Eh, kraj? Pa...
Khm, suzdržati ću se od komentara... Ali svakako ostavlja utisak.
Nego, mali zadatak za ekipu- dajem virtualni cookie onom tko pogodi ime, vrstu, te odakle je ova životinjca:
http://i47.tinypic.com/33azzpt.jpg
:3
Printable View
Eh, kraj? Pa...
Khm, suzdržati ću se od komentara... Ali svakako ostavlja utisak.
Nego, mali zadatak za ekipu- dajem virtualni cookie onom tko pogodi ime, vrstu, te odakle je ova životinjca:
http://i47.tinypic.com/33azzpt.jpg
:3
Neznam, poznato nekako izgleda no ne mogu se sjetit gdje sam je vidio.
Pogledao novu epizodu B Gata H Kei... lajkam, lajkam, lajkam. Mnogo bolja od zadnjih par što se tiče komedije, romanse, a i samog character developementa.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
pokemon ili digimon XD
Prije pokemon, digimoni nikada nisu imali gej kreature :P
Završio konačno Zeta Gundam... Isse, ovo je potrajalo. :)
Sad kad nađem vremena na Gundam ZZ.
Nijedno od navedenog. :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
@Raz
Told you so. :P
Idem i ja pogledati...
Double post nyaa~!
Ipak sam prije BGHK pogledao epizodu 8 K-On! Youchien. :)
-"ENGLISH??? MY EYES HURT!!"
Uglavnom, slatko i lulz, kao i obično.
A sada nagradno pitanje: Što, prema Freudu, predstavlja kornjača? ;D
Triple post nyaa~
Nek netko nešto posta ono. :@
Enihau, pogledao epizodu 9 B Gata H Kei... Stvarno zakon epizoda. Kosuda is DA MAN, Kanejou got pwned. :)
Also, subtle penis jokes, wth? :)
http://i49.tinypic.com/ndpmao.png
Jedva čekam slijedeću epizodu nyaa~<3
C-C-C-C-C-CCCOMBO BREAKER!!!!!
Double post nyaa~!
Pogledao Gungrave do kraja, dosta neočekivan i neobičan kraj, ali i dalje jako dobar, vrlo kul anime
Nemoj i ti počinjat s time :( Gledam Outlaw Star inače, da ga konačno privedem kraju. Anime rula.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Double post nyaa~! xD
Bacam se na gledanje Evangelion: 1.11 You Are (Not) Alone i Evangelion 2.22 You Can (Not) Advance, predivno :)
Kopiketsi i vonabiji! :)
Inače, izašla je epizoda 9 Angel Beats...
Double post nyaa~! ©
Pogledao epizodu 9 Angel Beats!
Otonashi! :cry:
Ozbiljno, umalo sam se zaplakao na onu scenu s osobnom iskaznicom...
Što se nastavka priče tiče, lul, nisam očekivao ovo. Baš me zanima kako će to izvesti u samo 4 epizode.
Kanade. <3
I, da ne bude da je humor posve nestao...
Yui: "Oh!, Everybody seems to be quite smart today! Did you eat something bad?"
:)
Jopax, Aral, Predator... na popis ste mi došli. Pozdravite strikera kad ga vidite. :eyebrows:
Inače, pogledao House of Five Leaves. Dobra epizoda, iako se čini da stvarno nema neke velike radnje, već samo manji arcovi. I Masa je opasan.
Isto tako, počeo čitati opet Yotsubato. Urnebesno kao i uvijek. :)
A ne, ja ne, ja sam se samo zezao. Ja sam možda bio takav...prije jedno 10godina :)
Izvlači se koliko hoćeš, već si na listi. :)
Kao i ja, uostalom. :I
Inače, čisto me zanima kako je strajker dospio tamo...
Pitam se na kakvoj listi je Arby xD Evangelion rula, prestrašno. Iako sam pogledao sve epizode ove filmove je pravi gušt gledat.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nemoj rickrollati arbya, to je striker trebao znati, ali nije
Pogledao oda dva Evaneliona, koja fakin animacija, jedna od boljih kaj se danas može punudit, predobri su mi ove remakeovi, pravi gušt je gledat. To obavezno ide u kolekciju uz stare evangelione.
Nova epizoda FMA:B je (konačno) vani!
Inače, izgubio sam se u Spice & Wolfovim razgovorima o tradingu i ekonomiji. :)
Sva sreća da su subberi toliko dobri da na kraju svake epizode stave Spice & Wolf for dummies sa informacijama iz novele, koje pojašnjavaju neke stvari.
Pogledao Giant Killing, generalno dobra epizoda kao i obično.
Ako vas zanima na animetake vam je došao novi Evengelion.
Također, po običaju dobra epizoda Fullmetal Alchemista. Jbt, kako mi je žao Mustanga. :(
Izasla Darker than BLACK OVA 3, nisam ni znao da izlaze D;
FMA je bio dobar. Buduća radnja će možda iznenaditi vas koji niste čitali mangu.
Pogledao epizodu 8 KissXSis. :3
... Ponovno pee fetish, eh? :)
Postaje mi lagano dosadna ona megane-chan, ostavlja dojam kao da je "one-trick pony".
Sensei, s druge strane, je prezakon i želim je vidjeti što više- čak i iako je moralfag, dobro je dok god fejla u tome. Inače, tek sam sad primjetio da u OP-u u ruci drži figuricu Masamunea iz Sengoku Basara... :)
Bilo mi je lulz kad ona pokušava uhvatiti Keitu a u pozadini svira neka muzika kao da je ratni zov.
Izuzev toga, u ovoj epizodi sestre su imale malo ili nimalo značajnihih scena. Ipak, Ako-nee mi je ostala u uhu... Ima presladak glas kada pjevuši. <3
I za kraj, čini mi se da se iz ove epizode može isčitati da Keita baš i nije lolicon... Senseinoj sestrici se to neće svidjeti. :)
WASSHOI WASSHOI WASSHOI!
Nakon nedavno odgledana dva "nova" Evangelion filma, počeo sam gledat i remastered epizode; već nekon dvije epizode me je Shinji počeo živcirat :)
nisan ima strpljenja a ni vrimena čitat sve ovo al jel mi neko može preporučit neki postapokaliptični anime ili nešto ko trigun
Neon Genesis Evangelion i Hokuto no Ken, naravno. A čujem da je i Now and Then, Here and There odličan. Btw, ako tražiš nešto kao Trigun možeš probat i Gungrave... mislim da je i setting čak isti.
thx bacan se u potragu :thumbs2: