edit
Nvm, nisam dobro pročito. :o
Probaj RE5 ili Portal 2.
Printable View
edit
Nvm, nisam dobro pročito. :o
Probaj RE5 ili Portal 2.
portal nije šuter
Nisam siguran jeli si meni govorio. Re5 sam već prošao (makar to nije fps) a portal 2 nije shooter.
Ima li ko još kakvih prijedloga?
Call Of Juarez 2
trazin igre koje mogu pokrenit na laptopu HP Pavilion dv9000 win 7
neke bolje igre...zanr: sve osim rpg/mmorpg
Ako misliš na bound in blood to sam već odavno prešao.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
posto vidin da je ono propalo, onda bi molio nekoliko fps-a koje mogu pokrenit na laptopu....na laptopu mi c&c 3 radi bez lagga...
Half - Life 2 i epizode
daj nesto bolje :P
nije za mene nego za brata, moran ga maknit sa kompjutera, uzivia se u cod 4 :(
a to san mu v3ec ponudia nece, nego san nekako naletia na star wars battlefront 2 i svidilo mu se :o
Nema boljeg čistog šutera. :(
Probaj Star Wars: Battle Commando.
ofc da nema, al moj brat ipak ima 12 :)
Ne daj mu da to igra. Poubijat će vas.
Ima li sta slicno PoP trilogiji. Znaci red skakutnja, red borbe, ali da je <2005 da je mogu zavrtit :wink:
Tomb Raider :D
Onako neka igra od 2004. pa nadalje da je baš baš baš valjala. Treba mi nešto da igram u popodnevnim satima kad je pakleno vruce i nema se šta za raditi.
Bilo koji žanr a da nije rts.
Psychonauts 8)= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Žestoko kaska u gameplayu unatoč genijalnom settingu i maštovitosti. Izbriso sam ga.
Next :(
Nije da je sam gameplay nešto neviđeno, ali toliko loš da odustaneš od igre definitivno nije. :(
NO DOBRO!
Evo vam nešto originalnije.
Eda, Puzzle Agent!
Koji od njih 17= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Onaj koji valja.
Hehehehehehehehe
Batman: Arkham Asylum, Dragon Age: Origins, Hitman: Blood Money, Beyond Good & Evil, Half Life 2 epizode, Magicka, The Witcher.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
I Silent Hunter 3 GWX... Ako već nisi na moru bar se ovako izguštaj :D
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Dajte nešto kratko i slatko. Imam previše sandbox igara tu, trebam nešto završiti da se osjećam produktivno. :(
Machinarium
The Whispered World
Puzzle Agent 1 i 2
Hector: Badge of Carnage
Recettear: An Item Shops Tale
Braid
Portal
Super Meat Boy
Postoji li igra, strategija, koja obuhvaca sve sadasnje tipove vozila, znaci sve postojece avione, sve brodove, sve vrste tenkova, vojnika....ili bar nesto slicno....naravno ratna igra..? :D
World in Conflict?