Trenutno je demo vani.
VVVVVV.
nabavih si Gish, Trine i NightSky. danke Schon sto ste ih predlozili