Rijeka - Hajduk
2/0
Printable View
Rijeka - Hajduk
2/0
[quote=Tyrion]Sve je tocno rekao imo.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Sweeney Todd ne zasluzuje više od 1.
S druge strane, da ne postoji strip V for Vendetta, film bi mogao imati 9-10/10.
No, posto strip postoji, a mnogo je bolji od filma, ima bolju ideju, bolje scene i kad ga procitas tek vidis da je film zapravo loš(iji).
Prije citanja stripa bio bi dao ocjenu 10/10. Nakon sto sam procitao strip ocjena je pala na 6/10.[/quote:3kuscumv]
pa ocijenjuj film kao film a ne kao film prema stripu,zanemari strip,uostalom kako možeš uspoređivat dvije različite umjetnosti.
Pa i bez stripa film je 6/7 od 10. A sa stripom isto, ali je potpuno promasena poenta stripa.
I ono, dati filmu 1 od 10 znaci da je negledljiv. Sweeney Todd je vise nego gledljiv, stoga lose trolanje.
Serenity
Točnije nisam ga pogledao..zagasio film nakon pola sata .Toliko je dosadan da sam zaspao danas poslijepodne ...možda mu dam još jednu priliku makar sumnjam.Ljudi u budućnosti sa međugalaktičkim letjelicama a koriste oružje iz vremena divljeg zapada.Loši i neuvjerljivi glumci te specijalni efekti na razini tv projekta.I ne nisam gledao seriju...
Ne uspoređujem umjetnosti. Samo skrecem pozornost na ekranizaciju.
Teško mi je gledat kao na "film" jer koliko god bio dobar, odstupa od stripa.
Vec sam rekao. Da ga gledam kao film, bez stripa, ocjena bi bila 10/10.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ok.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ünt Lady GaGa.
Po čemu je to dvoje ikako povezano?
Burton isto smeće forsira već godinama. I jednostavno ti dosadi gledati jedno te isto, iznova i iznova. Mogao ga je komotno nazvati Edward Škaroruki 2. Nitko ne bi skužio.
Pogledati ću kroz idućih pet dana ovo:
Angels and demons
District 9
Fast and furious (2009)
Funny people
Super će me to zabaviti ovo prije nego što zaspim.
Ovih dana također idem gledat G.I. Joe u kino.
Ma divota i još cod 4 preko multiplayera. Neću raditi ništa osim ono osnovno ( iće piće, kupanje) i zabavljanja :D .
Pride and Glory
http://thecia.com.au/reviews/p/image...y-poster-1.jpg
Film je ok, iako ne shvaćam po čemu bi ovo trebao biti akcijski film, više je drama.
Bilo je dosta dosadnih djelova, koje je trebalo izrezat...
6/10
Gledao novo FIGHTERA 2009
Nesto slicno na semu Never Back Down.Samo sto borbe nisu toliko socne,no sama gluma je bolja od proslo navedenog filma.Uz bolju razradu borba,ipak bolji izbor izbor mjuze i njezino iskoristavanje film je mogao biti mnogo bolji.Ovako to ispada na tipicno americko -brzo-sklepat-film-i-pokupit-lovu americko djelo.
Sreća pa svi ostali dijele tvoje mišljenje. :roll:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Pa, kaj ja znam... Johnny Depp je u Škarorukom, u Corpse bride, u Sweeney Todd-u... Ja ga obožavam.... ali opet... a kaj ja znam... malo forsiranje postoji.... i jeste primjetili da ovaj film dijeli neke glumce s Harry-em Potterom?
Ne neke, nego većinu. :wink: Mislim da tu nema forsiranja, Burton ga obožava i to je sve.
Pa onda on i ja imamo nešto zajedničko...S:D= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
samo johnny depp ?= Citat =:
Izvorno postao Medolina
U skoro svakom burtonovim filmu se nalaze isti glumci. Christopher Lee, Helena BOnham Carter, Albert Finney ( makar dosta rijetko ), Alan Rickman, danny de vitto. Burton uvijek uzima glumce iz prijašnjih filmova
A znaš da samo Depp zapada ljudima za oko :wink: kao meni Helena :D
Tvrdnja da je Depp u Burtonovim filmovima forsiranje jednaka je kao i tvrdnja da je distorzija kod metal bendova forsiranje ili da su eksplozije kod akciskih filmova forsiranje ili da je korištenje puške kod fps-a forsiranje..
