Op, nadolazeći The Legend of the Legendary Heroes izgleda obećavajuće.
Printable View
Op, nadolazeći The Legend of the Legendary Heroes izgleda obećavajuće.
Aj preporucite mi neki mocan anime. Al da nije weaboo.
Pogledao epizodu 10 K-On!! A wild Sawa-chan appears!S :)
... And indeed she did, iako je ova rečenica gore actually trollanje od strane Coalguysa.
Awesome epizoda, nisam očekivao ovo. Death Devil ftw! Also, HTT u "mjetal" ubleki, naročito Azusa~<33333
Inače, 23.6. izlazi i nova Sawako singlica... Fakjea.
I još nešto:
:)
Eden of the East, Detroit Metal City, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Kaiba, Utawarerumono, Darker Than Black, Ga Rei Zero.= Citat =:
Izvorno postao System
Odaberi što ti najviše paše. :)
Stiglo na animetake, skidam :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
EDIT: ubacio u spojler, da Norther ne plače :P
nije zdravo dolaziti u ovaj topik, spoilers everywhere.
enivej, jos uvijek gledam one piece...atm sam na 210oj epizodi. rula.
Ja sad skidam shippuuden i ne želim čitat spoiler :) Mangu sam tak i tak čitao al to je bilo relativno davno pa sam i zaboravio neke pojedinosti ^^
Pogledao, nije bitan spoiler ipak ^^ Preopasna epizoda, konačno da ono iz mange vidim u animeu.
Pogledah i ja K-on, Sawako je bila prezakon u ovoj epizodi. Naročito ona spika prije nego što je došla na pozornicu... ane, bar nisam (u sebi) zavikao KRAUSER-SAMA! :)
FMA manga je gotova.
Ane. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Svaka epizoda u kojoj se spominje Death Devil prepuna je DMC referenci... Meni je ovdje najviše za oko zapela scena kad Ritsu zamišlja da ih Sawa-chanina frendica tjera da sviraju air intrumente- isto tako su DMC fanovi bili natjerali Negishija u onom dućanu, a čak se može vidjeti Yui kako svira gitaru na isti način kao on. :)
Odgledao Naruta i mogu reći da je izgubio 50% epicnesa iz prošle epizode!
Pogledao epizodu 10 KissXSis. Lijepo što se tiče radnje, ali... GDJE SU CENZORI KAD IH TREBAŠ?! :scared:
Keita's nipples... I didn't need to see that. >_>
Oooh? A ja sam mislio da su heavy uncensored verzije dobra stvar. :eyebrows:
Inače, fućkajte zajedno samnom najbolju engrish pjesmu ikada!
Curse you, 15th post!
Oooh? A ja sam mislio da su heavy uncensored verzije dobra stvar. :eyebrows:
Inače, fućkajte zajedno samnom najbolju engrish pjesmu ikada!
edit: eda, jedna fora referensa na detective conana ˇ
http://i50.tinypic.com/29kqtt5.jpg
(Uhvaćen kako fapa u ženskom wc-u. xD)
Izašla je epizoda 11 B Gata H Kei!
... Ali je još nema u avi formatu. >_>
Inače, izgleda da bih ja mogao uskoro konačno privesti kraju Haruhi...
ED od Spice and Wolf rula. :D
Also, fu-. Sad dode ljeto i namjeravam citati light novelu kad ispadne da su copyright holderi zabranili unofficial translation. :(
Američani su megagej s tim kopirajtsima i prezirem ih. Svako malo naiđem na neki anime koji ne mogu nigdje nabaviti zbog retajne licence.
Ili još najbolje od svega, kad zakupe licencu na neku lajt novelu ili mangu, te ju više nigdje ne možeš na Internetovima naći- i onda ju ne publishaju do kraja.
/facepalm
Pročitao danas Onani Master Kurosawa... vjerojatno prva manga koju sam progutao u komadu.
Počinje kao bezazleno fapanje u ženskom WC-u, no te iste seksualne fantazije se kasnije pretvore u savršeni materijal za psihološku dramu o pojedincu koji je zatvoren u vlastitom svijetu i ne mari o ničem što se dešava oko njega, iako sve to ima utjecaja na njega, htio to on priznat ili ne. Predzadnjih je nekoliko chaptera posebno napeto... u tolikoj mjeri da sam čitao sve brže i brže, samo jer sam čim prije želio vidjeti što će se dalje dogoditi.
Preporuka svima.
Izašla je epizoda 11 Angel Beats!
... Pobogu, kako skaču s jednog story arca na drugi. Ali ako ne rushaju kraj, prihvaćam.
Other than that, fighting scene u epizodi ftw. Kanade s krilima, gawd~<33333
Kraj epizode me ostavio totalno clueless. Što je s onim dedekom, i tko je zadnji boss?
Bio bi mindfuck da je u pitanju neki random lik od ranije, naprimjer Otonashijeva sestra...
