-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
Ali ono, to ne skuži ali kad ljudi rade covere pjesama ili imaju samo dio pjesme u clipu to onda skuži.
Debilana.
Neki dan sam slučajno naišel na neki kanal i tip je uploadal pjesme nekog novog, još nepoznatog/nijebitno benda i u komentarima se često spominjalo kak se to ovima iz benda ne sviđa, kak im ovaj radi štetu jer sad niko nebude kupil CD tog nepoznatog benda i takve budalaštine.
Palo mi i na pamet da je to možda ko od članova benda, NO, bitna stvar je to da ljudi jednostavno ne kuže moć interneta i jutuba. Sad bum ja došel u CD shop, videl neki nepoznati bend za kojeg niti čul nisam i pljunul 130 kn. Da, tolko glup još nisam. Logika nalaže da se budem prvo informiral i preslušal koju pjesmu i ako mi se sviđa kupil album.
Opet još jedna stvar je da od toga kaj sam ja kupil album bend dobiva za žvakače.
A ako pak na jutubu taj bend 'zaradi' prek 500k vieowa e to je onda več druga stvar...
Tih 500k vieowa bude bendu puno više značilo nego da im neko kupi nekih 500tinjak albuma.
Ali eto, izdavačke kuće žele dio kolača za sebe...
-
Nadan na likovnome smo ucili o arhitekturi.
Rijec sata je bila prozor.
:)
-
Da su oni retaji iz uprave u mojoj srednjoj školi totalno za*rali raspored za petak, naime, u četvrtak imamo nastavu od 11:45 do 17:45 a u petak ujutro u školu.
Srećom ja sam manje-više sve predmete koje imam za petak već sredio ali svejedno, basterdz. :-x
-
Spoznao sam da mi je sve više i više bijelo. Možda zbog skeniranja face. Jel mogu oslijepit? :(
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Da su oni retaji iz uprave u mojoj srednjoj školi totalno za*rali raspored za petak, naime, u četvrtak imamo nastavu od 11:45 do 17:45 a u petak ujutro u školu.
Srećom ja sam manje-više sve predmete koje imam za petak već sredio ali svejedno, basterdz. :-x
Jebeš to, nama su u mjesec dana tri puta mjenjali raspored i svaki put bi sve više zasrali petak, tako da bi sada trebali biti u školi do 7 i 30 uvečer
-
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Spoznao sam da mi je sve više i više bijelo. Možda zbog skeniranja face. Jel mogu oslijepit? :(
daj se prestani forsat.
-
-
Ono mislim ispusio si jedan joint u zivotu i sad mislis da znas neki kurac ovdje, svi su ti prozori otvoreni(nije cenzura hehe :) ) i svijet bi bio daleko ljepse mjesto da je trava legalizirana, zar ne?
Iskuliraj malo, ceka tebe jos stosta u zivotu.
-
ja sam mislio nadodat da se ubijes jer si retaj al ni ovo admirovo nije lose.
-
Zacudujuce je kako neke sasvim prirodne stvari mogu imati trippy ucinak, dobar primjer bi bila mala kolicina sna.
I onda vam profa na likovnom govori o prozorima, a vi kontate samo cenzuru.
A tek izrazi nadprozornik i slicni. :)
Neg, veceras idem vidjeti sta I-Doser radi.
-
:pray: :pray: :pray: hahahahha
Kao prvo, onaj post u ovoj temi je bio ozbiljan, stvarno sam si skenirao facu jer mi je bilo dosadno. Ne, nije droga.
Kao drugo, :pray: .
Kao treće, jesam ja ikad rekao da pušim travu? Ako pušim čaj i skeniram facu dal to znači da pušim travu? Ako znam sve o Marleyu, travi, reggae-u i sličnome, da li to znači da pušim travu?
Još jednom moram, :pray: .
@croat. Prije dva tjedna sam cijeli tjedan spavao svega nekih 20 sati (argh, nesanica). I sad uglavnom počeo dobivat nekakav čudan osjećaj, ko da zaboravljaš što si radio prije par sekundi, kao da je to prije par sekundi bilo u nekakvom snu. I sad i to mi traje par dana (naravno nikome nisam rekao, inače bi mislili da sam lud :D) I sad, prošli tjedan sam se dobro naspavao i nestalo to. I uglavnom prije par dana čitam u nekakvom časopisu (Geo ili tako nešto) kao da lik je dobio short time memory loss od nespavanja. Kakvog li olakšanja, uff...
-
Citiram:
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
drogirajte se umjereno, kada se umjereno drogirate možete se drogirati koliko hoæete
-
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Ako znam sve o Marleyu, travi, reggae-u
Ne znaš sve o Marleyu, travi ni reggaeju.
