One Piece i Naruto chapteri su vani. Također, došao je i novi Shippuuden, neznam jel je filler, nisam još pogledao.
Printable View
One Piece i Naruto chapteri su vani. Također, došao je i novi Shippuuden, neznam jel je filler, nisam još pogledao.
Sta znaci izraz "slice of life" za anime?
A ono, everyday life, događanja u životu, u biti jedan dio u životu nekog charactera i tako to, imaš neke poprilično zanimlje anime na tu temu. I sam znam pogledat pokoji, da se odmorim od svih ostali žanrova.
Nesto kao American Splendor, znaci
trenutno mi je najjaci "slice of life" GTO definitivno
Meni su Spice and Wolf, Planetes, House of Five Leaves i Nodame Cantabile trenutno najdraži iz tog žanra. :)
kakva je druga sezona Spice-a= Citat =:
Izvorno postao Raz
btw evo jedan gif koji sam nasao : )
http://d.imagehost.org/0184/1287761062619.gif
Ako je Planetes slice of life ja sam pohana kokoš. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
EDIT: U biti, jedino što je tu slice of life je Nodame Cantabile. Jer ono, iako svi navedeni animei prate daily life svojih likova, ako ćeš to tako opširno definirati onda je sve ikad slice of life. :)
Inače, si pogledao Lignju? :3
Onda si ti pohana kokoš. :)
Planetes i je najveći slice of life svih navedenih, jer jedino što i radi je praćenje života skupljača otpada u svemiru. "Radnja" se ubacuje tek predkraj svega, no i to je napravljeno tek iz perspektive likova, bez dubljeg ulaženja u odnose između država. Vjerovao ili ne, slice of life ne mora nužno biti smješten u klasičan school setting. Spice and Wolf najviše pleše na granici, no barem je djelomično slice of life.
Nisam još, danas sam bio zauzet sa 20th Century Boys i Amanchu.
Na razini prve, barem po meni. Ima više romanse i economy talk-a, a manje lova na Horo. Najprije pogledaj OVA epizodu koja je smještena između prve i druge sezone. Nije nužno za pogledati, ali je fora. :)= Citat =:
Izvorno postao Bikar
jesam vec... : )= Citat =:
Izvorno postao Raz
[Ayako]_Wolf_and_Spice_-_06_[H264][1280x720]_[3E79F503].mkv
[Ayako]_Wolf_and_Spice_-_08_[H264][1280x720]_[5117FECD].mkv
valjda sam 5 min gledo u ovo i nist mi nije bilo jasno pa sam iso u potragu
skidam hd prve i druge sezone za "arhivu"
@Raz
Mada ne mora uvijek biti high school setting, slice of life se usredotočava na živote "običnih" ljudi iz "normalnog" anime svijeta koji oponaša naš, što samim time isključuje animeje koji su u potpunosti u SF ili fantasy settingu.
... Iako neki slice of life animei imaju i SF & fantasy elemente u sebi, ako im je slice of life glavni žanr isti su uglavnom svedeni na minimum.
Ukratko, nije pitanje da li su događaji u životu likova koje anime prikazuje uobičajeni za njih, već da li su ti isti događaji uobičajeni nama. Jer onak, ako bi išli po logici toga što je likovima uobičajeno, onda je za pojmove likova u One Pieceu i taj anime slice of life. [Karikiram, jel.]S:)
Pa u svim navedenim se radi o "običnim" ljudima iz "normalnog" anime svijeta te su sci-fi i fantasy elementi svedeni na minimum i sasvim uvjerljivi. Kao što rekoh, S&W možda malo prelazi granicu, ali je ipak 70% animea čisti economy talk i putovanje dvoje ljudi po svijetu bez ikakvog guranja fantasy elemenata. Ne samo to, već je i izvedba karakteristična za slice of life anime.
Predator će pasti u onaj "Horo <3" kamp koji gledaju anime samo zbog nje. :)
:)
Inače, ova mi manga djeluje zanimljivo.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...e_01_cover.jpg
edit: oh, tek sad vidim da je od autora Planetes. Čitat će se.:D= Citat =:
Vinland Saga is set in Dane-controlled England at the start of the 11th century, and features the Danish invaders of England commonly known as Vikings. The story combines a dramatization of King Canute the Great's historical rise to power with a revenge plot centered on the historical explorer Thorfinn, the son of a murdered ex-warrior. The presentation and style of the series has been compared by reviewers to the more realistically grounded segments of Kentarō Miura's classic dark fantasy manga Berserk
Od kud sad čitaš mange?
