Good girl Tea
Printable View
Good girl Tea
you know it ^^= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Meni je odličan Hecarim. Igram solo top, boots ili cloth armor pa na lantern i trinity, a dalje ovisi o timu. Zadnji score 12/5/11
Meni se čini puno bolji kao jungler, jako dobro ganka :D
Igrao sam ga ka junglera (prvi put uopće jungle) i da, poprilično je dobar :D
http://leaguecraft.com/guide/varus-build-guide.xhtml
Nešto o Varusu.
svaka cast! jel to najbolji cro ranking?
Bravo :3
Jel to s onog nab eu servera, ako nije onda GW :)
I dalje ništa od Varusa. :(
moj mali build za nidalee i lux http://img841.imageshack.us/img841/2479/49250356.png
Neznam zašto bi zadržao početni doran(koji je btw jako loš start na oba heroja), ni zašto bi uzimao 2 Rabadonsa, jerbo je to unique passive i ne stacka se. Ima puno korisnijih itema tipa Rylai's ako vam teamu fali CC + užasno dobar item na nidalee radi trapova. Hourglass ako je team heavy ad + koristan aktiv posebno za lux pošto nakon inicijalnog bursta nema što radit, a ako je izfokusiraju daje joj vremena da joj se cd na spellovima reseta. Abyssal Scepter za AP heavy tim...
EDIT: I da, vjeruj mi, AD nidalee je mnogo korisnija i jača od AP. Tankyness, mobility, harass, manja sposobnost pushanja miniona, al zato turrete skida k'o od šale, da negovorim o Q spellu dok je u Cougar obliku koji ti u lejnu uz male količine lifesteala pruža ogroman sustain i ima ogroman damage, s tim da applya trinityev passive i može critat. Najlakši baron steal, jerbo radi više damage od smitea dok je baron low.
Za lux izbaci jednu kapicu i zamjeni za Evil Tomb te izbaci lich bane i stavi void. Umjesto doriana kupi Abysl scepter
ja za lux koristim lich bane radi njezinog passiva,a poslje izbacim doran slučajno sam ga zaboravio maknut taj game.= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Svejedno su ti 2 rabadonsa besmislena.
Lich bane ovisi o situaciji, nekad neces biti u stanju iskoristiti svoj pasiv. Isto tako 2 rabadona ti daju manje ap-a nego dva Archangel's Staffa. Isto tako na lux je obavezan void staff.= Citat =:
Izvorno postao ElvishSlayer
slušaj kiwija, on je iskusan lux player. Pogotovo onaj put dok je im'o 0/7/2 :gitara:
Zašto ne Rod Of Ages?
CDR je bitniji nego health i mana. Lux ima velik range pa rijetko kada budes usred fajta. A ako stackas doriane ne isplati ti se kupovati roa kasnije.
what he said^^
DORAN, ne Dorian Q_Q
Pogledaj vrijeme postanja i budi sretna što sam uspio uopće nešto napisat točno :P
dodajte me, zeko123 low san pa mozda cak nesto i naucin od vas...
eune
Kupila sam Varusa. O. M. G.
Kako predobar lik! Drago mi je da mojih 6300 nije palo u vodu :3
A men je žao što bezveze bacam pare na one jeftinije heroje umjesto da štedim za one od 6300 koji mi se zapravo sviđaju.
Also, već mrzim ovotjednu rotaciju. Zašto u svakoj jebenoj partiji moraju biti i varus i cait? Koji će mi kurac 2 kerija -.-
ja uzo ireliu, dobio 2 od 2 partije, mislio sam ju i prije uzet al sad napokon skupio 4800, isplatilo se
Ja si ugrabio Cho'Gatha i to mi je dosta za sad :D.
trebao si ju vidjeti prije nego je dobila 50 nerfova.= Citat =:
Izvorno postao hansi
i dok je bila 6300.
bog i batina za igrati.
sad nije ni pola onog sto je bila
Zasluženo. I dalje je nebalansirljiv lik.
nije zasluzeno.
previse su ju nerfali. daleko previse.
u usporedbi s ostalim 6400ip champvoima sad je ispod porsjeka. (doduse sad je na razini prosjecnog 4800champa)