samo kežualno
Printable View
samo kežualno
Kenane, baš sam htio napisat kak si se oformio u lijepog mladića, al smrad Neven me prestigao ;(
Hvala vam :oops:
Ma to sam ti rekao zato jer na slici djeluje kao da imaš skroz ravne noge i slabo ti se quadriceps kuži, a on bi trebao biti poput bicepsa i tricepsa na ruci, dominantniji i veći. Nemoj samo sad hejtati, sve je izrečeno u dobroj namjeri. Što se vježbi tiče, ja sad u zadnje vrijeme njupam OVOSi nabijam nezdravu masu. Totalno sam nediscipliniran i lijen, ali nadam se da će me ta faza ubrzo proći...= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
jebob= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
[quote=Niko Bellic]Ma to sam ti rekao zato jer na slici djeluje kao da imaš skroz ravne noge i slabo ti se quadriceps kuži, a on bi trebao biti poput bicepsa i tricepsa na ruci, dominantniji i veći. Nemoj samo sad hejtati, sve je izrečeno u dobroj namjeri. Što se vježbi tiče, ja sad u zadnje vrijeme njupam OVOSi nabijam nezdravu masu. Totalno sam nediscipliniran i lijen, ali nadam se da će me ta faza ubrzo proći...[/quote:29ssaul5]= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
ma di ce mi se kuzit preko havajka:D i to jos kineski, 30 kn ane. i ti skittlesi su zarazni pun kurac.
Pokupovao sam sve što su imali u lokalnom dućanu. Jedno pakiranje 181 kcal, a pojedeš ga za 3 sekunde, ali ajde, barem više ne pušim i prestao sam piti kavu.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Ovaj forum sve neki manekeni.
Mi smo radnicka klasa pa nemamo vremena za uljepsavanje i slikavanje.
Vazda je bilo razlike između djece partije i djece radnika
A partijski radnici?
To ne postoji
ceri reko si da ces se obrijat fegetu.
Bio je bajram pa sam morao biti lijep, uskoro.
Poslušao sam svekoliko pučanstvo i kupio košulju. Doduše ne havajku koju sam htio ali ovo je najbolje šta sam izvukao jer sam morao uzeti i jaknu, gaće, hlače i to.
Slike su slične, normalno, jer jednom/dvaput tjedno posjednem se ovdje i s frendom preko webcama pjevam hitove Siniše Vuce i Bana. Uz svoj hipi drogirani smješak.
Pitanje je zašto ja oblačim košulju samo za tu svrhu :( Ajd, nova je...
I want YOU!
Baš ti dobro stoji ^^
A hvala :oops:
Puštaš kosu? Btw disu brkovi
bolje bi mu stajala brada nego brkovi
Littlefinger style brada i brkovi stvoreni za njega.
Obrijao. Ne puštam kosu ali se ionako moram ošišat zbog škole, a tad si mislim nabacit neku bolju frizuru da izgledam bar pristojno...= Citat =:
Izvorno postao Azer
Jesi otiso u knjiznicu ko sto sam ti reko?
A kad bih stigao? Probudio se prije nekih sat vremena.
Jedna od boljih košulja. Moja je i dalje bolja :*
Koja to? Ne da mi se tražit tvoje slike zbog par specifičnih atributa i lascivnih poza.
joj sto volim tu kosulju...mhmm....sljin...
Too funky za moj ukus.
Ova ružičasta bode, pardon, izbija oči x)