iman je vec, al mi se zasad ne cini da je bas sve obuhvaceno(avioni,brodovi) i zaboravio san spomenit da je pozeljno da se mogu gradit baze :)
Printable View
iman je vec, al mi se zasad ne cini da je bas sve obuhvaceno(avioni,brodovi) i zaboravio san spomenit da je pozeljno da se mogu gradit baze :)
ne postoji takva igra na PC.
da, zasto napravit igru prema necemu iz stvarnosti, bolje izmislit nesto livo i nadat se uspjehu...
EDIT: al opet, nisan ni ocekiva da postoji nesto takvo...
ArmA 2: Operation Arrowhead i pikni si British forces (tak nekak se zove)
mada nije ni arma losa igra, al nisan basraspolozen za tave :/= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
sad instaliran empire total war...
Ima jedna za NDS, turn based.
nesto novije... :P
prezahtjevan san ^^
Velim ti, ovo je jedino kaj znam.
Grafika je sranje, al ide se na gameplay. I vrlo je dobra. I zarazna.
sad kad san kupio novi komp vise mi se ne igraju takve igre nego novije neke, al sitia san se jedne malo starije igre koja i nije toliko losa,cini mi se da se zove.....frontline attack....izasla je prije 2007....
http://andreaurbanfox.files.wordpres...-ignorance.jpg
A ne znam onda, ne postoji takva novija igra. Probaj Supreme Commandera iako je u budućnosti.
Imas onu od Tom Clancya EndWar pa se mozes malo i sa voice commnadima igrat.
šema...al sad san se uzivia u empire total war :P
jedino ako ima neka dobra strategija/simulacija brodskih bitki, ili neka igra kojoj je to samo dio gameplaya :)
btw supreme commander 2 iman instaliran i igra je vrhunska, puno mi je bolja i od starcraft2 i od dow2...
Kak se zove onaj nekakav "rpg" gdje ste vi nekakva robot letjelica... imao je 2 nastavka. Znam da je pre malo info-a no ne mogu se ničg više sjetiti. Mislim da je igra izašla tam negdje 2005, a nastavak godinu dvije kasnije.
3rd Super Robot Wars Alpha??
Ne trazim neku posebnu igru no kako u ovom topicu se ionako predlazu igre prema traziteljevim preferencama ono sto meni predlozite je sljedece:
Koji Silent Hill da odigram?
Mislim da sam isprobao svaki Silent Hill osim prvoga putem demoa ili kratkog igranja kod frenda ali igra me nikad nije nesto posebno interesirala. Atmosfera je bila odlicna, mozda cak i predobra pa me bilo strah nastavit dalje (yes, I admit it). Ono sto tada nisam uocio je prica (slabo razumjevanje engleskog + kratko probavanje igre nije pomoglo) koja je navodno prilicno dobra.
Long story short, jel' mi se isplati igrati Silent Hill? Ako bih i igrao dal' da pocnem ispocetka ili odigram najbolji nastavak i zaboravim na Silent Hill (navodno su dosadni/se ponavljaju nakon dvojke, izuzev Shattered Memoriesa) ?
Sto se tice naslova koje sam u mogucnosti odigrati to su oni koji su izasli na PC-u i na PSPu (mislim da to pokriva sve dosadasnje Silent Hillove).
Baš sam maloprije završio dvicu, ona je definitivno remek djelo u serijalu.
Jedino ti se isplati odigrati prvi dio ako imaš PS 1 i dosta živaca. Dvica je obavezna i trica isto tako.
A prvi mogu na PSPu putem PSNa, ali ako nije nuzno ga odigrat sumnjam da i budem. Doduse na PSPu je i prequel jedinice Origins...
Vjerojatno cu onda pocet sa dvojkom, samo dal ce radit na Win7 64bit? Jel se moze igrat kolko tolko sa keyba + mouse? Nazalost krepo mi je nedavno gamepad (svaka mu cast, jako je dugo izdrzao)
Odigrao sam ga na istom sistemu, samo moraš skinuti sound patch, i staviti samo jedan procesor da se bavi igrom u task manageru inace ce ti igra preskakati dijelove.
Miš se ne koristi tako da je dovoljna tastatura. Meni nije predstavljala problem i bilo je ugodno igrati.
Ok, super. Hvala :thumbs2:
Silent Hill 2 here I come.
Prvi je bio vrhunski, ali danas je zbog tehnikalija neigriv.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Drugi je najbolji, s najboljom pričom i dobar PC port.
Treći je igriv i ok.
Četvrti nadalje su smeća i ne moraš se truditi uopće.
Eto W3DR4N je to najbolje opisao, skroz se slazem. Btw kakvih "tehnikalija"? Mislis da ce ga grafika odbit ili tako nesto?
Budem zapoceo sa dvojkom ako mi se dopadne onda cu vjerojatno na PSPu jedinicu. A ako mi se necu moc bez Silent Hilla onda cu odigrat trojku ali vjerojatno necu ic dalje da se ne zeznem serijal. Mozda kasnije isprobam ove drugacije Silent Hillove, tipa Shattered Memories i sto ce vec doc (Book of nesto, i Downpour)
Uz sve filtere i visoke rezolucije, ne možeš se oteti dojmu da likovi izgledaju kao maškare koje obučene u kartonske kutije glume robote.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Arma je ujedno i strategija koja ima i gradnju baze.= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Tražim neki fps malo noviji s dobrom pričom.
Homefront
arma 1 ili 2 i 2 je free, jel tako?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
probat ću.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Singularity
Bilokoja(e) igra(e) jer sam kupio novi rig :D
Nekaj dobroga. Samo da nije RTS. Imal' kaj slicnoga sa Fahrenheitom?