Arma 2 free ima samo multiplayer, tako da ćeš ostat zakinut za kampanju. Ako možeš probaj ugrabiti key za pravu verziju. Upute u temi Grabi dok možeš.= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Printable View
Arma 2 free ima samo multiplayer, tako da ćeš ostat zakinut za kampanju. Ako možeš probaj ugrabiti key za pravu verziju. Upute u temi Grabi dok možeš.= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
ni sam neznan sta bi igra...sad igran cod4 i lol...kojeg mi je pun kurac, jer previse ovisin o timu...sad bi tio neku igru slicnu,raznnoliku...itd....
Combat Arms maybee
Ma ja sam stvarno izgubio volju za gamingom, jebiga više me ništa ne drži pred ekranom dugo - Torchlight mi je bio zakon prva dva dna onda totalna dosada. Pokušavam neke TBS-ove ali sakam. Ostao mi je samo Portal, a to igram čisto radi achievmenta pa me koliko-toliko zabavi. Dakle, tražim neku ZABAVNU igru, ni slučajno ikakav sandboy ili išta open-world gdje treba lutat uokolo i radit sranja. Može baš bilo koji žanr (osim RPGova, pun mi ih je prozor više).
Braid, Puzzle Agent, Hector: Badge of Carnage, Plants Vs Zombies, World of Goo, Trine, Flock, Gish, Mirrors Edge, Mini Ninjas
Igrao tko Iron Storm, mogu neki dojmovi?
Ne trebaš se ni truditi.
Vrlo dobra igra.Ja sam ju odigrao sa guštom.Nije još jedna pucačina u nizu .Ima karakter.
Odigrat ću, sad sam baš za taj alternate history đir.
trazim trazim, nikako da nadjem neku strategiju na fazon Rise of Nations ( prvi dio ) sve sto nadjem novije smesteno je ili u neko starije ili vanzemaljsko doba :) plz help ako znate :D zz
Evo ja igram Warlords Battlecry III pa ti mogu preporuciti ako nisi igrao. Bruku rasa i heroja da se bira, odlicna igra.
Stvarno je dobar Iron Storm, solidan gameplay i prezanimljiv setting, budem ga prešao 100% što je već dovoljna pohvala.
I bome je težak, jedna od težih pucačina, snajperisti te rejpaju svugdje. Ne igrati na hard :D
Posebno mi se sviđaju one vijesti gdje žena intervjuira vojnike i najavljuje promjene u stock marketu, ono, rat kao čisti biznis, predobro.
Nešto da se nasmijem tipa Armed and Dangerous
Giants
MDK 2
Sacrifice
^
Napomena, Giants: Citizen Kabuto ti je od istih proizvođača ko A&D, Planet Moon Studios.
Tak da ak ti je A&D bio smiješan i ovo će.
Igra sa sa surfanjem?Po mogucnosti da imaju natjecanja itd.
Kelly Slater's Pro Surfer
Tenks
Gledao sam jednom film na novoj(valovi smrti)prosli ili pretprosli tjedan i vidio sam da igraju neku surfersku igru i vidim da je to ta :D
Igra sam ju ja. Kul je. Nešto ko THPS samo surfanje jel :D
I Giants i Sacrafice sam igro, idem onda na MDK2 odmah poslje što prijeđem A&D samo mi se čini da je ta igra puno bolja u mom sjećanju nego što ona zapravo je.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Moze neki TPS, ali da vam je bas ono, mnogo dobar :D
Heavy Metal: F.A.K.K.
Obavezno ako nisi.
I Rune (dovraga, nisam to prešao jer mi se sjebala grafička na bivšem kompu :()
Oni je kul.
Oni ima dobar fight sistem, ali level design je očaj, varijacije na "storage warehouse". Dojadilo mi je.
Ja se uvjek izgubim pri kraju igre :(
Taman prije onog levela sa snajperistima.
Bas gledam i ne pare mi se nesto sonikove preporuke, dok mi oni pari kulna pa je budem ćekirao :wink:
Sjetio sam se neke igre koju sam igrao davno, uglavnom strategija je, mislim se jeli ime imalo veze sa riječi "Realm". Uglavnom sjećam se jednog unita iz undead rase koji je ostavljao crijeva za sobom. Ono kad se kreće iza ostavlja kao drobinu. Sjećam se da je treniranje unita bilo progresivno, peasanta pošalješ u archery range pa dobije luk, pa ga pošalješ u konjušnicu da bude horse archer. Želim to igrat ali ne znam imee?
EDIT: Našao sam, Battle Realms.
E, može neka igra ala HOMM! Treba mi za multiplayer, tj. ja protiv frenda na jednom kompu!
Age of Wonders: Shadow Magic
edit: Zapravo, nisam siguran dali ima hotseat. Valjda ima. :|
Pokvario mi se mis, dajte nekih konzola (PS2 pa unazad).