Meni eto ništa. Nedavno umnjak izbio, gutao antibiotike i analgetike, ispirao usta nekim otrovom ali ništa. Na kraju je prošlo samo od sebe nakon 2 tjedna.
Printable View
Meni eto ništa. Nedavno umnjak izbio, gutao antibiotike i analgetike, ispirao usta nekim otrovom ali ništa. Na kraju je prošlo samo od sebe nakon 2 tjedna.
Kad zub fakat fakat boli završava se na hitnoj i ne pomažu baš nikakve tablete. Ja nisam to nikad iskusio al mi je stari par puta usred noći završio na hitnoj zbog zuba.
I ne znam kod kakvih to zubara idete da ne daje anesteziju za čačkanje po živcu.
Neće ti pomoći.= Citat =:
Izvorno postao hacker
Mislim, to je živac. Jednom sam dobio dvije jebene anestezije, i opet oko živca bude boli. Kada čačka s onim "pribadačama", jel.
Ne kužim meni su tamo čačkali nakon što ti stave onaj otrov koji ti umtrvi živac, tak da me to nije nikad boljelo niti ima potrebe za anestezijom.
Ja sam vadio živac evo prije dva tjedna, spucala mi dvije anestezije, nisam ništa osjetio, i faca mi je pola dana bila utrnuta. Jedino sam čuo da gro boli ako baš pogodi živac sa anestezijom.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
To je to sranje, sa pribadačama. Ja sam isto mislio dobit anesteziju, ali se ona postavila kao da treba izdržat samo malo. Na kraju je bilo sat i nešto jebanja i boli. Širila mi je kanale i ne bi uvijek bolilo, ali kad bi pogodila u neku točku (živac valjda), neopisiva bol.
I onda se netko cudi kad netko nevoli ici kod zubara :(
Da da, ti kanali.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Ali već sam i otupio malo na to. Nakon tri-četiri puta se navikneš, donekle :(
Jel ti likovi moraju plaćat anesteziju pa je neće dat ili nešto. Nema mi smisla da te nadrogira s time kad vadiš zub i ništa ne osjetiš, ali popravljanje je patnja.
Uglavnom svi polu privatni ili skroz privatni bi trebali davat anesteziju, kod ovih polu privatnih HZZO pokriva pa se ne plaća ništa.
Ali ovi ne privatni zubari kaj obitavaju po domovima zdravlja su najgori. Sjećam se da su mi kao klincu išli vaditi zadnji mliječni zub koji se i nije previše klimao tako da je ova uzela kliješta a druga me rukama primila za čelo i pribila za stolicu dok ova nije izvadila.
Yup, ovo nije privatno. Ne plaćam ništa, ali rado bih dao 50 kn za anesteziju ako treba. Iako mi nije jasna ta zubarica, u čemu je problem pitat barem ili pretpostavit da će bolit. Nego se postavi kao, to će trajat 15 min, malo ću čeprkat i gotovo. I onda mi kasnije upada s rečenicama tipa: "A znam da boli, trebaš još malo izdržat" :)
Bem ti mater glupu, da si me nadrogirala kao normalna osoba ne bi bolilo tako.
"Evo ga, još malo pa gotovo".
U prijevodu to znači čekaj, tek sam počela.
U nas je općenito praksa ta da te zubari puštaju da patiš ako ne zatražiš anasteziju ili ako nije nešto stvarno problematično. Uvijek mi je komično kad pročitam da Amere zubari nakljukaju lijekovima za osnovne stvari tipa plomba ili šta već. Walk it off.
Ma platio bih mu tisuće samo da me ne boli.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Dobro, ne bih, ali opet.
Jebem majku hrvatskim zeljeznicama. Pa samo kod nas vlak moze dva sata kasnit boktejebo
Zapalio bih stanicu
Pa nije to tak strašno.
A da. Ionako ljudi zive samo da se voze vlakom. Nitko nema obaveze.
Meni je jednom vlak kasnio dva sata i 45 minuta. Inace kasne po pola sata. A svaki tjedan putujem vlakom dva puta. HŽ ftw
Frend koji je u srednju svakog dana putovao vlakom koji je trebao doći u 7 ujutro obično je ležerno kretao jedno pet minuta prekasno i nikad nije zakasnio. Valjda je jedina dobra stvar kod HŽ-a što ne možeš zakasnit na vlak.
Ane, pogotovo zimi :D
Sjećam se kad su znali stić na posljednja 2 sata, pa im kažu da ne dolaze sljedeći put. :(
Što se ne voziš busom? Brže, nema kašnjenja, udobnije, moš kupit povratnu sa popustom (na vlaku je samo jednosmjerna, bar za OS-ZG) i možeš ić kad god oćeš u danu (ja imam OS->ZG samo u pol 6 ujutro, a ZG->OS oko 4, pol 5 popodne).
Dobim 40% na povratnu vlakom.
Nez ide mi bus u pola osam navecer pa ne osjecam da gubim dan, ne znam kako bi opisao :/
Edit vlak ne bus
ja imam onaj k33j popust od 30% na vlakove, gg stvar
https://encyclopediadramatica.es/USI
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sad ne hejtaš dramaticu, jel? Smrade.
ne glupane, nego je toliko jebeno ironicno s obzirom na kojem je sajtu postavljeno
A kako si došao do tog članka nego browsanjem dramatice :)
rekt
Najgori sajt ikad.
prezirem svako slovo napisano i postojanje svake osobe koja pise na tom sajtu