vodka owna,nemog je izbit iz glave ahahahah
Printable View
vodka owna,nemog je izbit iz glave ahahahah
Nego ima neko neki industrial da mi preporuci , nesto tipa ovo 7N7q44RInDwS.
Znaci da je dosta agresivno , jako , da ima i ekstremne vokale po mogucnosti i onaj štih elektronike. I naravno da ima 2-3 albuma posto mi se ne da preslusati jedan i da mi nesto padne u zaborav.Anything like that?
vodka prerula, zarazno jako jeajea
PAIN...jedan i jedini.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
malo agresivniji vokal bi mi bolje sjeo.
Odlučio sam poslušati malo Black Metala, do sada sam slušao Shade Empire, Bathory i Venom, pa bih zamolio par preporuka i molio bih bez onih sa psihičkim problemima tipa Varg :)
Turmion Kätilöt, industrial metal s više elektronike neg metala, mislim da su upravo kaj tražiš. I imaju 3 albuma.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Teurastaja
Rautaketju
Poslušaj i HerrschaftSak ne inzistiraš na više albuma, meni solidni.
Human Soul
...And OceansSisto nisu loši, makar su im jedino zadnja 2 albuma industrial metal koji tražiš, prije toga su navodno bili symphonic black. Kažem navodno jer nisam poslušo ranije albume, ali na ove koje jesam (Cypher i A.M.G.O.D.) ide preporuka.
Tears Have No Name
Aphelion: Light Evanescence: Into Extinction
venom nikako nije black, to što su blackeri od njih kanda kopirali dosta imagea ne čini ih blackom.. muzički, u pitanju je čist thrash (govorim o drugom albumu koji se smatra za prvi black album), i to onaj punkični, tipa svira se prazna žica pola sata, pa onda 3 tona (nalik na whiplash od metallice). to bi bila i definicija pravog thrasha, maltene sve ostalo (slayer, na primer) ima poneke elemente nekog drugog žanra..
Sve je to super i drago mi što si mi objasnio, mogao si mi i neke bendove preporučiti...
recimo anthrax..
Zanima me nešto vezano uz Venom.Brat mi kaže da su oni prvi black metalci,i da su oni sotonisti,no ako se ne varam oni imaju i neki album ili pjesmu (ne slušam ih pa nisam siguran) At war with Satan,pa bih htio znati gdje su oni točno u tom pogledu (tek me tako zanima,nemam ništa protiv njih).
Nisu sotonisti, jesu oni takav dojam davali, ali nisu.
jesu sotonisti.
al to je više for show.
at war with satan :D
imas na wikiju objasnjenje.
i stavi kinga kad je bio lijep i kosat i imao onaj alaski kiler.
Na Archivesima našo jednu zanimljivu sliku :
http://www.imagesforme.com/out.php/i...arkengirls.jpg
Da, to je Rob Darken. Nije poznato dal ima pedofilske ambicije ili kuha gulaš, al pogled izgleda prijeteće. :D
Zemial, album In Monumentum. Zamisli cijelu diskografiju Bathory-a u 37 minuta.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
March of the Giants
Također Varathron, album His Majesty at the Swamp. Tim likovima nikad ne ponestane dobrih riffova. Kad završiš s time, probaj Crowsreign, meni jedan od najdražih metal albuma uopće.
Unholy Funeral
There is no God
Rotting Christ ti ostavljam da sam otkriješ. :)
ako hvis lyset tar oss smatraš psihičkim problemom, onda jedan veliki :shock:= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
album je sam vrh black metala... meni također svi radovi sa početka, no nije ni novije za bacit, no to je već druga priča
darkthrone - zadnji radovi, od the cult is alive + foad + dark flags (ako si slušao samo venom i bathory, ovi radovi su najbliži njihovim, premda je darkthrone oduvijek bio bathory, venom itd worship bend)
midnight - complete and total fucking midnight
toxic holocaust - an overdose of death (zapravo sve)
nocturnal - arrival of the carnivore
old - down with the nails
celtic frost - to mega therion + morbid tales
hellhammer, hellhammer, hellhammer puta infiniti & bijond
i masu drugih sranja...
pogledajte teletext na RTL-u. upišite 131 :pray:
irski doomeri :
PyDRGfwmDUs
glazba je odlična, a vokal mi ne paše baš :/
Ovo je odlično, melodije su predivne. I vokal mi se sviđa, ovo obavezno nabavljam :pray:= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
ako nabaviš, uputi mi jedan pp :D
Također nabavljam, predobro zvuči.
Inače, ovo me podsjetilo na još jedan doom metal bend kojeg već neko vrijeme namjeravam provjerit - Void of Silence. Osim što je vokal Nemtheanga iz Primordiala, primjetio sam sličnost s Comatose Vigil i Esoteric, što je plus, barem meni.
Al svejedno, Mael Mordha idu prvi. :)
Nemtheanga je vokal...zanimljivo, nabavit cu to. a i logo od njih i opcenito vizualni dojam stranice na arhivama mi je preseksi:D= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Slusa tko Draconian,doom-gothic bend odlicne atmosfere,vokala i zanimljivih lyricsa?tek sam ih nabavio,vec su mi se pod kozu zavukli..
AAAAAAAAAAAAAAAaaa
AAAAAAAAAAAAAAAAaa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
Potvrđeni 2. headlineri - PARADISE LOST.
Potvrđen je i zadnji headliner drugog Zagreb Metal Festa – jedan od najvecih i najutjecajnijih bendova u metalu, britanski PARADISE LOST. Bend nije potrebno previse predstavljati - radi se o jednom od prvih gothic-doom/death bendova u UK, koji su u svojoj bogatoj karijeri mjenjali muzicki izricaj, no ostali su jedan od najpopularnijih i najkvalitetnijih metal bendova danasnjice. Njihov trademark su pjevljivi refreni i catchy rifovi koji dovode koncertnu atmosferu do uzarenja. Bit ce ovo apsolutna poslastica, a na drugom Zagreb Metal Festu bend ce promovirati svoj novi album koji izlazi u rujnu, ali i predstaviti vecinu hitova iz svog kataloga. "Exceptional band, one of the most important in metal history!“
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Paradise Lost u Zagrebu? :shock:
Jbt, pa što sve neću propustiti.
Zašto ništa ne dolazi bar negdje blizu Širokog? :cry:
Nego, Draconian. Imam jedan album. Arcane Rain Fell.
Nisam još puno slušao. Kad poslušam, javit ću kakvi su.
Ako bi dolazili blizu došli bi u Sarajevo. A šta ti je problem skoknuti do Zagreba?
Društvo s kojim ću ići.
Moji me ne bi pustili ako nemam s kim ići, a nemam.
Jbg-a, nemam sreće.
Paradise Lost - WHOA.
Ne slušam ih, al to ću već ispravit do Metal Festa. Zapravo, mogo bih i sad, pošto sam se opet zaželio poštenog doom metala. Preporuke?
Draconian je emo faggotry, al užasno zarazan emo faggotry. :D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Od albuma sam poslušo The Burning Halo i Arcane Rain Fell - povremeno znaju bit generički i repetitivni, al solidna doza melodije ih spašava. Namjeravam poslušat i ostatak diskografije... nekad.
nemoj ti meni da sam emo faggot,penetrirat cu te.:)
metkovic jer blizu sirokog :D= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
http://www.t-mobileinmusicfestival.com/prijave-bendovaS<- glasajte za wc1 na InMusicu(opet,stisak na strelicu.hvala)
Žicanje po n-ti put,hvala svima:)