Samo Depp, jer ima njega u vidu kad piše uloge. Druge uzima dosta rijetko i ovisno kako mu pašu, ništa više no druge glumce.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Helena mu je supruga pa se ne računa.
Depp uopće nije problem Burtonovih filmova, jer mu uloge savršeno leže.
Ja čekam veliki kambek Michaela Keatona. Go Burton, go.
Najžalosnije od svega jest da je Burtonu Guillermo del Toro postao nedostižni ideal, mada ga je potonji nazvao najvećim uzorom za svoj rad.
Helena mu nije supruga. :roll: Ja jedva čekam Alicu.
e pa pogledaj seriju onda,isplati se je pogledat i stara oružja daju poseban štih seriji,western sci-fi,meni se sviđa.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Pogledao sam Zodiac DC,drugi put.Film je prilicno dobar makar me je na neke trenutke razočarao,dosta je dug ali nije naporan za gledanje,ono što mi se ne sviđa je glavni ubojica,prije svega,previse je obican i nesavršen,mogli su ga napravit zanimljivijim,ali dobro,to možda govorim samo zato što sam imao priliku pogledat Dexter Season 1.
Dao bi mu 7,5/10,nego,jel to po istinitom događaju film?
I jos nesto,koji je ono film,gdje isto love nekog ubojicu,uglavnom,mislio sam da je se7en ali nije pa sam pogledao zodijaka i nije ni taj,uglavnom radi se o nekom ubojici koji ubija ljude na način na koji su ubijeni apostoli pa ima jedna scena kao gdje im to padne na pamet nakon sto su nasli tijelo bez kože,nikako se nemogu sjetit naziva a zanima me.
Depp je jednostavno glumac koji može praktički sve odglumiti, od najgoreg redatelja svih vremena, nježnog čudaka sa škarama, pa do raspjevanog brijača ili uvijek pijanog pi*ata...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Al mogao si primjetiti da Christopher Lee uvijek ima sporednu ulogu u njegovim filmovima, makar se pojavio samo u jednoj sceni :D
I da, ljepo bi bilo vidjet opet Keatona u Burtonovom filmu ( bubimir ftw )
Lost in Translation - 10/10 Predivan film.
Memento - 10/10 Remek-djelo Christophera Nolana! Jedan od meni najdrazih filmova.
Scarface - 8/10
Apocalypse Now - 6.8/10 Jedino sto mi je u filmu zanimljivo je prvih pola sata i zadnjih 20-30 min, sva radnja izmedu je jednostavno bezveze, a i Martin Sheen ima isklesan jedno te isti izraz lica kroz cjeli film.
http://www.imdb.com/title/tt0142804/= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Prijatno.
Ima neki film, Copycat. Pričao mi je frend da je dobar.....
Jučer gledao neki Japanski film, zove se ''battle royal'' ili nešto tako.(bolje da neznam)
To je najgori film koji sam gledao u dosta vremena, a možda i najgori ikad.
Katastrofa.Sramota!
Pokvario sam ga bratu i rođacima.
S menom NE ŽELITE gledati filmove.
Tjerali su me oni jučer :D
film je inače jako dobar
Tarantino je svojevremeno izjavio da je to najbolji film napravljen u vremenu od kada on snima filmove pa do danas. Nadodao je i to da mu je žao što on nije snimio takvo remek djelo.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Meni je film u redu, no njegova prava kvaliteta leži u utjecaju na druge redatelje koji su u Kitanu pronašli uzor i inspiraciju.
I tako je Hana-Bi najjača stvar ikad.
Kad smo kod Tarantina pogledao sam Inglourious Basterds .Film je odličan , zanimljiva radnja , dobra gluma , nekoliko dobrih fora ...ali pripremite se na spori ritam i vrlo duge dijaloge te malo akcije...u stvari sva akcija koja je ufilmu je ujedno prikazana u foršpanu .Mene film nije ostavio otvorenih ustiju poput Pulp Fiction-a ali ga definitivno vrijedi odgledati ako znate što možete očekivati od Tarantinovog filma.Ostali neka radije zaobiđu da se nebi bez veze dosađivali .
8/10
Heh, ukusi se razlikuju.
Sto ljudi sto čudi.
Meni je inače rijetko koji film dobar.
Najdraže mi je kako ljudi prežive 100 metaka od uzija i sačme.
Realnost ftw :D