Odoh gledati B Gata H Kei~
Pogledao epizodu 11 B Gata H Kei.
Bogamu. :pray: :pray: :pray: :pray: :rotfl:
Raz, gledaj ovo odma isusati.
Ima već par dana gledam DB i trenutno sam na 40. epizodi.
Zasad sam veoma zadovoljan, osim onoga lika što na početku i na kraju najavljuje i odjavljuje. Užasno me iritira :(
Sad primjetio da nisam u gornjem postu napisao svoje "Double post nyaa~!".
Zvuči nekako... Pogrešno. :I
:)
Meni je zadnja epizoda Angel Beatsa lame; Mlaki dijalozi, naglo skakanje iz jednog u drugi story arc, Yuripe koja je magično saznala za Otonashiev plan, akcija koja je djelovala klišejno i kao šećer na kraju:
Znao sam, Dharma Initiative ima i jedan otok u afterlife/matrix dimenziji!!!1
Mislim, volim vidjet referense (poput one Resident Evil i Indiana Jones u drugoj epizodi, to je bilo smiješno), ali pola je ovog animea ripoff raznih drugih serija. :(
Ček... Koliko god u jednu ruku jest istina da neke stvari u Angel Beats! podsjećaju na druge igre/animeje... Jesi li ti to upravo rekao da je hatch u podu kojeg je našla Yurippe ripoff Losta? Onak, fail? Bar se u Lost prvi puta ikad pojavljuje takav tajni prolaz/ulaz. A i ono, nije ni misterija kud vodi, pošto je ionako već rečeno da ide u The Guild. [opet?! :) ]
Ako se mene pita najbolje je uopće ne zamarati se/ne razmišljati o takvim stvarima, jer po toj logici bi za gotovo svaki naslov ikada mogao reći da je ripoff nečega drugoga. Random primjer- svi mecha animei su ripoff prvoga koji je napravljen!!1 [Zaboravih kako se dotični zove. :( ]
Ili ne.
Mlaki dijalozi, meh? Za naglo skakanje između arcova se slažem.
Yurippe nije "magično" saznala za Otonashijev plan, kad je iz same epizode vidljivo da naokolo po školi ima ljude za nadgledanje i kontakt. A i tip s MAL-a je to dobro objasnio...
Meni je doduše bilo na prvi pogled čudno kako ih je Naoi skontao- ali onda sam malo bolje promislio i zaključio da ni to nije ništa neobično- s obzirom da on vjerojatno cijelo vrijeme sljedi Otonashija naokolo.= Citat =:
SYuri's Thought Process
Event
They were all caught without exception as Hinata mentioned. Teachers had sufficient evidence to punish all of them. Who outed?
Suspects
Hinata? Unlikely. No motive + known for long time.
Takamatsu? Uniikely, not very bright and no links with angel
Ooyama? Unlikely, passive character, no motive
Myself? I got hit with some new Angel technique? Unlikely, no lost time
Otonashi? Probable. Angel's friend who roped her in = link. Brain capability = possible. Why...? Continue observation
Akcija, klišejna? Pa, same "sjene" jesu lagano klišejne, no akcijske sekvence kao takve su sasvim fino odrađene...
Ovo na lost je bilo više rečeno u komičnom smislu.
Nije me previše briga za originalnost jer je danas ionako teško biti originalan, ali me smeta sama izvedba. Anime se previše se fokusira na komediju i onda naglo skače u dramu koja u često slučajeva nema mnogo efekta na gledaoca, pošto nema vremena za upoznavanja likova i nekog character developementa. Anime je previše ambiciozan i pokušava previše toga u svega 13 epizoda, tako da se ovaj novi arc zapravo čini kao izlika da privedu radnju kraju.
I naravno da je akcija klišejna (možda krivi odabir riječi, više: neuvjerljiva)... svi su se odjednom pretvorili u super junake koji izbjegavaju napade kao od šale uz istovremeni razgovor kojeg se ni jedan generični shounen anime nebi posramio. No lijepo izgleda i dobro je animirana, to sigurno.
Nego, jesi li zainteresiran za nagađenje hoće li se išta dogoditi u posljednjoj epizodi BGHK? :)
... S jedne strane, teško je očekivati secks s obzirom da ni u mangi još nisu došli do toga, ali s druge, bit ću razočaran ako se nakon ove epizode i onakvog, insinuacijama prepunog previewa ništa ne dogodi~
Sumnjam da će se išta posebnog dogodit, vjerojatno će odlučit krenuti sporo i napravit drugu sezonu ukoliko prodaja bude dobra. :)
Ipak... uvijek postoji šansa da Miyano uzme kuhinjski nož i izbode određenu osobu! :hiha:
Vraćam se gledanju Lakista, savršeno za ove ljetne vrućine.
Vi ko da se barite ovdje, ful zanimljivo :D Završavam sa Outlaw Star i onda se bacam na Galaxy Express 999.