Oba uha su ti čitava, lažove.
Printable View
Oba uha su ti čitava, lažove.
Lepe boje, fo rils!
Klub se ne može nositi s tobom.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Uslikan u Španjolskoj prošli tjedan :P
http://img40.imageshack.us/img40/843/weeem.png
Lemmy :rotfl:
imamo iste naočale :D pre pre
Dobri bafi.
A ja imam istu majicu, samo u crnoj verziji. ^^
Htio sam kupiti Predatora,al bila je premala :P
Očale su unisex od 60kn iz lokalne kvazi-modne trgovine koje sam kupio tek toliko da se pravim kul.Ko fol da imam neki život il tak nešt...
Nova profilna sa fejsača.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...57376881_n.jpg
To ti je već lagano inkriminirajuće. Ja baš i ne bi takve fotke stavljao na Facebook. Ne treba slikat vraga na zid.
Prejaka slika.
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Imam par frendova koji po fejsu imaju slike od "žetve", pa do rolanja i pušenja. I nitko im ništa nije napravio. ^^
nitko sa malo mozga nebi takvu sliku stavio.
Ovo gore. Frendovi su ti debili nažalost.
Slazem se sa dva zadnja posta. Ne samo zbog murije nego i hrpe drugih stvari
Lol, nikad nisam pušio ništa više inkriminirajuće od kubanske cigare xD To vam je btw. jordanska argila (argila je njihova, nargila turska koliko sam skužio).
Frendova sestrična iz Jordana to dofurala, i rekla da na carini nije bilo problema. To se kod njih normalno puši, i puši se duhan, a ne vutra.
Dapače, mi smo pušili neki dječji duhan sa 0% katrana, 0.05% nikotina i sa okusom jabuke. Pa nisam đanki jebo vas, a i bio sam sa familijom :P
@System, hvala :D
Ma nitko nije tebi govorio, uostalom iz argila se najcesce i vuce duhan :)
You say that like it's a bad thing= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
moras biti đanki da motas travu
:(
@Kid A, toga ima kod vas po kafanama jel? Čuo sam da je za vrijeme Šeherezade postalo hit :O
@Worthaur, no ablo ingleze.
Brate trava je tako kul, jebote! Ja sam toliko cool jer pusim travu, ali nije fazon u tome, nego da svi znaju da ja pusim.
Evo jedna moja, pravi stoner. Kulnes milion.
:pray: :pray: :pray:
Kostolomac je turcin
To što sam gledo Šehi ne znači da sam Turac!
Pa ugl. i nisu baš neki pametni ljudi, ali samo kažem da ne mora značit da će on odmah imat problema zbog toga. ;)
najseks fotka ikada. :)[right:314yhxlw]Pingu je izvan konkurencije. Jel.[/right:314yhxlw]= Citat =:
Izvorno postao Kid A
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao System
Jebo ja sebe ako 90% foruma nije ružno ko kurac. Jedino koga bih mogao izdvojit je Admir, nije da je maneken ali je Jagdpanther među Hetzerima. WoT da.