-
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
:pray: :pray: :pray: hahahahha
Kao prvo, onaj post u ovoj temi je bio ozbiljan, stvarno sam si skenirao facu jer mi je bilo dosadno.
Neće ti biti ništa, malo je čudno i brzo će proć. Nadam se da nisi gledao :o
-
@Pungu: 'Oš se kladit?
@Angel_Eye: Ma već mi je lagano prošlo do sad.. iii da, gledao sam. :D
-
Hoću, jer je jednostavno nemoguće znati sve o tri polja.
-
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Jel moramo počet s ispitivanjem?
Krivo sam napisao, ne reggae-u nego rastafarijancima i sličnome. :wink:
-
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
'Oš se kladit?
Bez brige, normalno je misliti da znaš sve, to ti se zove pubertet.
-
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
'Oš se kladit?
Ček i ja sam si isto skenirala facu, pa mi nije bilo ništa.
A sad ako si gledao, onda nisi normalan i vjerojatno ćeš gledat snijeg cijeli život, ako između ostalog ne oslijepiš...
Edit: Wut? Gledao si... :|
-
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
= Citat =:
Jel moramo počet s ispitivanjem?
Da.
Ajmo, bez googlanja:
- potomci Boba Marleya
- udio THC-a u marihuani
- može li marihuana razviti ovisnost
- u kojoj europskoj državi je rastafarijanizam priznat kao religija i rastafarijanci smiju konzumirati marihuanu bez da budu kazneno ili krivično gonjeni
Thanks for playing jer ćeš na barem jedno pitanje krivo odgovoriti.
-
Google Pingu google...
OT:
Nisam nista spoznao.
-
Nisam ni ja.
Oces da se upoznamo?
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ono mislim ispusio si jedan joint u zivotu i sad mislis da znas neki prozor ovdje, svi su ti prozori otvoreni(nije cenzura hehe :) ) i svijet bi bio daleko ljepse mjesto da je trava legalizirana, zar ne?
Iskuliraj malo, ceka tebe jos stosta u zivotu.
Ipak si ti na forumu "onaj koji ima iskustva sa travom i ostalim drogama".
-
= Citat =:
- potomci Boba Marleya
Trik pitanje. Nepoznato je koliko stvarno Bob ima djece. Ima jedna priča kao da je Miss Švicarske kad su je pitali s kime bi htjela najviše imat djete, ona rekla sa Bob Marley-em. Ovaj došao u Švicarsku i napravio joj djete. Neka od djece:
Sharon, Cedella, David "Ziggy", Stephen, Robert "Robbie", Rohan, Julian, Ky-Mani, Makeda
= Citat =:
- udio THC-a u marihuani
Ovisi od vrste do vrste. Najniži prag je ispod 1.0 posto i manje (Mislim da je oko 0.3 posto legalna konoplja). Najviši je preko 30 posto.
= Citat =:
- može li marihuana razviti ovisnost
Ne, iako kadkad dugotrajni pušači mogu misliti da su ovisni, ali zapravo pošto miješaju điku sa duhanom, duhan zbori iz njih. S druge strane, u školama učimo o ovisnosti, što nije točno, a dokaz je moj brat. Naime, on je pušio travu više od 5-6 godina i sad je prestao bez ama baš ikakve krize ili bilo čega što imaju ovisnici o drugim drogama.
= Citat =:
- u kojoj europskoj državi je rastafarijanizam priznat kao religija i rastafarijanci smiju konzumirati marihuanu bez da budu kazneno ili krivično gonjeni
Preciznije sljedeći puta postavi pitanje. Ovako ja mogu odgovorit u Holandiji. Što je točno.
-
Za odgovor bez korištenja Google-a ti je poprilično dugo trebalo. :P
-
Kunem se, nije bilo gugla, uostalom kasno sam vidio post i dosta sporo pišem, pogotovo kad razmišljam (jbga, glup sam :)). Ako očete na nekakav chat me ispitavat :DDDDDD...
-
Well... ja sam samo rekao da ti je puno trebalo za odgovor, nisam provjeravao točnost.
-
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Well... ja sam samo rekao da ti je puno trebalo za odgovor, nisam provjeravao točnost.
Stvar je u tome šta su sva četri trik pitanja. Npr. ovo treće, to vlada i svi povezani s njom govore da izaziva ovisnost, dok je istina negdje drugdje. I sad ja kažem da ne izaziva, ovaj kaže da izaziva. And in reverse. Velik je filozof taj Pingu.