Nije još, ali ima potencijala da to postane..ili barem najbolja u zadnjih 5 god :D= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Printable View
Nije još, ali ima potencijala da to postane..ili barem najbolja u zadnjih 5 god :D= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Botanicula. Definitivna preporuka, pogotovo ako vam je dobar Machinarium. Još 9 dana je u humble bundlu, pa navalite.
Mass Effect 2... slutim da sam pred samim krajem igre, jučer prošao kroz Omega 4 Relay... :D :D :D
šta reći? koju posluku porati? osim da je igra vrhunska... jedva čekam da prođem i da nastavim s trojkom... :D
ovo je nešto neopisivo, treba svakako probat. Najbolje od svega je da i na velikoj većini custom .WADova radi bez problema. jednostavno brutalno :D :D
Alan Wakea, napokon. Baš mi paše, ne znam, napokon još jedna fina avantura po uzoru na dobre klasike. Totalno ignoriram što je laganoSi što je su neprijatelji "prejednostavni", kak' ljudi kažu, barem ima najs storyline. Zasad. I okoliš rula.
Igram Half-Life 2: Episode 2 i King's Bounty: Legend.
So far so good :D
ŠTO JE SU= Citat =:
Izvorno postao Dania
panic attack! :o
Ti se ju popizd'la!
Mass Effect 3...
Blades Of Time!
i uživam! totalno!
http://oi46.tinypic.com/5v2mf4.jpg
nda, Blood prema ovome sad djeluje nekak pitomo :D
Dota 2, ubrzo witcher 2 und call of pripyat. Fun times!
Tron 2.0. I like it!
Opet krenuo sa Skyrimom. Člerič!
Ubijam se u Majesty-u, al neki leveli su mi opako teski (a necu koristiti online prohode). Mozda skocim na jednu iz UFO trilogije, kupio na amazonu neki dan.
diablo 2 po prvi put :I
Počeo VTM - RedemptionSkoji sam nedavno kupio.
Koja je poslastica sjetiti se svega toga.
Igra je vrlo fluidna, vrlo brzo loada i savea, što je i za očekivati, jer je stara 12 godina (no opet, Deus Ex mi je bio spor što se toga tiče).
I drago mi je da radi na mojem polumrtvom laptopu. (No, radio je i Stalker. Samo Planescape neće.)
Idem nazad uživati u tom remek djelu.
And fax be damned.
Cave Story.
Igra se čini odlična, gameplay je zabavan, soundtrack je super... Ali kad će mi netko objasniti koji vrag se događa :pray:
http://oi46.tinypic.com/2iv1zeo.jpg
Tražiš smisao u japanskoj igri.
Arkham City se skida još sat vremena pa od danas samo to. Nadam se da je dostojan prethodnika.
Čak i bolji što se mene tiče.
Igram Rayman Origins, fenomenalna igra. S vremena na vrijeme upalim i The Book of Unwritten Tales te Skyrim gdje se igram sa modovima.
Vratio sam se malo na Skyrim. Imam jos samo par medalja za osvojit, pa me to nekako privuklu. Plus, stealth character je puno zabavniji za igrat id magea, IMHO.
Salem betu... Već sada uživam, a tek kad izađe... :)
Meni je jos bolji od Asyluma.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
obadvije igre su mi vrh. :)
Možete mi ovako iz iskustva reći koliko je zahtjevan Arkham Asylum? Službeni requirementsi nisu nešto veliki, ali naučio sam da tome ne vjerujem.
Jel se mogu isključiti razne fensi opcije i tako to.
Pa jedan PS3 ti je sasvim dovoljan.
hurr-durr= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
@Sonic Zahtjevan je otprilike kao i svaka rana Unreal Engine 3 igra, ne sjećam se koliko s opcija može modificirati (mislim da ih nije bio manjak), ali je igra u svakom slučaju letila. Probaj skinuti neki demo, mislim da ga igra ima.
Demo 2gb, zbog ovoga zazirem od modernog gaminga :D
Dwarf Fortress.
YAY, SIEG-
http://i.imgur.com/5N19d.png
SOUNDS FUN
izgleda kao rpg ako se mene pita ja bi tu trazio uljeza unikatni znak koji je samo jedan na slici