Ma pusti Bartuca! To je čovjek koji svjesno gleda loše filmove i onda se kasnije žali!
:P
Printable View
Ma pusti Bartuca! To je čovjek koji svjesno gleda loše filmove i onda se kasnije žali!
:P
Ma sto odjednom svi protiv Zombielanda, jedna budala svi budale rekla bi moja razrednica :P , sto biti tako povodljiv ako nisi pogleda film, sto se mene tice film se svakako isplati pogledati, meni je odlican, a pogledat pa sudit ako nista drugo :)
The hurt locker - 6/10S IMO mnogo precijenjen film, u svakoj sceni sam cekao da se nesto desi kad ono zavrsi bez ikakvog vrhunca, bez icega (sniper scena ftw.).
Zombieland - 4/10S Film bez ikakve price (potraga za twinkijem?) i sa dosta losom glumom u nekim dijelovima, a da ne govorim o sceni gdje Bill Murray glumi samog sebe...
Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom (Spring, summer, autumn, winter, ...and spring) - 8/10
Visitor Q - 7/10
2001: A space odyssey - 10/10S Odlican! Pravo Kubrickovo remek-djelo!
De Hurt Locker je odlican film, pokazuje zivot vojnika relativno realno, te ulazak jednog a luđaka u tim koji djeli 38 dana do povratka kuci, njihov strah, povodljivost, ljutnja, cijeli spektar emocija odlicno prikazano, bas film kakav je i trebao biti, jednostavno tesko mu je naci zamjerku jer je pogodio ono sto je ciljao
The hurt locker -odličan film nakon kojega imaš osjećaj kao da si sudjelovao u odigranim scenama u stvarnosti. Nema patetike , moraliziranja , preuveličanih scena . Ono čega ima je odlično prikazan glavni lik na njegovom radnom mjestu koje je običnom čovjeku nepojmljivo .
Jedan od najboljih ratnih filmova koji je jako teško svrstati u neku kategoriju . 9,5/10 .
Bivša supruga James Camerona zna svoj posao.Odlična redateljica :thumbs2: .
Zombieland- vrlo dobra horor komedija koja je usprkos prožvakanoj tematici uspjela dobro zabaviti . Pojava Bill Murray-a u tom filmu me samo razveselila .
8/10
pa to je trash film ne znam kakvu ti pricu ocekujes :o= Citat =:
Izvorno postao SaZzu
Pridruzujem se pohvalama za Hurt Locker.
Avatar the movie... predobar, odlicni specijalni efekti, prica dobra, kul ejlijeni! :thumbs2:
drag me to hell.solidan film i prebolestan kraj :)
http://www.onlinefilmovi.info/filmov...vo-leto-68.jpg
Jedan od boljih filmova koje sam pogledao.
10/10 :pray:
Inglourious Basterds 9/10
http://www.everythingtarantino.com/p...9-ibposter.jpg
Duže sam vrijeme odgađao gledanje ovog filma. Nakon samodopadnog i prepotentnog Kill Billa, te apsolutno promašenog i ispodprosječnog Death Proofa, Tarantino se vratio na pravi put i isporučio dosad najkompletniji film.
Čvrsta radnja raspoređena na tri odvojene perspektive, prati životopisne likove kroz alternativno zapisan kraj Drugog svjetskog rata.
Odličan tempo, fantastični likovi i orginalna priča, čine film vrijednim gledanja, te su napravili instantni klasik u žanru.
ovo je jedan od rijetkih slučajeva kad se slažem s wekijem :D
Inače, meni je tarantino jedan od naj precjenjenijih redatelja današnjica, tako da me je ovaj film stvarno više nego ugodno iznenadio.
Pogledao Avatara.
Očekivao puno i dobio puno. Priča je više manje klišejna, no vrlo dobro je predstavljana te vas ( uz akciju ) drži skoro tri sata, a upravo tih tri sata prođu bez problema, bez boring par dijelova. Efekti su naravno priča za sebe, napravljeni su vrhunski, realno majstorski. I da, glazba je odlična.
Što se tiče 3d-a, on je također majstorsko izveden, pogotovo pri početku filma kad izlaze iz onog helića i doista imaš osjećaj da si ondje među svim onim ljudima. 8,7/10
Ja sam pogledao moon, a ocekivao sam puno, a dobimo sam nedovoljno, prica je dobra, nije revolucionarna al je dobra, al sama obrada teme me je razocarala, ocekivao sam da ce to biti dublje, a promjenje u filmu se dogadaju prebrzo, a trebalo je to dosta bolje, ali isto je dobar film, pa mu eto 7/10 cisto radi Gertyja koji je dobro napravljen, i radi zanimljive bar meni ideje.
Wat?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Svidio ti se film.
A bas sam ocekivao neko pljuvanje.
Inace,onom Laudi treba dati Oscara.
