Boku no Pico? :)
Inače, kasniš Guzda, već je to odavno marijanovic javio~
Printable View
Boku no Pico? :)
Inače, kasniš Guzda, već je to odavno marijanovic javio~
@Raz:
Budem onda pogledao kad se skupi epizoda. Nemam ništa protiv praćenja tjedno, ali kad ubace zakašnjenja i odgode... nope.
Inače, Bakuman ti ima pacing za prozor kasnije, bar u mangi. Ako ništa drugo to je jedna od zamjerki koju imam.
Odgledao Now and Then, Here and There (Ima, Soko ni Iru Boku).
Prethodno tome History's strongest disciple kenichi (Shijou Saikyou no Deshi Kenichi) i Blood+.
... Onda, to su recenzije, ili? :P
Ne. Možda jednog dana...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Dojmovi na Keničija? Obožavao sam to. :D
Itekako gledljiv, samo nedovršen. To jest smatram da treba još epizoda.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Recimo zanimljiv no ne i preozbiljan. Šteta što nije bio popularan (pa bi ga još snimali).
Dojmovi na Now and Then, Here and There? :)
Meni je 50-ak epizoda već i lagano previše, da je više možda ne bih ni gledao. Ionako se kako napreduje serija, humor sve više smanjuje, na početku je urnebesan, i po meni su anime prekinuli na pravo vrijeme.
Kratak, sadržajan premda meni djeluje dječje. Nekako mi nije sjeo.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Da, puno je epizoda. No nije završen. Trebali su dodati još recimo 4 epizode, da neko prebije "The great sage fist" i to je to.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Universal Bunny, prva pjesma na Sherlynom koncertu na Frontieru, nažalost na youtubeu još nema iz filma, uglavnom u samom filmu je napravljeno tako dobro da je to za ne povjerovat.
Jedva čekam drugi film, bit će potpuno nov OST. Inače, May'n mi je predobra, fakat ima odlične pjesme.
Also, live koncert, uvod, imaju fakin orkestar, nevjerojatno.
uff koje veselje nemozes vjerovat :shock: ....a bit ce danas/sutra veselja kad dode Lain 8)
A jebga kad ova tema ima preko 800 stranica, tko će naći što je bilo a što nije.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Boku no Pico sigurno neće biti :)
4:3? :?
da= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
to se odma znalo
veli da je moguce da ce stavit 1440x1080
Nisam provjeravao info. >_>
Uglavnom, lol, ak je tako: 4:3 video= gledanje na 19" monitoru= lolštaćemi HD verzija.
Da je 16:9 pa bi lijepo gledao na teveju...
Inače, lulz, izašle su Railgun OVA OP i ED singlice, kao i OP video... A sama OVA izlazi tek za dva dana?
Završio Sengoku Basara 2, epic! :D
izgleda da je slika ipak malo prosirena vise nije 4:3 neg je 7:5
sto i nije lose
kvaliteta je odlicna :D
evo kak to izgleda na mojem 20" monitoru
da se bolje vide rubovi malo sam povecao svjetlinu
One Piece i Bleach chapteri su vani ;) Bleach je podosta zanimljiv sad kad je spljugao shinigami moći.
Izašla je nova Ika Musume!
... A uskoro bi se trebala pojaviti i nekakva Occult Academy OVA, lul, nisam imao pojma. Uglavnom, lolis & swimsuits, moe moe kyun.
Mogao bi reprizirati Oruchuban Ebichu ako nađem vremena.
Ja sam umiro od smjeha svake sekunde.
Ebichuman je nesto presmjesno.
Što je po vašem mišljenju najbolje od ovoga?
Ghost in the Shell serijal
Devil May Cry
Avatar:The last Airbender (da, baš mislim na anime od 3 (?) sezone, ne na novi film)
Gungrave
Gankutsuou: The Count of Monte Cristo
Darker than Black
Claymore
Meni se osobno Gungrave čini najzanimljivijom opcijom, a neda mi se opet naletit na neki anime koji će rastegnut radnju do granice dosade.
Gits. To ce ti i Aral reci :) .
Gungrave, drugi.
Evo i ja dajem glas za GITS
Topla Sonic-Predo preporuka
Wat.
Iako nisam gledao dobar dio toga, potpisujem Systema za GitS i Gungrave, te potonjem dodajem Trigun.
Nego, koliko god kul bio, Avatar nije anime...
= Citat =:
Izvorno postao Aral
prva epizoda Lain-a je tu :D
Meh, nije mi to toliko o glavu, pričekat ću da dođe cijela na BakaBT.
Ionak znam praktički cijelu seriju napamet. :)
EDIT: On the other hand, mogao bi konačno pogledati one LPR-309 muzičke videje~
eh meni je to među prvim anime koje sam pogledo i nemam pojma dal sam ga uopce kaj skuzio tak da= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
nemogu docekat
sigurno cu si skinut i BDMV kada dođe
E šitfak, pogledo sada LPR-309 i totalno se nabrijao na anime.
Da se bar onaj prijevod igreSuskoro završi...
GITS, Gungrave, Darker than Black, Claymore...
:)
Pogledao Ika Musume!
Wtf kowai. :rotfl:
"Still feel like eating that?"
Nabavio sam anime Kenichi: The Mightiest Disciple!
Presmiješan je, a i sam koncept animea je odličan :pray: Pogledao sam samo prve 4 epizode i vjerovatno je rijetki anime kojeg ću pogledati do kraja.
Perona super izgleda
U blind lol?
Sutra imam nesto vremena da odgledam jedan film, imam izbor izmedu 3 animea- Mononoke, The girl who leapt through time i 5cm/s.
Odabir?
Za ova druga dva ne znam ali Mononoke je jedan od najljepših uradaka, toliko je dobar da mu je čak i dub dobro odrađen :D
Jezus Hrist ne možeš to tek tako odlučiti... Ovisi u kakvom si moodu. :)
Inače, ja znam "ova druga dva" kako kaže Jopax, dok Mononoke još nisam...
Uglavnom, 5 Cm Per Sec gledaj ak se želiš full ubedirati, u suprotnom radije The Girl Who Leapt Through Time~