Sad svi igramo :P
IDEMO COOP
Printable View
Sad svi igramo :P
IDEMO COOP
:( A meni preksutra počinje škola. Ispit odma prvi sat.
Još sutra odigram malo i mičem ovo sranje sa kompa.
(Kad bolje razmislim najbolje da ga odmah maknem.)
S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripayat
Čini se da mi laptop ipak nije mrtav.
Vrti na nešto više od medium.
Već sam i zaboravio kakvi su PC FPS-i.
Tri sata se nisam mogo odljepit.
A sljedeći tjedan ispiti. Padam. :(
Inače, boxart je super i sve to, ali zašto su k vragu na hrbatu obrnut natpis i one oznake developera, izdavača i to?
Jel to neka anomalija?
Zake opće prijavljujete četvrti mjesec? U šestom su puno bolje volje.
Zato jer imam višak toga :(
Kod nas se ništ ne prijavljuje. Imaš međuispite (koji su sada, 6 komada u dva tjedna) i onda završne krajem šestog. I onda rok odma poslije završnih (no to je onda cijelo gradivo i obično ih otežaju jer im se ne da ispravljat i jer im je vruće i tako to).
Kako je dobra doza S.T.A.L.K.E.R.-a nakon mukotrpnog učenja.
Koja atmosfera, goddamnit!
Mislim, igrao sam i Chernobyl nekad davno, ali Pripayat me sad ponovno podsjetio na divotu tog serijala.
Stalker: Call of Pripyat + misery mod. Napokon se ne crasha sa novim patchom.
I kakav je mod? :D= Citat =:
Izvorno postao Falus
Iskreno, doslovno san ga upalija, otrca 2 min i ugasija, mora san na faks. Ali, moze se namjesatat FoV, boje su tmurnije i sve je "sivije", mosin nagant je odlican :D. Treba bi bit brutalan mod, imas na jutubu cijeli walktrough s Misery, i ono sta san gleda je meni taman za novi prelazak :wink:
Defenders of Ardania. Igra ima najkomicniji ending svih vremena. Nada sam se da ce bit na youtubi pa da stavim ali nažalost nema.
Inace igra je tower defense inspiriran Majesty igrama.
Kingdoms of Amalur: Reckoning (PS3)
gg akcijski RPG. Borba je svjetlosnim godinama ispred one u Skyrimu, a čak je i priča probavljivija. Malo je svijet isprazan (previše statičan, ništa se ne dešava), sporednih i nepotrebno produženih questova ima kvazilijun, likovi su pomalo beživotni, no sve to ima i The Elder Scrolls + grozan melee gameplay. Vrhunski posao s tehničke strane - do bola pogođena paleta boja, fino odrađene animacije u borbi, u globalu dobra responzivnost kontrola (tu i tamo znaju biti lagave) te vrhunska optimizacija enginea.
Sve u svemu, tko je volio Skyrim, ovo je barem "tu negdje" po faktoru zabave. Šteta propustiti.
Majesty, i to prvi, ekspanziju. Jos uvijek jednako dobra kao i prije. Ne mogu si HD priustiti, al to me ne sprijecava.
Mass Effect.
Insanely Twisted Shadow Planet, Kingdoms of Amalur, The Witcher2 EE
Rayman Origins.... :pray: igretina i pol, jebem ti Ludi kofčeg :pray: vatam ga cijeli dan danas
Zašto je tako teško naći Lego Indiana Jones igru, bilo koji nastavak? Hoću to malo igrat s bratom a nigdje nema. Imam osjećaj kao da živim u pećini a ne u Splitu u ovakvim situacijama.
OT: World of Tanks (rijetko kad) i Empire Earth (moja prva strategija, grafika je bezveze ali igra ima to nešto).
<3 na Empire Earth
Half Life dvicu i epizode.
The Witcher 2S- odigrao prolog i za sada je fenomenalno, sve je super samo su mi Triss loše napravili..i konačno borba gdje treba malo i misliti a ne samo klikat do iznemoglosti...sad kad sam konačno zaigrao Witchera dvicu, ostale igre gube na vrijednosti...
Šta fali Triss? Ili misliš na voice acting?
Bila je bolja u jedinici...
Ajmo glumit mr. Ukus.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Bojiš se da ti ne preotme titulu?
Njemu barem ide gluma, za razliku od tebe :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Sta je najbolje dobrom broju ljudi na forumu je takva reakcija po prvom prelasku :)
Jedina mana Vičera 2 mi je ta da je u nekim trenucima trebala biti "mračnija" atmosfera
Frajer je odigrao PROLOG. I odmah je najbolja igra ikad. :rotfl:
Ček da dođe do kraja igre :D