Pogledao The Pursuit of Happyness. Inače ne volim drame, ali ova valja :)
Printable View
Pogledao The Pursuit of Happyness. Inače ne volim drame, ali ova valja :)
POgledah High FidelitySfilm rađen po Hornbyevoj knjizi i jedin mana mu je što nije smješten u Velikoj Britaniji već Americi, pogledah ZombielandSkoji uopce nije toliko loš...
Pogledah Avatar... priča je predvidljiva, ali sve je ostalo na visokoj razini. 9/10
Role Models
dobra komedija (očekivao sam nešto loše ali me iznenadilo)
sviđa mi se sprdavanje na LARP
7/10
The Haunting
3.5/10
Burn After Reading (7/10) -SA film me stvarno ugodno iznenadio, ocekivao sam puno manje, ima odlicnih scena, gluma, pogotovo Brad Pitt i Malkovich, film koji se isplati pogledati, radnja je odlicna, situacije komicne, ma odlican film.
Little Miss Sunshine (8/10) -SSta da kazem nisam znao sto ce se sljedece dogoditi, malo koji americki film ti moze to pruziti, zakon prica, odnosi u obitelji, drogas did, ismijavanje djecjih natjecaja za lipotu (sto bi pobia ljude sto ono rade od svoje dice), dobri dijalozi, stvarno film koji te nasmije iako je dosta ozbiljan, i dobro prenosi te neke odlike te obitelji. Svakako pogledat.
The Prestigue (7/10) - Dobar film, ideja mi se svidja, odlicno okarakterizirani likovi, i glavni glumci su zakon, samo sto je radnja dosta predvidljiva, tu i tamo nezanimljiva i prenaivna prica, ali odlicno glumci i situacije konflikta cine film itekako dobrim, svakako treba pogledati i uvjeriti se.
(500) Days of Summer (8/10) -SPredobar film, netradicionalan, likovi su zakon napravljeni, glumci odlicni, iako oni sporedni nisu bas nesto, al nisu vazni previse, radnja neocekivana, odlicno se bavi problemom zaljubljivanja i odljubljivanja, nije ni blizu romanticnoj komediji, vec nesto drukcije, cak meni i novo. A ima scena koje ostaju u pamcenju, a kad ima takvih scena znaci da je film dobar. I ona Summer, koja je to kuja, sta bi joj radia da ono meni napravi, jos na kraju ajme nevjerovatno.
Big (5/10) -STo sam na tv pogleda neki dan, jedan dan odmora od pijenja pa neznas sta bi radia. Recimo za djeciji film moze proci, ali oni iznad 12 to ne gledati i to je to.
The men who stare at goats. Zabavan i poucan film u isto vrime 8)
Gamer
Koliko sam samo očekivao od ovog filma. Veliko razočarenje.
An American Carol
lošeee
nemojte trošiti vrijeme/novac/memoriju na ovo
1/10
How to Lose Friends & Alienate People
dobra romantična komedija
7.3/10
Pogledao Lesbian Vampire Killers. A što reć, treš je ali barem su trebe dobre. Ja, ja :)
http://www.liteweb.ca/images/My%20Pictu ... -25743.jpgS<3
The Boat That Rocked (8/10) -SPrelud film, vako za pogledat, nasmijat se, uzivat u soundtracku, odlicni likovi, sex, drugs and alcohol, ima sve sto treba imat, ma jedan od ludjih filmova.
Joyeux Noel - 8.5/10
http://www.whitbylibrary.on.ca/image...%20noel(1).jpg
Mislio sam da neće valjati, al film rula...
ovo stavljam ovdje zato što se direktno tiče filma....
http://www.traileraddict.com/clip/i-am- ... ate-ending
ovako je film trebao završiti... završava kao originalni film(samo što ovaj ne umire(šteta)) tj. daje nam onda film poruku i prestaje biti samo obični horor film
s ovim krajem bi bilo 9/10 (barem za mene)
Nightmare before Christmas
Odličan Burtonov film, prelijepo dizajnirani likovi i okoliš, dosta mi se sviđa njegov mračniji stil, pjevanje je nekad znalo ići na živce ali je uglavnom bilo na mjestu
9/10
From dusk till dawn
Klasik iz 90-ih, davno sam ga gledao pa mi je cijelo vrijeme u glavi bilo pitanje kad se pojave ona čudovišta kojih se nekako slabo sjećam, al kad je Selma zaskočila Tarantina sve mi se vratilo.
