Ahh..Luckasti hedhanter
Printable View
Ahh..Luckasti hedhanter
Spoznah da moram otići na Metal Camp ove godine, moram i to je kranja, idem pješke ako treba
Rezervacije su bile do 1.3. ak se ne varam i kad sam gledao na njihovom site-u pisalo je da mogu dolaziti samo grupe od najmanje 20 ljudi te nažalost zbog toga nemrem ići.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Spoznah da je na poslu jbno interesantnije od kad su mi dali pass za internet :)
A jedino ogranicenje je da je blokiran pristup facebooku...
U roku od 2 tjedna moram spremiti 6 kolokvija i napraviti 2 seminarska rada.
:cry:
A koji mu je sada?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Znam samo za headhunter i talični tom.
Pa ondje piše da je to samo ako ćeš kampirati, okolo ima i hotela, a stvarno želim da idem, jbt mislim da mi je ovo jedna od rijetkih ako ne i jedina prilika da vidim Korpiklaanije i Ensiferum na jednom mjestu= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Da sam se strasno navukao na ovu stvar.
Poslusajte samo ovu ljepotu
Heh, stvarno je zarazno. :)
Spoznah da čistim last.fm libary... stvarno imam prekopreviše mistagova.
To sam čuo na radiu, opuštajuće.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
<3
Pogledaj akusticnu verziju, i ona je predobra
@ Xarabas
Ne ode ti na Smoribor?? :D
Brate, nema se auta a zadnji bus za nazad je u 22.00(koncert traje do 00.00).....iduci je u 6.00 ujutru.
Znaci nakon svirke opravac na stanicu i mrzni se 6 sati.
Nije to toliko strasno ali napolju je uzas poslije ove oluje i kojecega...jbg, verovatno bih isao da me posluzilo malo bolje vreme.
Pa gdje je tu duh. Ja sam spavao u haustoru neke zgrade, jer je napolju bila nuklearna zima, nema autobusa, nece niko da nas poveze, prste i noge nisam osjecao, i to nismo isli na neki koncert nego na neku underground svirku, bendovi sami za sebe nisu culi.
OT:
Nemam para da kupim mis pa se snalazim samo za tastaturom, dobro je sto imam brdo igara da igram sa kontrolerom.
Jbg, ostarilo se...vidjeces kako je kad dodjes u moje godine.
Mlad si ti jos tebi vrijeme sporo prolazi.
Da sad ti codename treba biti Old Xarabas. :D :D
Podržavam tu odluku. :))))))))))))
Mislim da 15k ipak neće tako brzo i da će me Pingu vjerojatno preteći. Premalo sam na forumu, a još manje postam. :(
Cecin je tamo, sad me zvao......5 minuta nakon sto je dosao u BL, zamisli.= Citat =:
Izvorno postao System
Da bar nisam pokvario teleporter, uh.
Spoznao sam da je kupnja Logitechovog ChillStreama za 160 kn pun pogodak ^^
WHEAR???= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ne smijem ti reći :P
Spoznala sam da želim finu mousse kremu od čokolade sa brdo šlaga i višanja... I da dućan više ne radi :(
Trebao bih proračunavati protok za vodovod. Trebao bih... ali sam na PC-u.
Anycase, dobio sa pohvalnicu za sudjelovanje na najtecanju, tako da sam happy. ^^
Spoznao sam da sam gladan i jede mi se čitav šleper sladoleda od punča i vanilije.
hhh,= Citat =:
Izvorno postao hrčak
E hvala, još mi je i to trebalo... ;(
Nema na čemu.
Instaliraj si zgodan mali programček pod nazivom "Joystick2Mouse". :3= Citat =:
Izvorno postao System
Da rulam