= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Evo instalirao sam i radi. Sad ni ne moram kupovat mis. :D
BTW hvala ti.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Evo instalirao sam i radi. Sad ni ne moram kupovat mis. :D
BTW hvala ti.
Ma np. :3
Samo pripazi ako ga ostaviš uključenog, ponekad u igrama zna istovremeno reagirati na gumbe kao miš i kao kontroler, pa bude svakakvih blesavih situacija. :P
Ja zahvaljujem kroatiju što mi je našao taj program kad je meni trebao nyaa~! :3
Firma, ovo ono. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Oh ne, to je sa sumanutim PDV-om ^^
:)
Spoznao da imam sijedih... WTF, već?
Welcome to the club.
Ja ih vec imam nekoliko godina. Sto sam stariji, sve ih je vise. :)
To ti je od FOI - ja :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Svjestan sam te konstatacije :)
I ja kupio prekrasno žokalo što se Chillstream zove, u... firmi :D
Inače, spoznao sam da mi je jako lijepo na stručnoj praksi. Ne samo što nas puštaju ća oko 10 ujutro, nego danas jedna gospođa iz drugog odjela donijela cijeli švedski stol u kancelariju da svih počasti jer je postala baka :pray:
I da, bilo je i vina.
Niste jedini, ne znam zašto ali većina ljudi ih odmah primjeti, ja još ni jednje sijede nisam vidio.
Spoznao sam da mi fali još 40 maraka za CR, FFFFFFFFFFUUUUUUUU
Da cu pocet pisat krv na treninzima :,(
Da si je Rudeboy izgleda odlučio uništiti bilo kakvo poštovanje koje je možda imao ovdje na forumu sa zadnjih nekoliko postova... He-Man je prelio čašu.
Svi znamo da konan ima crnu kosu, a he-man plavu. :D :D
Šalu na stranu, vi stvarno mislite da mene boli prozor šta neki random dude misli o meni? Ovaj forum mi je samo još jedan način da ubijem vrijeme.
Samo se ti tješi.
Da me Napoleon TW toliko opcinio da sam jutros staroj prepričavao svoje jučerašnje doživljaje iz 1806. godine :D
Jel' slijedilo uzmicanje za par koraka? :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Spoznah da je špilja Pišurka pokraj grada Korčule "po biološkoj raznolikosti drugi najvažniji speleološki objekt u našoj zemlji". Fora. :3
Moar info hear.
Spoznao sam da moj laptop+ HDMI kabel+ gamepad= ne treba mi konzola doma :>
Lajkam razmišljanje. <3
Da sam sad dosao doma. Bio u nocnom provodu u vikendici, pekli rostilj oko ponoc, docekali novu godinu i tada zajahali na monopoly. Mocno mi je bilo.
I da prekidam sa curom :)
Dal prva i druga konstatacija imaju veze? :D
Nešto si mi sretan :)
Pa imaju.
Rekla mi je da joj se neda ici sa nama, jer ujutro mora ici negdje, i ja sam napisao da je sve ok. Dabi mi opet to isto ponovila drugim rijecima i ja kazem ok vidjet cemo se sutra. I onda mi odgovori nevjerujem i vidim da ti je svejedno, i jbg ja sam joj opet rekao kako god hoces :D
Kasnije mi je poslala jos 6 poruka da se ne ljutim, i da ovo ono. Jbg ja nisma kriv :D
I da ako si mislio na varanje u vikendici, ja to smatram varanjem jerimam fuck - frendicu pa si medusobno pomazemo kad je jednom od nas dvoje kriza :D
Sinoc je bila :)
Kakvu novu godinu, pobogu? :?= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
Spoznao sam da sam se uspio posvađat sa svima koje poznajem i ponovo pomirit u istom danu.
Moju vlastitu :D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Nikakva nova godina, samo ponoc i te spike pa me podsjeca :D
Cak jednu subotnju vecer provodim kod kuce. :)
Jooooj kako sam okinuo na novu godinu... zašto si morao ovaj sljedeći post napisat, sad više nije smješno. :(
OT: Spoznao sam da je ova subota još dobro prošla kako je počela.
Spoznao sam da je Minecraft prokleta crna rupa što se tiče vremena, 2 sata sam radio na Dreadnaughtu, ispao je prilično dobro, a kao da je prošlo 15 minuta
Me has a new avatar. :)
Da mi se ego uzasno digao nakon jucerasnjih dogadjaja :D