Kaj nije K-On trebao već doć...?
Official: Evangelion Better Than Michael Jackson
A ne.
Kinezi napadaju svijet crtića, japanska animacija na udaru
:)
Printable View
Kaj nije K-On trebao već doć...?
Official: Evangelion Better Than Michael Jackson
A ne.
Kinezi napadaju svijet crtića, japanska animacija na udaru
:)
Vani je, ali vjerojatno još nije subban. CoalGuys su brzi pa će valjda uskoro...
Čekiraj Desert Punk= Citat =:
Izvorno postao Ulsar
Da citiram:
Nego...= Citat =:
Recipe:
Take 1 part Vash, 2 parts Wolfwood, and 6 parts short unattractive mega-pervert. Place in a desert oven set to 125° for 17-18 years and you get Kanta "Sunabouzu" Mizuno. Serve with large helpings of big bounties, boisterous badasses, and buxom babes and you get 24 episodes of action packed sexually frustrated hilarity known simply as "Desert Punk"
Ma jok, iako je Gungrave anime istih autora, sam setting nema veze s Trigunom. Prouči malo informacije koje daješ. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Što se pak NGE tiče, ne znam kako si ga uspio usporediti sa Trigunom...
Inače, izašao je K-On!!, ali trenutno me više zanima nova, cunnilingus epizoda KissXSis. :eyebrows:
Počeo Gundam ZZ... argh, zašto je Amuro jedini normalan glavni lik iz UC perioda? :(
Koliko se sjećam, čak si zajedno sa Kostolomcem spominjao kako se negdje vide poveznice, poput onih utrka... uglavnom, po tvojim riječima bi se trebao svidjeti svakome tko je pogledao Trigun. Also, rekao sam mislim, a ne znam... notice the difference. :>= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
NGE (kao i ostale nabrojane) nisam uspoređivao sa Trigunom, samo sam dao preporuku postapokaliptičnog animea.
Si čuo ikad za pojam cameo? To o čemu smo Kostolomac i ja pričali odnosi se na jednu sliku u jednom trenutku u pozadini jedne scene. :)
Gungrave se neće nužno ni svidjeti svakome tko je pogledao Trigun, pošto je setting poptuno drugačiji [Trigun- SF kauboji na post-apoc pustinjskom planetu, Gungrave- mafija i mutanti u antiutopijskom metropolisu], a u Gungrave je za jedno desetak stepenica ozbiljniji od Triguna.
Primjećujem razliku... Ne daji informacije za koje nisi siguran. :)
Za NGE, jednostavno brijem da Ulsar nije takvo nešto tražio. :3
Svejedno, neka proba... nema što izgubiti. :P
Kek. A ja ću morati nekom prigodom čekirati onaj Now and Then, Here and There. Zvuči interesantno. :3
Cowboy Bebop, Agent Aika, Ergo Proxy, Gilgamesh, Sky Girls, Darker Than Black, Casshern Sins, Blue Submarine No. 6, Outlaw Star...= Citat =:
Izvorno postao Ulsar
Agent Aika... moram to reprizirat. :)
Ne sjećam se dobro, ali mislim da glavne likuše u svakoj epizodi imaju drugu odjeću,
iako je ista direktni nastavak na prošlu. :pray:
Završio sa Spice & Wolf I inače... odličan anime.
Naravno :) I famozni pantsu u svakoj epizodi :rotfl: Ma klasik.
Ane, pantsua ko u priči. Zapravo su i svi likovi ženski koliko se sjećam. :rotfl:
Ovaj Blue Submarine No. 6 djeluje zanimljivo, čekirat ću to.
To obavezno pogledaj, onak relativno star al stvarno zanimljivo, gledao to još daaavno.
Lulz, pogledati ću i ja taj Agent Aika... Ali prvo moram pogledati Battle Angel Alita... Ali prvo moram popraviti komp. :(
:hangin: ode mi još misec dana života dok sve uspijen pogledat hehehe :pray:
One piece, bleach i naruto su vani
http://mangastream.com/read/one_piece/94012201/1
http://mangastream.com/read/bleach/29570862/1
http://mangastream.com/read/naruto/69878488/1
Woop woop woop, što je ovo, sad i Thundercats dobivaju anime.
Ipak, ja bih radije vidio onu davno spominjanu Mad Max anime konverziju... :)
Also, vrijeme je da se nauči japanski i kupi PSP:
K-ON! PSP Revealed
:3
Preopasan Naruto chapter, sad samo čekam novu epizodu Shippuudena, bit će ludo!
Nova epizoda Shippuudena je vani, fap!
Pogledao epizodu. Samo ću reć TI MATER. I naravno, moralo se završit kad je bilo najnapetije. Preprebolesno neš, ko će dočekat idući četvrtak :(
Also, počet ću gledat Space Battleship Yamato, iz 1974/75, ima 3 sezone. Zanimljivo je da je George Lucas tad bio u Japanu kad se to prikazivalo, znači još ni SW-a nije bilo. Tolko o tome :)
http://lookpic.com/d2/i2/772/kozQKgIt.jpeg
How epic iz dat?
QFT :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ovo će se pratit. Thunder, thunder, Thundercats! Oh! 8)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Space Battleship Yamato je totalno oldskul, pogledao prije nekog vremena prvu epizodu. :)
Ja ću vjerojatno sa Remastered Evangelionom uskoro počet, pa se zatim bacit na rebuild filmove.
Inače, uvjerljivo najbolji fanmade trailer koji sam IKAD vidio... cijelo sam vrijeme zapravo mislio da je službeni, dok nisam pročitao opis. ^^
Da, preopasan trailer iako je fan made. Ja sam u zadnji par dana i 1.11 i 2.22 pogledao čak dva puta, fascinantno nešto. Jedva čekam treći nastavak.
Morat ću i ja nekom prigodom pogledati Yamatoa...
Inače, maloprije sam naletio na Irresponsible Captain Tylor. Zvuči kao neki lulz, a lagano me podsjeća na onaj film, kakosezove.... "Luđaci u podmornici" ili tako nešto. Svakako ću čekirati kad uhvatim vremena.
Izuzev toga...
Pogledaj i Space Pirate Captain Harlock. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Di si pak to našao? xD Idem chekirat ^^
edit: Našao :)
Odgledao novu epizodu Naruta! Pre-epic!
Hinata <3 <3 <3 !!!!
:shock:
Koji madafakin epicness u novoj epizodi Naruta
:shock:
Koja je po redu ta nova, nisam dugo gledao. :(
163