Online obično čitam sa mangafox-a i AnimeA. Iako rijetko čitam online, BakaBT i slični for teh rescue! :)
Ok, znam da su neki siteovi morali maknut sadržaj pa pitam, čisto informativno :) Btw. uposlio opet svoj MAL profil, moram napravit malo reda tamo ^^
VS je odlična, vidjeti ćeš. :)
Molim pomoć :)
Jel mogu igdje na internetu gledati DB anime,ali ne DBZ nego onaj prije toga gdje Goku još nema sina i gdje nema Saiyanaca?
Nije da ju ne lajkam, ali da spadam u tu kategoriju jednostavno bi čitao hentaj doujine.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nego, izašla je nova epizoda P&S! :3
Molim vaaas! :(= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
probaj tu= Citat =:
http://www.watch-dragonball.com/
Daj objasni nabrzaka što je DB obični,što je DB Kai i što je DB GT?
Ja sam gledao samo DBZ.
DB je ono dok je jos mali,Kai je dbz,a GT nisam gledao= Citat =:
Fala puno na informacijama :thumbs2:
večeras gledam DB prvi put nakon 3 godine :cry:
O bokte kad prije je i novi Index izašao. :o
I NEEDZ MOAR TIEM!
P&S je bio urnebesan, valjao sam stalno. :)
Strgao sam se na scenu transformacije sa debelom Stocking. :rotfl:
HIGH SCHOOL NUDICAL!
Umro sam na debelu Stocking. :))))))))))))))))
Also:
http://b.imagehost.org/0369/Horrible...3_00_32_15.jpg
:rotfl:
EDIT:
Pogledao Ika Musume. Bolja epizoda nego što sam očekivao, baš me lijepo nasmijala. :)
I'M NOT FAT, I'M JUST BIG BONED!
Pogledao sad konačno i epizodu 11 Asobi ni Iku yo!
WTF is this shit. :pray:
Onak, way to go sa deus ex machina rješenjima.
Ali okej, kakva god radnja bila, barem je za promjenu ima.
EDIT: Also, epic fail na ideju da američka NATO vojska ima vojne vježbe usred Rusije.
... No, s druge strane, win na The Jameson SatelliteSreferencu, neočekivano~
Double post nyaa~!
"Muttley, don't just stand there! Do something!"
Hanna-Barbera će ih suditi Isuse. :)
Ehem, dovršio dakle Asobi ni Iku yo!
WTF WAS THIS SHIT?! :pray:
Nije da je imalo bitno, ali evo ipak spoiler tag:
Uglavnom... Dajem 6/10, zbog referenci, animacije, te činjenice da je jedan od rijetkih harem animea sa actual harem endingom. *Ups, spoiler!*
I zato što su mi suzile oči od količine randomnessa. Ne znam da li od smijeha ili od muke tho.
Odoh gledat Index.
Ne. NE. NE MOGU VJEROVATI! :(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nabaci neku harem ending slikicu da još malo bičam. :(
;D
Da, složile su se da će ga sve zajedno bariti! ;D
Ali ne, kraj je onak, totalni prokleti open end. Čak nije ni definirano što se točno sa negativcima dogodilo ono. For all we know, druga sezona je možda iza ugla.
Nije da im fali para.
Trenutno na 4. epki Sengoku Basare 2, zasad dosta dobro, valja kao i prethodna sezona :)
eee to moram pogledat, i prvu sezonu, hvala sto si me podsjetio.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Np, definitivno se isplati pogledat.
Više-manje postam samo zato da Raza i Sonika konačno nagovorim da pogledaju Nausicaa-u. :P= Citat =:
Izvorno postao Sankaku Complex
EDIT:
So very, very wrong. >_>
EDIT 2:
Okej, ipak ne koliko ovo:
Dobro si me sjetio, zaboravio sam pogledati Fate/Stay Night film.
BARZARKA