I Sex Machine je legenda :pray:
10/10
Pogledao StalkerSiz 1979
Wotafak, koji mindfuck :) . Sviđa mi se film 8/10.
http://www.imdb.com/title/tt0079944/
Vidi se da su uzeli dosta ideja iz filma za igru Stalker, zanima me jel ima neka knjiga na tu temu?
Film je maznuo neke ideje iz knjige Roadside Picnic koju su napisala braca Strugatsky.
Link na Wikipediju:
http://en.wikipedia.org/wiki/Roadside_Picnic
500 days of summer
8/10
Samo jedan komentar na film... KOJA KUČKA! :twisted:
Ali ono stvarno, vjerovatno me nije nikad neki lik iz filma nazivcira ka ona, ajme sta bi joj radia nemogu to rijeci opisat, al dobra je isto Emma Stone= Citat =:
Izvorno postao unknown
Vrh vrhova što se tiče specijalnih efekata i načina snimanja (bar se kamera ne rotira za 360% svake sekunde kao u Gamer-u) i svega toga...... ali, neću dati filmu desetku zbog priče koja me i nije toliko oduševila, nekako mi je pala u drugi plan pored svog onog florescentnog sjaja!
9/10
El Orfanato-španjolski horor, nije loše ali nije mi ni nešto extra.
Heartbreak RidgeSbio na tv-u. Clint Eastwood bog i batina :pray:
Conan the barbarian 1 i 2
oba filma čiste desetke
:pray:
500 days of summer
Ugodno iznenađen .Očekivao sam tipični , patetični , sladunjavi ljubić a dobio sam nešto u što sto sam čak i povjerovao .Jedan od boljih filmova ove godine.
A Lot Like Love
Zakon film :) :pray: pogledah ga 2. ili 3. puta i opet cu... nadam se ne sam :)
I pocjetio me na jednu staru super pjesmu :) mh8MIp2FOhc
Sherlock Holmes (2009). Perfektno. 10/10
Ja sam ga baš mislio ići pogledati ovih dana, ali čujem da je radikalno drugačiji od bilo koje inkarnacije Sherlocka do sada. Istina?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Moon.
Zanimljivo, iskreno :)
8/10
Miss Castaway
http://www.mannythemovieguy.com/imag...land_girls.jpg
KOJI JEBENI KOK ??
0/10
Nisi valjda cijeli pogledao.
Idi lijeci se :)
Ja to ni na sahranama ne bi pustao.
Moram.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
:rotfl: :rotfl: :pray:
Došo sam jučer doma pijan oko 2, i u tom stanju sam jedva uspio pogledat 15 min filma.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ja trijezan izdrzao neki 20 minuta....
Pogledaj usput pokoji review na imdb
Uzas
6.4/60 minute u mom slucaju, gledao sam to kao test izdrzljivosti.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Za drugi baš ne znam. Pogotovo kad vidiš dvorac od stiropora i aluminijske folije. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao unknown
[quote=Arbiter of Change]Ja sam ga baš mislio ići pogledati ovih dana, ali čujem da je radikalno drugačiji od bilo koje inkarnacije Sherlocka do sada. Istina?[/quote:2sy587kt]= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":2sy587kt
Istina. To ne mora bit nužno loše jer film je vrlo dobar ali je sličniji Jamesu Bondu nego nekom teškom krimiću.
[quote=Arbiter of Change]Ja sam ga baš mislio ići pogledati ovih dana, ali čujem da je radikalno drugačiji od bilo koje inkarnacije Sherlocka do sada. Istina?[/quote:2aui5t84]= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":2aui5t84
Guy Ritchie.
Paranormal activity.Neznam, malo me razocarao cini mi se, pogotovo gluma one zenske.I sama prica da je bazirano na istinitom dogadjaju, a snima se dvojka, wtf?
Fanboys
http://gordonandthewhale.com/wp-cont...nboys_ver3.jpg
opet ga gledam, hehe.....sasvim solidan film :)
8/10
Meni je film odlican. Ima nekoliko strasnih trzoka. Naravno da nije zasnovan na istinitom dogadaju.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Return of the King
Čista desetka, kao i svi nastavci.
Zanimljivo je da ovaj film ima najtužniji happy end ikad.
Govori nam da moramo biti tužni jer je gotovo.
A, uostalom, to je istina. Uvijek si više tužan nego sretan kad prođeš naku dobru igru, naprimjer.