Fufufu, subbana je KissXSis OVA 3... :eyebrows:
*perverzni cerek od uha do uha* :P
Printable View
Fufufu, subbana je KissXSis OVA 3... :eyebrows:
*perverzni cerek od uha do uha* :P
Pogledah. Epska epizoda po običaju, no očekivao sam malo više drame. Kraj daje totalno onako... WTF dojam.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Episode 61: "The One Who Devoured God" - bit će mindfucka. :)
Btw, dobre su ove Darker Than Black OVA epizode. Još samo da zadnja izađe pa da počnem sa drugom sezonom.
Izašla je i Tono to Issho OVA... neka shaft-like parodija na samuraje. :)
W
T
F
Sad se zašlo u mindfuck područje. :)
Inače, da ne spoilam ništa (čak ni sa tagom), ali biće manly tearsa uskoro.
In other news...nova epizoda Giant Killinga je vani ;) Također, upotpunio svoju kolekciju "Leijiverse"-a, sad sam miran jedno par mjeseci ^^
My balls manga završila
9. epizoda Arakawa Under the Bridge :pray:
Lulz. :)
Nego, kako Arakava stoji s animacijom, blank screenovima i ostalim? Htio bih ga početi gledati, ali ne želim završiti "Shafted" kao sa Loli Bundom...
Animacija je OK. Iskreno, nisam ni previše obraćao pažnju. Blank screenova nema, no i dalje je prisutan očna-jabučica fetiš. Ako voliš over the top gag-comedy sa mnoštvo otkačenih likova, vjerojatno će ti se svidjeti.
Volim li gag-comedy sa opičenim likovima? A tko je nekidan pogledao 50 epizoda Sexy Commando? :)
Uglavnom, počinjem gledati prvom prilikom. Sad je vrijeme za KissXSis. :eyebrows:
Double post nyaa~!
Pogeldao KissXSis OVA 3 [Iliti, četvrtu po redu.].
"Up, up, down, down, left, right, left, right! B, A, B, A!"S- Riko pwna epizodu s Konami codeom, kojeg koristi... Kako bi povećala grudi? :)
S druge strane, lulz na Akoinu reakciju kad joj Keita kaže da je uvijek mislio kako je ona perverznija od Riko. :)
Ili pak stari na kraju:
"Don't just kiss Keita all the time! How about only the two of you kiss each other? I bet you'll get along after that, right? Ako, Riko?"
http://i46.tinypic.com/fxvz9z.jpg
:)
Što se pak ostatka radnje tiče...
I oh, izgleda da ovo ipak nije bila zadnja OVA... Negdje na zimu dolazi i peti nastavak, koji će obuhvaćati "obvezatni" odlazak u onsen... ^^
On a side note, trebao bih čim prije kod frizerke, pošto sam opet dopustio da mi šiške previše narastu, pa sada ako želim vidjeti išta moram cijelo vrijeme biti pineapple poput Ritsu... >_>
Isse, ja sam tek sada spoznao da je ljeto i da Predator nema škole uskoro.
Oh my lawd. :(
Morat ćemo zaposliti nekoga da posta besmislice i bude combo breaker, xara to radi trenutno ali i on je samo čovjek, ima svoje granice, predlažem stvaranje AI-a čija će jedina svrha biti prekidanje nizova predatorovih postova :D
Je, pa da dobijemo na vrat sranje ko oni idioti sa Skajnetom... :P
Ma jok, imam praksu, imam posao, a još i padam matku...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Praise the godess! :)
Dajte neku kracu mangu, prohtjelo me da gledam nesto, al jos uvjek samna mobu. :c
Kraću as in Oneshot?
Hotel
Predivan one-shot.
+respect
Procitao i ja taj Hotel. Prebog.
Totalno, predobro. Nego...
Dragon Age Anime Announced
:pray:
:)
Damn, moram i ja taj Hotel pročitati, prvi put kad mi ga je Raz spomenuo samo sam ga bukmarkao jer nisam tad imao vremena, a na kraju sam skroz zaboravio na njega. :(
Nego, kad sam već kod mangi, konačno krećem s volumeom 7 Mahou Sensei Negima! Arigato, Rita~
U koliko ćemo da ćete barem baciti pogled na anime? :)
Od nedavno mi je na listi za gledanje, odlična pjesma.
kad budete čitali hotel pustite obavezno da vam se vrti Louis Armstrong - What a Wonderful World. Najbolji one-shot ikada napravljen
A ne, ja još mislio kad sam davno počeo gledati da je to samo neki magical girl anime. Kako sam se prevario bio. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledao novi KejOn, fora ko svaki put.
Počinje na 6:30 :pray:
One Piece i Bleach su vani
http://www.mangastream.com/read/one_piece/73205842/1
http://mangastream.com/read/bleach/55581854/1
Dobar je Bleach u zadnje vrijeme, blizi se kraju, bar nece bit vise fillera u animeu (bar nebi trebalo bit D:)
Također i Naruto,= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Naruto 498
Sad se samo čeka shippuuden epizoda :pray: