Sluša li iko Horor piknik?
Obično nisam veliki fan trasha ali ovo je jedan od legendarnijih bendova:
Printable View
Sluša li iko Horor piknik?
Obično nisam veliki fan trasha ali ovo je jedan od legendarnijih bendova:
Horor piknik nekrokult. Genijalno, samo kec kec 1 1 1. :D
Ova verzija je bolja
Kako vam se čini nadolazeći novi Accept?
Nije to više to bez Ude (osobno smatram U.D.O. pravim Acceptom),no zvuči mi sasvim solidno,a i novi pjevač im je isto prilično dobra zamjena za njega (iako teško da može biti bolji od njega).
nova Anathema vani, ODLICNA!
Moram preslusati Anathemu ali kad budem imao vremena.
Nego sad slusam Helloween prva dva albuma, koja genijalnost svaka pjesma je dobra.
Samo brzina.
Tek sad skonto da je proslo vise od dvije godine kako ih nisam slusao.
SBjase mi preporucivano nekolikotisuca puta, tek sada poslusah, instantna ljubav.
A ne...Švapski speed metal 80-ih,današnji power metal bi se trebao više ugledati na njega...= Citat =:
Izvorno postao System
A Victim of Fate im je uz Halloween sigurno najbolja pjesma ikad.
Nego,ima tko još koji stariji švapski heavy/speed/power bend za preporučiti?
Dosad sam slušao Helloween,Accept,Stormwitch,Blind Guardian,Grave Digger i Running Wild,nisam se razočarao dosad.
Pa to je to, barem sto ja znam, mozda ima jos nekih kojih ne mogu da se sjetim, moracu da pogladeam u moj ultimate popis bendova. E da imas Warlock mislim da su oni svabe, a imas i Doro tj. pjevaceica iz Warlocka napravila svoj projekat, prvo sam slusao a drugo ne pa ne znam kakvo je. Warlock je odlican i pjeva zenska malo cudan ali svejedno dobar glas.
thin air je remek djelo!= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
samo me je razočarala konačna verzija angels walk among us... ona verzija koja je bila na majspejsu je puno bolja :D
i ja sam malo yutubao i vidim dvije razlicite verzije,jos nisam odlucio koja je bolja... Cijeli album je jako amosferican, me likez it.
a čuj, nakon toliko godina trebali su izbaciti nešto dobro :D
http://www.roadrunnerrecords.com/bla...sitemID=139886
Sanctuary se ponovno okuplja!
Još kad bi Warrel mogao pjevati kao u vrijeme kad su osnovani...
Duck, slobodno opet poludi sa linkovima na stari metal. Super mi dođe kad mi je dosadno.
Američki power metal.Owna Isusa.
:o
Ovo mi je mega. Ide na listu.
E da,i ovo poslušaj:
Jag Panzer nekrokult. Ima vise od 3 godina kako sam ih slusao moracu ponovo. Samo mi je CD kod druga sa kojim vise ne pricam. :(
Da nastavim sa starim metalom,bog i batina svih kultnih metal bendova 80-ih.
bend nevalja nish, al ova stvar je mocna!
Wat? Annihilator owna
Plasma Zombies <3
Upravo završio life stream od Petera i Dirka iz Soilworka :pray:
Evo kako je to izgledalo
Odgovorili su mi čak na tri pitanja :pray:
Hoće li ikako ići po južnoj Europi?
Zašto se ne vrate stilu prvih dvaju albuma?
Na koje su se bendove ugledali i počeli svirati?
Odgovori su otprilike ovo bili
Definitivno smo u Europi krajem godine.
Jednostavno se ne možemo vratiti tom stilu. Jer ako radiš nešto što si već napravio onda to ne radiš iz ljubavi prema glazbi (tu su 2-3 minute priču pričali :D )
A od bendova sam popamtio:
Dirk- Death, Judas Priest, Metallica
Peter- Gunsi, Pantera, Metallica
Eh, da. Jeli još itko gledao?
@Worthaur
Stvar je u tome da iza sebe imaju 30 clanova, tak da su oni ko sadasnji Gunsi.... Inace volim ih slusat, dobra mjuza i sve, al su za kurac kao band!
:?= Citat =:
Izvorno postao lulix
A ono, kao da je one man band= Citat =:
Izvorno postao lulix
a oke nije one man band doslovno, ali onaj lik svira 90% instrumenata na snimkama al live nemoze izvodit pa mora te neke sezonske gitariste zvat, tak je i Megadeth radio tj. Moustaine pa mi se zgadio, pa su skuzili da se to meni nesvidja i onda su prestali xD
Jel ti slusas muziku ili te likove iz benda?
Tko je Moustaine ?
:(= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
lik implicira na to da je krivo ime napiso, nije moustaine, već mustaine, a to ga izgleda boli...
upravo tako :D
megadeth mi je jedan od dražih bendova, glazbeno daleko superiorniji od metallice ( o vokalu neću raspravljat :D )
Meni uopće nisu loši jedino mi vokal malo čudnije zvuči nego ostali koje sam čul.
vokal je blagorečeno smeće :D
Ma nije smeče, samo nema dar odličnog pjevanja.
Ultimativni spoj neoklasike i black metala, koje otkriće.
Onaj iz Megadeatha. :D :wink:= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
ja sam mislio da je to onaj iz Slayera
Propala mi fora. :(
Mustardaine iliti Senfic! Neda ni se razglamat i svadjat na ovom foruumu, nesh polemirat, zato sam i odusto od gitare.info... Tolko ljudi ima koji bi sami sebe popljuvali samo da se mogu svadjat s nekim!
Nije to nego ti nemas pojma.