Tu ćemo se složiti. Previše je uvjerljiv i još više zastrašujuć.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Kako je onog lika fino obradio na pocetku filma,bas scena za pamcenje.
The Fountain
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...n_poster_1.jpg
8/10
Zakon film. Scene su predivne. Nešto onakvo u filmovima još nisam vidio. Ali na trenutke mi je znao biti dosadan, tako da je osmica.
Dajte mi recite šta ima od novijih akcijskih i triler filmova, pa da si pogledam !!!
Zombieland, Avatar, Inglorius Bastards, Law Abiding Citizen, 2012.
Pogledao sam drugi dio Gospodara prstenova i imam par pitanja....
1.Kako je Gandalf ostao ziv i zasto je sad bijel,jel evoluirao kao neki pokemon ili sta?Vidim da se na pocetku nesto ne sjeca koje i sta je.
2.Sta je sa Smeagulom?Jel on shizofrenik;cesto prica sam sa sobom i jel onda onaj Golum drugi dio njegove podvojene licnosti?
1. dobio je exp kad je ubio balroga i skočio na novi level
2. da, shizofrenik je
Mozda se cine kao nebulona pitanja ali ne zezam se.
Ozbiljno pitam.
Pročitaj knjige. Jasnije će ti biti. Inače, dvica mi je najdraža, ima par pure ownage scena. Oću extended ver.
U vezi Gandalfa pitaš stvar koja je previše opširna za ovako ukratko objasniti ako ne shvaćaš neke druge stvari (ima veze sa Istarima, intervencijom samog Eru Iluvatara i toga da Gandalf zamjenjuje iskvarenog Sarumana). Ukratko, LotR (da ni ne spominjem film) se kao takav jako, jako malo dodiruje kozmičkih sila i igrača koji su tu bili na djelu. Pročitaj Silmarillion i LotR knjige.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Extended verzije su prejake, iako ne sadržavaju ništa posebno što bi ne-fanovima moglo faliti (osim Sarumanov fireball u Povratku).
Opet sam pogledao The Two Towers.
Najveće filmsko epsko dijelo ikad (dobro, sva tri su megaepic, ali ovaj mi je najdraži).
10/10
Ovo je zadnji put da gledam ne-extended verziju.
Za pola godine ću ih opet gledati, i od onda prelazim na extended.
Jedva čekam, imam osjećaj da će to poboljšati savršenstvo.
Neznam kako ljudi mogu viditi neko savrsenstvo u lotro filmovima, ni u jednom, jedva su prosjecni ako i toliko, a neka i ispod prosjeka padaju, jedino glazba i tu i tamo koja scena borbe malo spasi stvar, uzasno tesko u komadu cili film odgledat da ne premotavas...
I slazem se za Landu, stvarno odlicno odglumljeno, prva scena, ali i ona u restoranu da ne spominjem :)
Pa meni su sva tri filma epsko savršenstvo. Meni wow saka. Eto kako može biti. Nemaju svi isti ukus.
Ovo već neko vrijeme želim reći
mene od 3D bole oči, to je samo optička varka ništa drugo....To nije ništa novo... tako da avatar nije iznenađenje
wow je gfilm? wow, nisam znao
Pogledao prvi dio Into the Woods, gdje sve završava sa happy endom... sutra se gleda nastavak radnje. ^^
rock an' roular, prejeben film :)
pogledah avatar
vgg film
Avatar - s jedne strane imam čistu, besprijekornu vizualnu umjetnost, spektakularne prizore i kombinacije boja. Režija je solidna, ali ipak tu nešto fali. Od radnje sam očekivao da bude manje šupljikava, a likovi manje crno-bijeli. Htio sam priču koja nije samo SF verzija priče o Pocahontas. Film je solidan, iako ponešto neinspiriran: 7.5/10.
Jebeni Avatar...sad i ja moram u ZG da ga pogledam :D
Svi bruje o tome ko da je novi Titanik (lol)
Ja sam došao par puta u napast da ga po drugi put idem pogledat u kino...možda idući tjedan :)
Nakon što sam malo pustio da se dojmovi slegnu , ima nekoliko dana da sam pogledao Avatar , film mi je bez obzira na jednostavnu i isfuranu priču možda i najbolji koji sam ikada pogledao .Malo teže riječi ali doživljaj je jednostavno orgazmičan .Gledao sam 2D a sada jednostavno moram pogledati i 3D .
na kraju cu otići pogledati avatar, i krepati od smijeha kak je los film. ne mogu ga svi hvaliti a da nitko nije rekao da je loš, NEMOŽE O TAKO
I IZ ANGRY
Pogleda sam film koji ce vjerojatno bit nominiran za oscara ka najbolji film. Režiran od Clinta, glumili maestralno Morgan i Matt. Uz soundtrack koji zvuci ovako:
Pogodite o kojem se filmu tu radi :)
invictus
= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
hahha i ja bi otišao pogledat, ali nemam novaca :( .