:pray:
Printable View
:pray:
Davor Jekić Simunić heroj Vukovara =U== Citat =:
Izvorno postao Azer
Like · Reply · 183 · 2 hours ago
Bozidar Bebek Šimunić je pravi Hrvatski Vitez,klanjam se čovjeku jer je imao muda im jebat mater na marakani,RESPECT
Dado Karesin OVO je igrac sa srcem, a NE stimac
Tony Rezo Sada ce ga nasa izdajncka vlada staviti u zatvor I zvati ga ustasom zat o ste je udario srbina ( cetnika). Hvala ti . Bog I Hrvati
Franko Kalabota Karamba Umjesto " kakav ce ovo gust biti" trebali ste "za Vukovar!"
Vidio sam i nekakav komentar koji sad ne mogu naći, ugl nešta slično "vćrs manđo zabija gol skida dres a ispod dresa majica i pise za vukova!!!! bog i hrvati!! <3 <3!" :D
Jebeni google se opet preserava i sad su slike tam desno.
Pa čemu to idu mijenjati???
Ček šta? Meni je sve normalno.
Nešt je pisalo 'Google predstavlja nešto bla, bla' i nestala je ona traka i sad su slike desno.
Pics or it didn't happen.
A zanimljivo, dok odem na Gmail, traka je opet gore.
Kriste, zbog koje pizdarije ti pizdiš. :(
Inače, ja sam stalno ulogiran na Gmailu, pa mi je traka tu i na hompejđu Gugla.
S tim rečenim tho, tko više uopće ide na hompejđ Gugla kad imaš jebeni search bar?
I ja sam stalno ulogiran (precrtao sam mail onim crnim u paintu).
A trake više nema!!!
Ja koristim hompage, jer mi je ono drugo komplicirano.
Kad se samo sjetim dok su Youtube zadnji put promijenili.
Tri dana se nisam mogao snaći.
To onda tebe trolla jer meni je sve tu.
Komplicirano ti je... Koristit search bar u gornjem desnom kutu browsera? What?
Jbmu, i Youtube je promjenio ono gdje mijenjam kvalitetu videa.
Sad je drukčije.
Why, oh why???
Nije tebi lako.
Rilejted:
Ne koristim to pa me ne brine.
Ali Google je dead to me.
Point vrijedi i za jedno i za drugo.
https://www.facebook.com/FactsThatWillB ... 1075581884
Mislit će te da je post retardiran. Čitajte komentare.
Vratio se Google na normalu! :friends:
Na mozilli sam, svaki put kad se loginam na forum automatski me logouta. Halp.
= Citat =:
Izvorno postao Sh4m4n
Jebeno :thumbs2:= Citat =:
supernatural forensics teams have started taking animals on their investigations. and when an evp, emf, or other phenomena is detected electronically the animal will (APPARENTLY MAGICALLY ACCORDING TO SOME OF YOU NARROW MINDED PEOPLE) be looking, have head cocked, or ears pinned in that direction. and will show frantic behavior. im not saying i do or do not believe in ghosts. i wont be SURPRISED if i ever have an experience with the supernatural. but as of yet, i do not have a personal experience. just do a little research before you decide to try and show off.
Muhammad Hadi There is difference bw human eye and dogs eye. Dogs eye can see ghosts nd angels etc. That is why dogs is forbidden in islam
A ok sad kužim.
Kinezi jedu pse da upiju njihove moći.
http://playtoy2.tportal.hr/287036/Vodit ... rds=vijest
"Voditeljica na Fox Newsu: 'Gamere treba staviti pod nadzor!"
>fox
kog više boli kurac lol
Došao od zubara taman. Čačkala me nekim iglicama bez anestezije. Skoro sam proplakao :') To danas je bila najneugodnija bol koju sam ikad iskusio. Još sam u šoku malo.
Kad ti je čačkala živac :D
Meni je najneugodnije bilo kad sam došao sa upalom pa sam se stalno trzao i premještao onu vatu u ustima, lik je kompletno popizdio na mene ali kako da zaustavim reflekse lol. Onda sam naučio da ne vrijedi ići sa upalom, bolje se nadrogirat s nekom tabletom i izdržat.
Nema tu izdržavanja, upala može postat samo gora.
Pa prođe bol nakon par sati pa barem nisi sjeban potpuno, barem meni.